yarkko.dp
Форумчанин
- Дописи
- 214
- Реакції
- 62
- Бали
- 2625
yarkko.dp не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Hardram007, Аналогично!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Здравствуйте,почему я не могу просмотреть скрины пользователей??Успокойтесь! Лучше почитайте форум, посмотрите ролики на канале у меня. Все это пройдет!
Здравствуйте,почему я не могу просмотреть скрины пользователей??
А хто саме звертався до суду??? Зараз дістають?11 років, т.е. з листопада 2007.
один крутий (на три витки круче від свинячого) було приперся додому (через 4 місяці, т.е. у 2008 році) ,то я його мало не вбив
(то я спецом так аби іншим переказав що я
. Були суди. Але допоки я нічого не підпишу до тих пір хай http://i3.i.ua/v2/smiles2/__.gif смокчуть. Банк закрився.![]()
А на сколько давно?Забил на них давно ! Не звонят , Не пишут ..Тишина уже 6 месяцев . Платить не буду !
Больше пол года.А на сколько давно?
У меня грозятся на роботу приехать,это моему начальству говорятБольше пол года.
Так и говорят, что такая уволинаБольше пол года.
Все пройдет.Почитайте форум. Не общайтесь с ними. Смените симку. Объясните на роботе, пускай говорят что Вы больше здесь не работаете и все.
банк звертався.А хто саме звертався до суду??? Зараз дістають?
... касса в розыск объявила))))...![]()
Брав в манівео 8000 наросло до 37000 продали колекторам. прострочка 190 днів прийшла смс: акція заплати 8000 і решту боргу спишем ще й довідку дадуть.У меня полгода и пока молчат.
Так це точно безголова курка, яка ще незнала в свому житті поняття " дитина" і на що мама готова заради діток!!!Мені ще такого не говорили і близько, в мене лиш початок - та все ж навіть за Вас боляче!Цінуйте себе як матусю і діток в першу чергу, а на цих уродів навіть не реагуйте!!!natali86, А мені кашбері взагалі запропонували продати дітей і розрахуватися з боргами.Я це говорила "жінка"(((
От в мене питання...Що Ви говорите не роботі?Я якби просто орендар і працюю сама на себе, але власниця приміщення - юрист!Я так хотіла з нею порадитись, але вона строга жінка, навіть нещнаю як до неї підійти з таким питанням?Все думаю, подзвонять - а тоді буду вирішувати, хоча чомусь страшно...Навіть не думайте про самогубство, воно того не варте, я теж була така дурна, головне побороти свій страх. Я перестала їх слухати. Правда звонять на роботу, але хто саме невідомо, в мене їх багато. Маю через це неприємності, сподіваюсь не звільнять...
Я от все надіюсь, що нас зрозуміють, а коли втрачаю надію - думка, що пройдуть роки, все забудеться і тим більше, що наші люди живуть новими подіями, щось та й знайдеться ім цікавіше)))Смішно звичайно, але лиш так себе і заспокоюю!Kristinadg, Я й не реагую. Але почути це від жінки страшно.Страшно,куди ми котимося. Страшно ,що світ такий жорсткий.Страшно ,що всюди тільки гроші,заздрість,фальшива любов,жорстокість.