Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Полтава есть, и мы не одниНарод,есть кто из Полтавы?
КременчугНарод,есть кто из Полтавы?
Приветики)))Доброй ночи ?
З якого Ви району?Полтава есть, и мы не одни
Свєт, а ви ж також з Полтави? А з якого ви району. Я з дублянщини.Приветики)))
З якого Ви району?
Я недалечко, з Подолу))С
Свєт, а ви ж також з Полтави? А з якого ви району. Я з дублянщини.
О, поряд зовсім. Люблю подол, зараз багатенько магазинчиків, ще маркетопт відкриють і можеа на гору не підійматися)Я недалечко, з Подолу))
Та я ж кажу недалече))О, поряд зовсім. Люблю подол, зараз багатенько магазинчиків, ще маркетопт відкриють і можеа на гору не підійматися)
Ті маркети, то зло, всігда на шось акція)))Та я ж кажу недалече))
То треба корзину не брати, в руках багато не унесеш) і без дітей ходити, там всяка фігня біля касси продається)Та я ж кажу недалече))
Ті маркети, то зло, всігда на шось акція)))
У мене вааще велика біла, він біля мого будинку відкривається)))То треба корзину не брати, в руках багато не унесеш) і без дітей ходити, там всяка фігня біля касси продається)
Ви де проживали в Полтаві?
Это проблему не решает... я не оставляла...ну все равно нашлиНадо было робочие номера не оставлять,конечно
Можем на подоле как раз через домШановні форумчани!
Пропоную провести зустріч форумчан нашого регіону?
Ваші пропозиції стосовно дат, часу, місця пропонуйте!
Через який дім?Можем на подоле как раз через дом![]()
Коли завгодноЧерез який дім?
Коли?
Можна конкретики побільше)))Коли завгодно
А чего такие сроки,что тут на месяц откладывать,всё рядом живём,и на транспорте в любую точку города 20минМожно и правда на подоле, в суржике например. Ну мне б было удобней в начале марта, а там как большинство)
Я не дуже вмію організації проводити,краще хтось іншийМожна конкретики побільше)))