Рассчитался со всеми долгами, победил кредиторов

• Автор теми Автор теми fcdd2019
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 124
  • Перегляди Перегляди 5K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Дзвінки по 30 разів на день. І батькам і свекрам .тільки до чоловіка чомусь не дзвонять) )) смс з погрозами... а саме страшно,що я незнаю як себе вірно поводити. Хто правий. По суті я ж взяла ті кошти..і дала згоду підписавши договір.
А який термін просрочок у Вас?

,и забыл сказать что у меня есть просрочка в одном ,кому я не плачу "быстрозайм" там накапало с 8к -44 ,скрины так же дам
Ты непоследователен в своём вранье, шоколадный глаз, давеча ты изобразил
сейчас осталось 2 мфо на общую 5 тыс. с процентами ,
Ну, что, шоколадный глаз, будем пластилин дальше искать?))

Всем доброе утро , создавал тут тему месяца полтора назад , было многовато мфо на общак 42 с процентами,сейчас осталось 2 мфо на общую 5 тыс. с процентами , 7 числа получаю зп и отдаю :) ,и наконец-то забываю про этот ад, переплатил конечно почти в два раза больше.... Возможно вы подумаете что я "идuот" и зачем платил,но перечитайте тему которую я создавал и поймете !)
Есть еще тут такие ,которые выплатили ,либо которым осталось понты и со спокойной душой живут ?)
А те кто забил на мфо и не платит, а живут в кайф , вы красавы вдвойне!)
Всем добра и удачи выйти из этого "гавн@" !
Потрепало конечно меня в 18 лет,за этот год ,зато со спокойной душой выдыхаю теперь!)Всем спасибо кто тут помогает людям выкрутится ,отдельное спасибо админам за этот сайт!:luboff::luboff:
Поздравляю. Как Вы закрывали? по очереди? своими силами или у кого то одалживали?

Самий більший то вже 4місяці манівео,продали толіан плюс. Всі інші починаючи з 3місяців
Їх дуже багато
Десь 19-20 вже й збилась рахувати
В мене теж багато, найбільша просрочка десь 1,5 міс. Так що розумію, що самий треш в мене ще попереду.

Viktoriia, я писал выше ,родные половины ,половину сам

В мене теж багато, найбільша просрочка десь 1,5 міс. Так що розумію, що самий треш в мене ще попереду.
Мені здається що це ніколи не закінчиться. Деякі вже пропонують списання майже до тіла,але в мене й того немає їм заплатити. В декреті,2є дітей..чоловік як може допомогає. З ким говорити..до кого звертатись...які дії приймати незнаю .і якось залишити все просто так нехочеться. Тримає себе в напруженні весь час.
Це тут вже вичитала про нацкомфин то сьогодні написала на повернення коштів в один. Надія є

Решение и дело каждого платить или нет. Я тоже хочу вилезти с етого говна борюсь с суммами - кому тело кому тело и процент до просрочки.
Боюсь это представить наяву - кому тело, кому тело с процентами. Боритесь с просрочками, они наиболее болезненные.

Никогда наверное не пойму людей,которые платят им их проценты,а потом орут и в грудь бьют,что нужно платить,дабы не быть рабами.
Не спорю,вернуть можно ,Но!!!,только то,что взял.И с чего многие решили ,что они рабы,простите,но людей уже давно не продают и не покупают.
Я отдам тело тем,кто нормально себя вёл.
А ценители пopнoколажей и угроз всем и всюду,пусть сами и оплатят мой долг,рты у них рабочие,как нибудь отработают.
И запомните,вы не рабы,а если кто-то считает себя рабом,это суто ваше эмоциональное состояние и не нужно всех склонять к нему.
Я не раб!
Я могу спокойно передвигаться как и все те,кто не должен мфо и делать абсолютно все тоже.
Раб-это табличка,которую вы сами на себя повесили.
Позор?О каком позоре речь,тут каждый второй в этом дерьме и что?Живут и припеваючи.

