vetal050, От така я людина, думаю -переживаю
Не хочу розраховувати батьків, у них слабке здоров’я , а тут таке

я б звісно судилася , але за умови що вони не чіпатимуть рідних (знаю, це неможливо)
Я тоже собралась письмо о реструктуризации писать..посмотрим

А у вас есть просрочки?
Есть
своих свекровь и свёкра не могу уболтать что б поменяли...но ещё чуть-чуть и думаю поменяют. а вот Родителей можна типа подкупит "АКция".
Смените им номера и делов... а свекровь если не хочет менять номер то какие к вам претензии, это дело ее

vetal050, а як щодо сусідів, Друзів , знайомих, ітд))??до них всеодно це все дойде. Ех, набридло жити в брехні
Тай взагалі таке життя набридло, знаю що винна у всьому тільки я
Тифани, вибачте , я новачок, я так зрозуміла у мене ще нема права писати у приват

vetal050, а як щодо сусідів, Друзів , знайомих, ітд))??до них всеодно це все дойде. Ех, набридло жити в брехні
Тай взагалі таке життя набридло, знаю що винна у всьому тільки я
А что соседи, друзья, дойдет ну и что, если друзья то расскажите им правду, если настоящие то поддержат, если так чисто для годится то пусть сливаются такие друзья, соседям вы что чем то обязаны, я думаю нет, ну и пусть их не колышат ваши проблемы

vetal050, правду кажете
Я ніби налаштовуюся , що все не буду нічого нікому платити , а приходиться до діла , і моя сміливість десь дівається

дійсно б краще ці кошти потратила на сім’ю , дитину
Ні Дня спокою немаю , на думці лише де взяти гроші шоб оплатити

vetal050, правду кажете
Я ніби налаштовуюся , що все не буду нічого нікому платити , а приходиться до діла , і моя сміливість десь дівається

Нужно выбросить плохие мысли из головы, и тогда решение придет само собой и жить станет легче

Ками, ех, якби ж то ... вже все що можна і не можна заплатила цим МФО
Не хватає мене на боротьбу з ними((
Гуцулка Ксеня, близько 26к, боюся, що як карантин закінчиться , то вони можуть нарахувати всі штрафи і пеню, тоді буде всі 40к. Вони вміють

Мені 30к нарахували, я тіло лише можу платити якщо розібють на рік. Пролангаціями я все виплатив вже. Буду чекать або в суд хай подають або тіло закрить.

В мене 30 днів прострочки, вони ні до кого не дзвонять і до мене пару раз лише дзвонили. Почекаю місяців 6 а там буду домовлятись за тіло.

у манивео в личном кабинете нет данных подробных и документов о заеме, платежах и т д ?

Денег все равно нет для оплаты, я не понимаю от какой они суммы насчитывают!?

Вкладення

• Screenshot_20200416_002743.webp
    Screenshot_20200416_002743.webp
    86.2 Кб · Перегляди: 80
vetal050, правду кажете

В мене теж таке було, то як гіпноз чи циганськн око)))
Теж довелось розказувати правду батькам, чоловікові, потім всім решту (бо я ще й умудрилась поназичувати купу грошей у знайомих). Спочатку було соромно.
А тепер я залізна людина, а може і Бетмен в спідниці))) я плювала на осуд, хто мене не розуміє - тому ігнор, а батьки мусять пробачити, просто найперше треба з ними бесіду провести.
А свекруха ваша хай собі тішиться, хоч якись бідній жінці позитив під час карантину)))

Сегодня пришло такое смс, но я с ними не договаривались, что это значит?

Вкладення

• Screenshot_20200416_101844.webp
    Screenshot_20200416_101844.webp
    64.7 Кб · Перегляди: 67
Якщо в 2-х словах,то Манівео дзвонило,потім затихло після ігнору,заходив в кабінет,побачив автоматично реструкрізацію через кожні 7 по 4к,тіло 10+%.Питання,вони мають договір на пошту прислати про реструктирізацію чи то як?Про родичів скажу,що їх заспокоїв,сказавши,що то шахраї дзвонять,нехай всіх посилають,бо зараз про їхню активізацію і Приват і Ощад і фейсбук і всі інформують,що ніби компенсації із-за вірусу,скажіть номер картки та решта брехні та розводів.
Доречі,чи в когось були випадки,коли пропонували за 10% від тіла займу закрити?Чи може сам хто домовлявся з колекторами?Дяк за відповідь?
Доречі,чи в когось були випадки,коли пропонували за 10% від тіла займу закрити?Чи може сам хто домовлявся з колекторами?Дяк за відповідь?

Останнє редагування:
Да
Сегодня пришло такое смс, но я с ними не договаривались, что это значит?
та же хрень пришла, и это после простого разговора, на их горячей линии , причем я не признавала договора

vetal050, на сьогоднішній день 25310
Ми з Манівео скоро будемо святкувати 2 річницю)) брала -закривала - брала більшу суму, ітд. Останній договір у мене 3 місяць , пролонгації на суму більше 15к

пишу і страшно від сум , а скільки ж грошей пішло за весь час. У мене враження що я ніколи не виберуся з цієї ями((
Обов"язково виберетесь...Позитива вам,з прийдешнім Великоднем

Добрый день всем. В манивео долг 4700 грн., сделали реструктуризация, на 4 недели, раз в неделю по 1100 латить, платил одну неделю, потом забил, на пару дней, вот сегодня аванс, думал заплатить, а они сцуки обнулили ту реструктуризацию...Морозится или пытаться заплатить все таки ее?

Вы сами ответили на свой вопрос. Они обнулили, и Вы тоже обнулили свой долг

Назад
Угорі