Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Вот знаешь, даже не факт, что дадут .В МФО кредити візьмуть і зможуть
Мне просто интересно, насколько, это всё законно по конституции.
Забув про кнопку сарказмВот знаешь, даже не факт, что дадут .
У мене вже більше року дефолт в убкі. Мені воно не треба взагаліНам ні
Наївна ти душаРеальность.
Мне просто интересно, насколько, это всё законно по конституции.
Майже 3 роки. Політ нормальнийУ мене вже більше року дефолт в убкі. Мені воно не треба взагалі
Та нормально. Порішати залишилосяНаївна ти душа
Майже 3 роки. Політ нормальний
Не, ну то был даже не вопрос. Чисто риторическая констатация факта.Наївна ти душа
Майже 3 роки. Політ нормальний
Есть же и нормальные люди ))Самое забавное, что для того, кто уже в реестре должников из-за кредитов, для них ничего не поменяется.
За границу итак сейчас нельзя, кредиты итак никто тебе не даст, без всяких запретов)
Дефолт с апреля 2017-го по начало декабря 23-го, померяемся у кого большеМайже 3 роки. Політ нормальний
Раніше закордон було можна, заборони не було.Самое забавное, что для того, кто уже в реестре должников из-за кредитов, для них ничего не поменяется.
За границу итак сейчас нельзя, кредиты итак никто тебе не даст, без всяких запретов)
А, ну еще про льготы забыл разве что.
Я знаю, я имел ввиду что сейчас для мужчин в принципе нельзя легально выехать из страны.Раніше закордон було можна, заборони не було.
Пристегивайтесь, мы взлетаем*** Прихований текст: не можна цитувати. ***
Диктатура.Законопроектом Картка законопроекту - Законотворчість , крім решти, передбачено внесення змін до Закону України «Про правовий режим воєнного стану»:
Надо отвечать ваши угрозы это прошлый век. Несите новыеЯк після цього законопроекту звонілки будуть аргументувати свої хотєлки?)) Якщо мені і без них заблочать доступ до рахунків![]()
Они скажут традиционно: "это ваши проблемы"))Як після цього законопроекту звонілки будуть аргументувати свої хотєлки?)) Якщо мені і без них заблочать доступ до рахунків![]()