Paraskoviya
Читач
- Дописи
- 10723
- Реакції
- 26872
- Бали
- 7065
Paraskoviya не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Нарешті... 7 раз я в якості стягувача
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
15Paraskoviya, поздравляю!!
А сумма там какая?)
ВП закрито...Нарешті... 7 раз я в якості стягувача![]()
Вітаю!ВП закрито...![]()
ДякуюВітаю!
Мені так сподобалось стягувати бабло з шараг,що зараз думаю як би ще себе потішить. І до суду жодна падла не подає тьху,тьху,тьху
Все може бути. Економіку будуть підійматиДякуюМені теж сподобалось повертать. Але це останнє по ВНН. А що там говорять? Після скасування ВС ВНН повернуться?
То мені допоможіть бо на мене моно банк подав до суду)Вітаю!
Мені так сподобалось стягувати бабло з шараг,що зараз думаю як би ще себе потішить. І до суду жодна падла не подає тьху,тьху,тьху
Так это юрист Вам нужен. Посмотрите кейсы наших юристов и будет Вам счастьеТо мені допоможіть бо на мене моно банк подав до суду)
через скільки часу подали?То мені допоможіть бо на мене моно банк подав до суду)
4 місяці з моменту попередження , і вчора в дії прийшло рішення про передачу справи до районного суду.через скільки часу подали?
а з моменту протермінування?4 місяці з моменту попередження , і вчора в дії прийшло рішення про передачу справи до районного суду.
З моменту останнього платежу 9 місяців минуло. Коли заблокували карту то сума була 18 700 , я в період з 2022 по 2023 вносила і обов'язкові платежі і навіть суми вдвічі більші , щоб же пошвидше закрити, але сума навпаки росла і на сьогодні це 22 тисячі але ,дивним чином, вони спочатку нарахували прострочення, а потім повернулися до суми в 18 тисяч +3тисячі судовий збір.а з моменту протермінування?
Що Ви маєте на увазі? Зразок щоб гроші повернули? Спочатку потрібно було отримати ВНН,отримувати меншу зарплату на 20 відс,потім оскаржити його,окремим позовом виграти суд про повернення незаконно вирахуваного ..і згідно рішення суду відкрити ВП ,де ті,хто зробив напис,виступають в якості боржника...А підкажіть будь ласка зразок як і що необхідно робити?