Решила разобраться со своими "долгами"

• Автор теми Автор теми Irish
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 44
  • Перегляди Перегляди 2K
Так,я також багато закрила малих і по списанню,один великий и шг

У вас великий список? Ми також малі закрили ,деякі по списанню і все на місці стоїть:( якби не блокнот можно було здуріти просто !!! Господь просто втішення для нас ,людям вже стільки віддали і ще стільки,і ще намагаюсь два банки тягнуть з 10 по 700 грн в місяць,мовчу про інші МФО:(
Мене не правильно зрозуміли, я мфо взагалі не закриваю) і не буду, і в мене установка в голові "мфо у мене нема"
Я віддаю зі списку ті гроші, які позичила в людей. А список чималий, на кілька років розписаний)))))) стимул працювати є! ;)

Мене не правильно зрозуміли, я мфо взагалі не закриваю) і не буду, і в мене установка в голові "мфо у мене нема"
Я віддаю зі списку ті гроші, які позичила в людей. А список чималий, на кілька років розписаний)))))) стимул працювати є! ;)
В мене одної людини тільки 100 к винна була ,зараз трохи менше:(
І багатьом іншим людям

Прекрасная установка) придерживаюсь такой же!!!

Lyusya, я в нацком не писала (в моем случае бестолку), но на форуме многим обратно заворачивали, так как нацкому требовал подтверждения, что вы платили эти деньги.

Назад
Угорі