gervais
Форумчанин
- Дописи
- 117
- Реакції
- 126
- Бали
- 2625
gervais не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Желание бороться с проблемой - это первый шаг. Но так же важно обрезать все возможные варианты для рецидива.(я в прошлый раз этот момент упустил, и через 4 месяца опять оказался в игре, все началось с безобидных пари и кейсов в кс го). Так же очень важно рассказать всем полную картину, абсолютно все, до каждого проигрыша/заема в МФО(иначе это будет грызть изнутри).
Я проходил реабилитацию и даже после сорвался. Для меня эта зависимость хуже чем алкголизм и нарко.
Можно быстрее, работа у меня хорошая. Можна и через банкрутсво пройти, и уехать. Вариантов много.Вполне можно разгрести за пару лет)
.Все таки зуби сципив і кинув ,цю заразу.Ситуація похожа.36 МФО-тіло280 000 тис.Просрочки 2-2.5 місяці.За цей період,можу сказати,що для мене ні якого значного дискорфорту в житті не відбулося.Звінки по 350-370 в день.Труколер рулить))Но номер на днях все таки буду міняти,як я цього не хотів.Листів не так багато,як я очікував.Роботу не знайшли.До батьків звонили і не раз,ці морознулись,сказали,що син є тільки на папері,а так вже більше 10 років зі мною не спілкуються і не знають де я є і що зі мною.Сусідів не особо тутбували,по місцю проживання.Ніхто з них принаймі до мене не приходив і не висловлював притензії.Походу найбільше дісталось,моїх двоюрідній сестрі.Яка почала слати смс повідомлення з погрозами,ще крутіші ніж колектори шараги і калів.Збираю зроші на юриста у випадку ИНН і суда.Жити спокійно і не брати все близько до серця.Спочатку буде страшно,"не такий страшний чорт ,як його малюють."
Як колишній багато літній лудоман. зі ставками і азартом ,я вам дуже раджу завязати.))