Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
С 13 к тела выросло почти 30 к"!. месяц просрочки прислали письма домой! нашли номер мами 1 раз звонили сказали что есть 10 дней на оплату! иначе подадут в суд. неявка в суд штраф 4 к. дуродом вообщем мне перестали звонить пару дней назад говорил с оператором сказл что подам в суд на них спросила какой же у меня предмет иска будет. говорю посже узнаете сами зачем я буду щас вам говорить!

Поделись своим выходом из положения в личку , Буду дуже вдячный!Нікуди вони не подадуть, принаймі так швидко.В мене третій місяць по єнотам пішов, з 10к виросло майже 34.Вже і каллам "продавали", і виїзна пару раз приїжджала і суд з конфіскацією був)) Тепер просто просять зв"язатися з ними і "разом ми знайдем вихід з ситуації"... Так я його і сам вже знайшов![]()

Поделись своим выходом из положения в личку , Буду дуже вдячный!![]()
Поделись своим выходом из положения в личку , Буду дуже вдячный!![]()
Так Валико уже нашел выход , наглядно продемонстрировал , насколько я понял пивко , а потом полирнуть водочкой, поднять правую руку, быстро ее опустить , и сказать ну и йух сним))) я думаю не ошибся.. да Валико???Поделись своим выходом из положения в личку , Буду дуже вдячный!![]()
Тут "лічка" не потрібна.В мене з усіма моїми мфчмо розмова одна - в суд.Онлі.Без варіантів.
Альтернатива для них : якщо не "суд" то інакше слово певного характеру з трьох літер, де посередині теж "У".

тей же принцип всім кажу через суд !1 год. Проблем нет. ВаащеНікуди вони не подадуть, принаймі так швидко.В мене третій місяць по єнотам пішов, з 10к виросло майже 34.Вже і каллам "продавали", і виїзна пару раз приїжджала і суд з конфіскацією був)) Тепер просто просять зв"язатися з ними і "разом ми знайдем вихід з ситуації"... Так я його і сам вже знайшов![]()

Я досих пор получая от них очередную смс включаю панику , потом захожу на форум нахожу тему и опачки оказывается не мне одной такие страшилки пишут и всё успокаиваюсь и всё в порядке.Древний, Пивко + горілочка були теж присутні як починались просрочки і нагніталась паніка "Шефф - усьооо пропало"))
Проте це минуло дуже швидко. Зараз добре калорійне харчування, міцний сон і нуль спілкування з каллами чи "ХРЕдитодавЦями".
Якщо в них є якись проблеми чи претензії до мене - то їх особисті проблеми.Мене вони не цікавлять абсолютно)
Я досих пор получая от них очередную смс включаю панику , потом захожу на форум нахожу тему и опачки оказывается не мне одной такие страшилки пишут и всё успокаиваюсь и всё в порядке.
Вы себе даже не представляете как я жду этого дня когда их "попустят"))Ничего страшного. И их попустит ... Ну или "попустят"))