Мені здається що це ніколи не закінчиться. Деякі вже пропонують списання майже до тіла,але в мене й того немає їм заплатити. В декреті,2є дітей..чоловік як може допомогає. З ким говорити..до кого звертатись...які дії приймати незнаю .і якось залишити все просто так нехочеться. Тримає себе в напруженні весь час.
Це тут вже вичитала про нацкомфин то сьогодні написала на повернення коштів в один. Надія є
Якщо немає,не платіть, краще все на діток витратити, я не збираюсь платити поки не копійки, по перше-нема з чого, по друге, я пролонгаціями їх і так вже нагодувала, ідуть вони лісом. Єдине-що жалко,що через мою дурість будуть людей задрочувать,мала сьогодні подзвонила, каже, що знову телефонували і до бившої свекрухи, і до бившого чоловіка сестри, випитували за мене, кажу,що це аферисти,хай кажуть,що мене не знають, ну то таке. Перед ними мені пофіг, просто вони малій це кажуть,от тут перед дитиною невдобно. Батьки узнали, трубку з незнйомих не беруть. Ще боюсь,бабулі подзвонять, та директору на мобільний, ну нічого,треба це просто пережить

Якщо немає,не платіть, краще все на діток витратити, я не збираюсь платити поки не копійки, по перше-нема з чого, по друге, я пролонгаціями їх і так вже нагодувала, ідуть вони лісом. Єдине-що жалко,що через мою дурість будуть людей задрочувать,мала сьогодні подзвонила, каже, що знову телефонували і до бившої свекрухи, і до бившого чоловіка сестри, випитували за мене, кажу,що це аферисти,хай кажуть,що мене не знають, ну то таке. Перед ними мені пофіг, просто вони малій це кажуть,от тут перед дитиною невдобно. Батьки узнали, трубку з незнйомих не беруть. Ще боюсь,бабулі подзвонять, та директору на мобільний, ну нічого,треба це просто пережить
Оце точно шо людей дістають.
Я потроху вчусь з ними розмовляти.

Оце точно шо людей дістають.
Я потроху вчусь з ними розмовляти.
а я взагалі не розмовляю,режим сніжинки вже четвертий тиждень,як активовано))) не можу я, да і не хочу. Толку з цих розмов, все одно паралельно зі мною, обзвонюють остальних. То нафіг надо, нерви ціліші будуть

а я взагалі не розмовляю,режим сніжинки вже четвертий тиждень,як активовано))) не можу я, да і не хочу. Толку з цих розмов, все одно паралельно зі мною, обзвонюють остальних. То нафіг надо, нерви ціліші будуть
Якщо мені не додзвонюються то тоді ще й рідним. І кажуть що я не відповідаю на дзвінки.

Якщо мені не додзвонюються то тоді ще й рідним. І кажуть що я не відповідаю на дзвінки.
И что?
Нужно бежать и отвечать.
Мне сказали,что если не верну-позвонят бабушке и обматерят,я сказала-валяйте.
До сих пор звонят

Вони коли і розмовляють з Вами, все одно кажуть іншим,що Ви не відповідаєте на дзвінки

И что?
Нужно бежать и отвечать.
До сих пор звонят
Я собі думаю краще я це послкхаю...ніж батьки.
Вони коли і розмовляють з Вами, все одно кажуть іншим,що Ви не відповідаєте на дзвінки
Ну може й так.

И что?
Нужно бежать и отвечать.
До сих пор звонят
О, це мені так із однієї із цих шаражок дзвонили, вже і не помню,хто,бо багато, ну як мені, моїй контактній особі, т.е.мені (мій інший номер вказала як мамин)))))))), наче капуста в кишені,ну так от, написав спочатку у вайбері якийсь Женя, що коли я збираюсь свій борг платити, я що,і кого починати першим позорити в мене в місті,мене чи мою маму? чи ми зовсім охренелі,що не платим, написав,що почне з мамаши))) і зразу після цього повідомлення дзвінок на мій інший номер, я ж беру, а він починає бикувать, і каже, тіпа, ти що хочеш, що б я сусідів зараз обзвонив, кажу, вперед,дзвони, а той аж орать почав, що "ти що,даєш згоду на це", кажу , да,вперед і з пісней, удачі)) і трубку положила)) то мене це вперше улибнуло))))

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі