Распоряжение НацКом по Credit Kasa (Укр Кредит Финанс)

• Автор теми Автор теми Артем
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 676
  • Перегляди Перегляди 65K
natali86, А мені кашбері взагалі запропонували продати дітей і розрахуватися з боргами.Я це говорила "жінка"(((

11 років, т.е. з листопада 2007.
smeh.gif
один крутий (на три витки круче від свинячого) було приперся додому (через 4 місяці, т.е. у 2008 році) ,то я його мало не вбив
podzatylnik.gif
(то я спецом так аби іншим переказав що я
bazar.gif
. Були суди. Але допоки я нічого не підпишу до тих пір хай http://i3.i.ua/v2/smiles2/__.gif смокчуть. Банк закрився.
А хто саме звертався до суду??? Зараз дістають?

О! Нас с мужем в розыск объявили Приват банк, Ваша готивочка, Кредит Касса, Кеш ми, Еврогроши и Манивео. А Швидко гроши нас "продают" на доску кредитов.

nutka08, прям как в кино - Опассные и неуловимые!!! На меня только кредит+ в розыск подавать собрались. Это все бред.

Забил на них давно ! Не звонят , Не пишут ..Тишина уже 6 месяцев . Платить не буду !
А на сколько давно?

У меня 7 МФО,звонят на роботу угрожают,роботаю неофициально,уже все мозги ввели,я была вроде успокоилась но сегодня опять начала переживать,прострочка меньше месяца но суммы уже баснословные,я трубку не беру,что делать не знаю?подскажите

Больше пол года.
У меня грозятся на роботу приехать,это моему начальству говорят

Больше пол года.

Все пройдет.Почитайте форум. Не общайтесь с ними. Смените симку. Объясните на роботе, пускай говорят что Вы больше здесь не работаете и все.
Так и говорят, что такая уволина

А хто саме звертався до суду??? Зараз дістають?
банк звертався.
зараз не дістають.
промінвестбанк.

... касса в розыск объявила))))... :ahaha::ahaha::ahaha:
smeh.gif
касса в розыск объявила
251.gif

йолопи тупорилі)
хай свиснуть у
pomada.gif

у розшук вони обявили) кончені

Мне вот интерестно как они вобще живут, их жеж клянут все кому они мелют всякие гадости. Это ж совсем конченым надо быть...

Юра, по типу добренькие такие акцию делают, а не может быть очередным розводняком?!

natali86, А мені кашбері взагалі запропонували продати дітей і розрахуватися з боргами.Я це говорила "жінка"(((
Так це точно безголова курка, яка ще незнала в свому житті поняття " дитина" і на що мама готова заради діток!!!Мені ще такого не говорили і близько, в мене лиш початок - та все ж навіть за Вас боляче!Цінуйте себе як матусю і діток в першу чергу, а на цих уродів навіть не реагуйте!!!

Навіть не думайте про самогубство, воно того не варте, я теж була така дурна, головне побороти свій страх. Я перестала їх слухати. Правда звонять на роботу, але хто саме невідомо, в мене їх багато. Маю через це неприємності, сподіваюсь не звільнять...
От в мене питання...Що Ви говорите не роботі?Я якби просто орендар і працюю сама на себе, але власниця приміщення - юрист!Я так хотіла з нею порадитись, але вона строга жінка, навіть нещнаю як до неї підійти з таким питанням?Все думаю, подзвонять - а тоді буду вирішувати, хоча чомусь страшно...

Kristinadg, Я й не реагую. Але почути це від жінки страшно.Страшно,куди ми котимося. Страшно ,що світ такий жорсткий.Страшно ,що всюди тільки гроші,заздрість,фальшива любов,жорстокість.

Kristinadg, Я й не реагую. Але почути це від жінки страшно.Страшно,куди ми котимося. Страшно ,що світ такий жорсткий.Страшно ,що всюди тільки гроші,заздрість,фальшива любов,жорстокість.
Я от все надіюсь, що нас зрозуміють, а коли втрачаю надію - думка, що пройдуть роки, все забудеться і тим більше, що наші люди живуть новими подіями, щось та й знайдеться ім цікавіше)))Смішно звичайно, але лиш так себе і заспокоюю!

Назад
Угорі