Реальні дії по виходу долгової ями?

• Автор теми Автор теми Vitaliy 1983
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 81
  • Перегляди Перегляди 10K
В чем ваша ситуация уникальна? 27 кредитов?
Абсолютно нічим не унікальна. Просто цікавилюсь чи є якісь стратегії котрі можуть допомогти вийти з цієї дурацької ситуації І як це правильно робити

Абсолютно нічим не унікальна. Просто цікавилюсь чи є якісь стратегії котрі можуть допомогти вийти з цієї дурацької ситуації І як це правильно робити
Морозитись певний час, а потім закривати за тіло кредиту. Більшість мфо йдуть на таке. Напишіть свій список мфо, а ми вам підкажемо що вас може чекати

К сожалению, Вы таким запросом только сделаете себе хуже. На лояльные условия они не пойдут, пока Вы не попадете в просрочку от 2 месяцев. Вы им просто скажете таким запросом, что Вы боитесь испорченной КИ, звонков и тд.
Нормальные условия предлагают позже. У дрлга есть свой жизненный цикл. Сначала он попадает к звонилкам, которые натасканы на угрозы, их задача - сбить тело+процен+штрафы. С ними в принципе неи смысла разговаривать. у них нет полномочий решить вопрос на лояльных условиях, что бы Вы не говорили. Не будет отдел рекламы выполнять работу отдела логистики. Не их функции и полномочия, как бы клиент не просил. И только после того, как отдел 'звонилок-пугалок' не добьется результата, займ перейдет в отдел 'а давайте предложим закрыть за тело'. На это уходит от 30 до 60 дней. Тогда уже имеет смысл разговаривать. У этих ребят полномочий побольше. Можно говорить даже о разбитии платежа тела на несколько месяцев и тд. Есть варианты. Эти уже не хомят и не угрожают. Беседуют вежливо и по деловому. Можно договориться.
А жене лучше скажите как есть (Тол ко причину появления 27 МФО надо не обидную для жены и семьи называть). :)))) если не сказать правду - жена придумает, что Вы любовниц на Мальдивы возите, по этому денег меньше стало:))) будет только хуже :)
Дякую за пораду, чомусь думав що з ними можна домовитися на початковому етапі

Дякую за пораду, чомусь думав що з ними можна домовитися на початковому етапі
Как показывает практика, к сожалению, нельзя, пока Ваш займ ' не дозреет' , те не пройдет этап 'дозвона. У меня, кстати, особо никого не беспокоили. У меня тел разрывлся, у контактного. А так, по мелочи

Питання а якщо самому на вперед звернутися до МФО по реструкторизації? На скільки реально отримати позитивне рішення?
Пока Вы не войдёте в просрочки, реструктуризация не предусмотрена, это раз, а во-вторых реструктуризация это оплата тела со всеми % и штрафами, которые Вам засчитают во время просрочки и если Вы хоть один платёж пропустите, все Ваши оплаты сгорают и Вам снова насчитывают всю сумму с их % и штрафами. Никакие люди Вам не помогут списать займ или остановить звонки Вам и окружающим, это все развод на деньги.

Такс, всі МФО в просрочці) поставив труколер і дійсно допомагає, особливо люблю читати як підписують люди цих мудaків) за місяць пару дзвінків дружині, на роботу але там всі посилають нахе**р, мені десь 100 -200 дзвінків спаму в день але прога все відсікає ну і по місцю прописки прислали лист від Швидко гроші)
Не знаю можливо я мазохіст або перечитав весь форум но мені приносить ця ситуація кайф особливо смс від дзвонарів) походу в ці шараги беруть не особливо кмітливих людей )
Манівео запропонувало реструкторизації , але глянув їхні умови і - селяві, не підходить)
Якщо щось буде цікаве обов'язково відпишу)
Скажу чесно коли було прийнято рішення виходити на просрочку і послати нах всіх цим уродів то самому стало морально легше)
Тепер кожні вихідні з донькою та дружиною десь гуляємо..життя продовжується в нормальному руслі)
Всім новачкам бажаю перечитати форум та з холодною головою підійти до вирішення своїх проблемних питань)

