Реальні дії по виходу долгової ями?

• Автор теми Автор теми Vitaliy 1983
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 81
  • Перегляди Перегляди 10K

Vitaliy 1983

Читач
Дописи
21
Реакції
30
Бали
303
Vitaliy 1983 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрий день форумчани.
Ось і настала моя черга писати пости.
Частково ознайомився з тематикою форума і на превеликий жаль не знайшов інфи по реальних діях з виходу з долгової ями.
Основний посил це погрози, дзвінки, рідні , соцмережі , антиспам і в такому дусі.
Опишу свою ситуацію:
27 кредитів в МФО без протермінування на загальну суму 120-140к грн. ЗП на данний момент вистачає на оплату відсотків та пролонгацію але це дорога в нікуди.
Підкажіть чи є якісь стратегії як боротися на ввипередки з МФО чи є люди котрі можуть з цим допомогти?
Допускати до просрочки 5-9 місяців немає бажання що б потім добиватися реструкторизації)
Буду вдячний за поради по вибору правильної стратегії))

Vitaliy 1983, все решается. но тогда придется самому немного постараться. многие шараги часто согласны на лояльные условия. Ну, а обращаться к помогаторам я не стал бы, мне кадется, там просто пустая трата денег.

Добрий день форумчани.
Частково ознайомився з тематикою форума і на превеликий жаль не знайшов інфи по реальних діях з виходу з долгової ями.
Основний посил це погрози, дзвінки, рідні , соцмережі , антиспам і в такому дусі.
Опишу свою ситуацію:
27 кредитів в МФО без протермінування на загальну суму 120-140к грн. ЗП на данний момент вистачає на оплату відсотків та пролонгацію але це дорога в нікуди.
Підкажіть чи є якісь стратегії як боротися на ввипередки з МФО чи є люди котрі можуть з цим допомогти?
Допускати до просрочки 5-9 місяців немає бажання що б потім добиватися реструкторизації)
Все тут є!!!, вивчати нормально треба, а не частково ознайомлюватись!!!

Просто не допускайте прострочки, платіть далі пролонгації і можете жити спокійно!!! Ніхто вас чіпати не буде, добиватись якихось реструктуризацій не треба.

Vitaliy 1983, все решается. но тогда придется самому немного постараться. многие шараги часто согласны на лояльные условия. Ну, а обращаться к помогаторам я не стал бы, мне кадется, там просто пустая трата денег.
Питання а якщо самому на вперед звернутися до МФО по реструкторизації? На скільки реально отримати позитивне рішення?

Добрий день форумчани.
Опишу свою ситуацію:
Ну якщо ваша зп дозволяє по 27 МФО робити пролонгації,то думаю за декілька місяців ви їх і закриєте.Вони зараз швидше йдуть на лояльні умови.Не всі правда,але більшість.Спочатку прочитайте розділи про ваші МФО,і зрозумієте хто,що і як.

Все тут є!!!, вивчати нормально треба, а не частково ознайомлюватись!!!

Просто не допускайте прострочки, платіть далі пролонгації і можете жити спокійно!!! Ніхто вас чіпати не буде, добиватись якихось реструктуризацій не треба.
Я написав що частково ознайомився, копаю далі.
А пролонгувати не варіант. Дорога в нікуди
Ну якщо ваша зп дозволяє по 27 МФО робити пролонгації,то думаю за декілька місяців ви їх і закриєте.Вони зараз швидше йдуть на лояльні умови.Не всі правда,але більшість.Спочатку прочитайте розділи про ваші МФО,і зрозумієте хто,що і як.
Дозволяє робити тільки пролонгації, а на життя вже не хватає

Ну от яка у вас сума всіх пролонгацій по 27 МФО?

Ви хочете вибратися з вигрібної ями і не вступити в лайно, так не буває

Добрий день форумчани.
Опишу свою ситуацію:
Если нету денег полностью сразу закрывать кредиты, то пускай у Вас все-таки появится желание допустить просрочки....
Будете каждый месяц пролонгировать, то так и будете постоянно в этой яме. Купите лучше себе и родным вкусняхи и не кормите мфо!

Думаю ваша Порада влучна(
Если норм зарплата и есть желание закрывать, то закройте самых отбитых сначало, остальных в прострочку, почти со всеми можно потом договориться, да впринципе и договариваться особо не надо, сами будут предлагать

В тому то і справа що дуже шкода( морально доріс послати їх на...р але хочу зробити це грамотно
Змінив сімкарти, видалив фейсбуки, обов'язково перевипустив банківські картки, і за місяць другий пильнувати електронну пошту на предмет нормальних умов на закриття

В тому то і справа що дуже шкода( морально доріс послати їх на...р але хочу зробити це грамотно
Грамотно это морозить их первое время, морально выдержать звонки, смс и письма не только Вам но и окружению....потом многие будут просит тело, а Вы грамотно будете ставить свои условия о закрытии...

Назад
Угорі