Решила разобраться со своими "долгами"

• Автор теми Автор теми Irish
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 44
  • Перегляди Перегляди 2K
хочу подсчитать сколько в рабстве была и сколько на ветер выбросила
Та нашо воно вам підраховувати? Просто викреслюйте суми і навіть не рахуйте.
Потім з тими сумами важко буде в чисте і безтурботне майбутнє дивитись)
Я от віддаю людям і викреслюю з найменших сум))) так і список скоротчується швидше, і по кишені не так сильно б'є))))

Останнє редагування:
Я от віддаю і викреслюю з найменших сум))) так і список скоротчується швидше, і по кишені не так сильно б'є))))
так можно же попробовать вернуть то что было переплачено. я например завтра точно пишу в нацком на две конторы. хотя не планировала такое.

так можно же попробовать вернуть то что было переплачено. я например завтра точно пишу в нацком на две конторы. хотя не планировала такое.
Можна мабуть вернути, звичайно, якщо всі документи маєте і детальний розрахунок.

У меня количество мфо где то в половину меньше. но тоже горю большим желанием когда то с чистой совестью сжечь блокнот и осознать что никому ничего не должен
Господи, як я чекаю Того часу, щоб повикреслювати всі свої 11 МФО. І забути за то, як страшний сон. Інколи здається що ця хрєнь ніколи не закінчиться.

Я не знаю как могла, компания "аргоН",договор оформлен на дату, по которой у меня нет поступлений вообще, но зато есть закрытие через месяц по этой конторе. типа брала 1500 и закрыла 1674. Ну так по выписке альфа банка выглядит. Я похоже на автопилоте заходила и платила.
Наверное на Алкопиллоте...
Я от віддаю і викреслюю з найменших сум))) так і список скоротчується швидше, і по кишені не так сильно б'є))))
А я не віддам!!!

Господи, як я чекаю Того часу, щоб повикреслювати всі свої 11 МФО. І забути за то, як страшний сон. Інколи здається що ця хрєнь ніколи не закінчиться.
Как говорится терпение и труд, все перетрут, так что не стоит лишний раз думать о плохом

Наверное на Алкопиллоте...

А я не віддам!!!
А віддаю тільки людям, в яких перезичила...
А мфо хай курять бамбук! Їх я давно із списку викреслила)))))

Я от віддаю людям і викреслюю з найменших сум))) так і список скоротчується швидше, і по кишені не так сильно б'є))))
я просто ещё недавно думала платить позике и динеро, ну тело они каждые три дня предлагают. но поеяда- нхй нхй.

Как говорится терпение и труд, все перетрут, так что не стоит лишний раз думать о плохом
Інколи зовсім не вистачає терпіння, і запал згасає, руки опускаються і тут приходить п&ець... Держуся з останніх сил..

Інколи зовсім не вистачає терпіння, і запал згасає, руки опускаються і тут приходить п&ець... Держуся з останніх сил..
Не нужно отчаиваться, не думайте об этом и живите радостными мыслями, и будет все хорошо. Как говорится после темной ночи, всегда наступит светлый и ясный день. Помните об этом

я просто ещё недавно думала платить позике и динеро, ну тело они каждые три дня предлагают. но поеяда- на*** на***.
Та я теж колись готова була тільки тіло платити, а потім швидко зрозуміла, що то дурна ідея, і швико її викинула з голови!
Просвітління)))))
Т
Спокійно, ви тут, на форумі, значить ваш запал вас правильно привів)))
З останніх сил Вінні Пух в двері пропихався, а у вас то секундна слабість))) можемо собі таке довзолити, рівно на секндочку і всьо!??

Не нужно отчаиваться, не думайте об этом и живите радостными мыслями, и будет все хорошо. Как говорится после темной ночи, всегда наступит светлый и ясный день. Помните об этом
Дякую за підтримку)

Та я теж колись готова була тільки тіло платити, а потім швидко зрозуміла, що то дурна ідея, і швико її викинула з голови!
Просвітління)))))
да никогда в жизни, я даже не думала просто что столько им зачислила. всё, хватит с них.
да никогда в жизни, я даже не думала просто что столько им зачислила. всё, хватит с них.
однозначно пусть полем идут твapu

Останнє редагування:
А я вспомнила косяки в работе с клиентами... написала им письмо с просьбой простить . вот чего - то захотелось где - то загладить отношения... один пока ответил все хорошо . скучали . Ждали. Про то как быстрее выкинуть все деньги... не думаю. Нету их пока.

Я
Тоже думала на сслоан написать,но они не предоставили мне доки,год платила,с 7к за год 27к заплатила,последние 4 с трудом чтоб закрыть,не всегда платила через карту иногда через терминал чеков естественно не сохранилось,как вернуть хоть чуточку???

Всегда пожалуйста, для этого и есть форум что бы друг друга поддержать, подсказать, и помочь
? шкодую тільки за одне, що раніше не знайшла цей сайт. Може зараз все було би по іншому. А на даний момент, маємо що маємо.

? шкодую тільки за одне, що раніше не знайшла цей сайт. Може зараз все було би по іншому. А на даний момент, маємо що маємо.
Я можно сказать тоже вовремя подоспел сюда, а то всякие мысли в голову закрадывались

Так,я також багато закрила малих і по списанню,один великий и шг
У вас великий список? Ми також малі закрили ,деякі по списанню і все на місці стоїть:( якби не блокнот можно було здуріти просто !!! Господь просто втішення для нас ,людям вже стільки віддали і ще стільки,і ще намагаюсь два банки тягнуть з 10 по 700 грн в місяць,мовчу про інші МФО:(

Назад
Угорі