Гато
Читач
- Дописи
- 20165
- Реакції
- 37331
- Бали
- 6240
Гато не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Часом без тазика ніяк))Всьо так печально?)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Часом без тазика ніяк))Всьо так печально?)))
В ЛС поясни))) Мені теж не можна)))Повітруля?, поясни чоловікові,будь-ласка. Бо забанять за мат)))
Бувають такі випадки. Згоден. Тазік взагалі дуже корисна річ . Багатозадачна. Ним можна файно пере*бати, на крайняк))))Часом без тазика ніяк))
Хтось в ньому і нерви заспокоює)))Бувають такі випадки. Згоден. Тазік взагалі дуже корисна річ . Багатозадачна. Ним можна файно пере*бати, на крайняк))))
В тазіку? Ну, я так роблю, коли ср*ка підгарає)))))Хтось в ньому і нерви заспокоює)))
А я за кого говорю?)))В тазіку? Ну, я так роблю, коли ***** підгарає)))))
Так, а шо такого трапилось?А я за кого говорю?)))
Та нічого))) Все норм)) А за тазік то довго пояснювати)))Так, а шо такого трапилось?
Ну ок)))Та нічого))) Все норм)) А за тазік то довго пояснювати)))
В мене через тебе розвивається комплекс)))Доречі кухня і посуд вже помиті))))))
Куди не зайду,скрізь черга)))?
Треба вчасно займати)))Куди не зайду,скрізь черга)))?
Шо такє?)))?
І ти скрізь перша)))))?

За тобою вспієш)))??Треба вчасно займати)))![]()
Тебе пропущу ?За тобою вспієш)))??
Не переживай. В мене поки перекур, бо дружина заснула)))))В мене через тебе розвивається комплекс)))
Не переживай. В мене поки перекур, бо дружина заснула)))))
Ти вирішив влаштувати масовий хлюп-хлюп?Добре. Я пшов мити посуд і кухню, а потім буду пилососити і мити підлоги. І ванну. І сміття виносити)))) а і попрати треба. А на вечерю картопельки насмажити і салат з капусточки зробити)))
Ага))) якраз і тазік пригодиться, шо б підлоги не позахляпували))))Ти вирішив влаштувати масовий хлюп-хлюп?
Угу?Ще й у вас це все робити?
Тазік не трож! ?Ага))) якраз і тазік пригодиться, шо б підлоги не позахляпували))))