Ками, ех, якби ж то ... вже все що можна і не можна заплатила цим МФО
Не хватає мене на боротьбу з ними((
Гуцулка Ксеня, близько 26к, боюся, що як карантин закінчиться , то вони можуть нарахувати всі штрафи і пеню, тоді буде всі 40к. Вони вміють

Просто ви думайте наперед. Реструктуризація - це потрібно вносити регулярні платежі, якщо не внесете, то нарахують штрафи ще більші, а це означає що гроші які ви оплатили до цього підуть коту під хвіст (а у вас чимала сума)

Гуцулка Ксеня, близько 26к, боюся, що як карантин закінчиться , то вони можуть нарахувати всі штрафи і пеню, тоді буде всі 40к. Вони вміють
У ва с пролонгации были? какое тело, и какая сумма на данный момент?

Гуцулка Ксеня, тому власне, маю певні сумніви. Завтра буду телефонувати дізнаватися більш детальну інформацію. Набридло робити ті пролонгації. Влітку буде 2 роки як ми «подружилися» з Манівео, мої «першачки».

Вот именно что не хватает. Тут бл... Не знаешь когда деньги в руках держать будешь, а они суммы заоблачные предлагают. Это 3й кредит у них, два закрытых, причем досрочно. А с третьим бл...не повезло????

Гуцулка Ксеня, тому власне, маю певні сумніви. Завтра буду телефонувати дізнаватися більш детальну інформацію. Набридло робити ті пролонгації. Влітку буде 2 роки як ми «подружилися» з Манівео, мої «першачки».
Ну що ви???? Тут нема про що і думати!
Наберіться мужності, гарно почитайте теми на форумі про них і вперед до бою!
Не робіть дурниць, такі суми вже витрачено, та ще й реструктуризацію вам хочуть "впарити".

vetal050, на сьогоднішній день 25310
Ми з Манівео скоро будемо святкувати 2 річницю)) брала -закривала - брала більшу суму, ітд. Останній договір у мене 3 місяць , пролонгації на суму більше 15к

пишу і страшно від сум , а скільки ж грошей пішло за весь час. У мене враження що я ніколи не виберуся з цієї ями((

vetal050, на сьогоднішній день 25310
Ми з Манівео скоро будемо святкувати 2 річницю)) брала -закривала - брала більшу суму, ітд. Останній договір у мене 3 місяць , пролонгації на суму більше 15к

пишу і страшно від сум , а скільки ж грошей пішло за весь час. У мене враження що я ніколи не виберуся з цієї ями((
И вы ище хотите реструктуризацию делать? Из ямы можно выбраться только если ее глубже не копать

Гуцулка Ксеня, ой,знаю, читаю. Я з тих людей, що дуже переживаю за рідних , це буде для них ударом, від мене вони такого точно не очікували.
vetal050, ви радите не платити ? Писати на них в нацком ? Поки нацком відповість, вони мені і моїм рідним влаштують веселе життя. У мене є нюанс, у мене не дуже хороші стосунки з свекрухою , для неї моє «падіння» буде тріумфом, не хочу її тішити. Звісно знаю , шо потрібно обирати, або платити захмарні суми або всі дізнаються цю жахливу правду. Слабкодуха я , одним словом. Дуже довго несла ношу одна, а потрібно було просто в один день попросити допомоги у рідних, і цього всього не було б.

Останнє редагування:
Сьогодні у мене був 4 день прострочення в Манівео. Поговорили з ним щодо реструктуризації, пропонують одноразову оплату в розмірі 12500 ( тіло 20к) , решту розділять на 5 міс. Дали 3 дні на оплату, далі скинуть договір реструктуризації на пошту.
не ведитесь...Вы не увидете в лич.каб. договор на 5 месяцев и вообще Манивео надо конкретно кидать, так как и они нас кидали и разводили...тогда они точно БАНКРОТЫ

Гуцулка Ксеня, ой,знаю, читаю. Я з тих людей, що дуже переживаю за рідних , це буде для них ударом, від мене вони такого точно не очікували.
vetal050, ви радите не платити ? Писати на них в нацком ? Поки нацком відповість, вони мені і моїм рідним влаштують веселе життя. У мене є нюанс, у мене не дуже хороші стосунки з свекрухою , для неї моє «падіння» буде тріумфом, не хочу її тішити. Звісно знаю , шо потрібно обирати, або платити захмарні суми або всі дізнаються цю жахливу правду. Слабкодуха я , одним словом. Дуже довго несла ношу одна, а потрібно було просто в один день попросити допомоги у рідних, і цього всього не було б.
Зачем вам думать о том что там будет о вас думать ваша свекровь. Вы уже им пролонгациями выплатили, что ище им можно платить, пусть идут в суд и доказываю что вы им должны

vetal050, От така я людина, думаю -переживаю
Не хочу розраховувати батьків, у них слабке здоров’я , а тут таке

я б звісно судилася , але за умови що вони не чіпатимуть рідних (знаю, це неможливо)

Зачем вам думать о том что там будет о вас думать ваша свекровь. Вы уже им пролонгациями выплатили, что ище им можно платить, пусть идут в суд и доказываю что вы им должны
ну тоді далі їх корміть, я такою ж дурою була і переживала що там хтось щось буде думати про мене ...і ні чого з усього всього нічого хорошого не вийшло...Манивео ???

я б звісно судилася , але за умови що вони не чіпатимуть рідних (знаю, це неможливо)
напишіть мені завтра в лічку ?

Поменяйте родителям номера

Назад
Угорі