Добрий день форумчани.
Ось і настала моя черга писати пости.
Частково ознайомився з тематикою форума і на превеликий жаль не знайшов інфи по реальних діях з виходу з долгової ями.
Основний посил це погрози, дзвінки, рідні , соцмережі , антиспам і в такому дусі.
Опишу свою ситуацію:
27 кредитів в МФО без протермінування на загальну суму 120-140к грн. ЗП на данний момент вистачає на оплату відсотків та пролонгацію але це дорога в нікуди.
Підкажіть чи є якісь стратегії як боротися на ввипередки з МФО чи є люди котрі можуть з цим допомогти?
Допускати до просрочки 5-9 місяців немає бажання що б потім добиватися реструкторизації)
Буду вдячний за поради по вибору правильної стратегії))
После стольких лонгаций-уже они Вам должны.Это же надо так их бояться.......

Такс, всі МФО в просрочці) поставив труколер і дійсно допомагає, особливо люблю читати як підписують люди цих мудaків) за місяць пару дзвінків дружині, на роботу але там всі посилають нахе**р, мені десь 100 -200 дзвінків спаму в день але прога все відсікає ну і по місцю прописки прислали лист від Швидко гроші)
Не знаю можливо я мазохіст або перечитав весь форум но мені приносить ця ситуація кайф особливо смс від дзвонарів) походу в ці шараги беруть не особливо кмітливих людей )
Манівео запропонувало реструкторизації , але глянув їхні умови і - селяві, не підходить)
Якщо щось буде цікаве обов'язково відпишу)
Скажу чесно коли було прийнято рішення виходити на просрочку і послати нах всіх цим уродів то самому стало морально легше)
Тепер кожні вихідні з донькою та дружиною десь гуляємо..життя продовжується в нормальному руслі)
Всім новачкам бажаю перечитати форум та з холодною головою підійти до вирішення своїх проблемних питань)
А як же пролонгації по 30 тис в місяць?

Если у человека такой уровень дохода-зачем ему вообще займы МФО?
Вам вірно відповіли.Бувають ситуації в житті,коли треба багато грошей,причому на вчора.А часу чекати просто нема.

Если у человека такой уровень дохода-зачем ему вообще займы МФО?
Якби в мене було часу,хоча б, місяць ,то я би жодного не взяла . А так пішло -поїхало ,аж за 20 шараг.
Якби я знала ,що можна першу помийку послати і не пролонгувати , то вже би виплатила навіть з величезними відсотками і жила собі спокійно .

Vitaliy 1983, все решается. но тогда придется самому немного постараться. многие шараги часто согласны на лояльные условия. Ну, а обращаться к помогаторам я не стал бы, мне кадется, там просто пустая трата денег.
Підскажіть де можна дізнатися чи є на мені якесь майно в мене 24 МФО всі в прострочках одні погрожують віджати майно а я не знаю на рахунок батьківської квартири

Питання а якщо самому на вперед звернутися до МФО по реструкторизації? На скільки реально отримати позитивне рішення?
Они не дают реструктуризации пока не будет хотя бы 30 дней просрочки

Добрий день форумчани.
Ось і настала моя черга писати пости.
Частково ознайомився з тематикою форума і на превеликий жаль не знайшов інфи по реальних діях з виходу з долгової ями.
Основний посил це погрози, дзвінки, рідні , соцмережі , антиспам і в такому дусі.
Опишу свою ситуацію:
27 кредитів в МФО без протермінування на загальну суму 120-140к грн. ЗП на данний момент вистачає на оплату відсотків та пролонгацію але це дорога в нікуди.
Підкажіть чи є якісь стратегії як боротися на ввипередки з МФО чи є люди котрі можуть з цим допомогти?
Допускати до просрочки 5-9 місяців немає бажання що б потім добиватися реструкторизації)
Буду вдячний за поради по вибору правильної стратегії))

Заробляти більше. Домовитись за тіло.
Погасити і більше ніколи не брати в борг.
Ось і вся стратегія.
Я геній, чи не так??

Назад
Угорі