Распоряжение НацКом по Credit Kasa (Укр Кредит Финанс)

• Автор теми Автор теми Артем
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 676
  • Перегляди Перегляди 65K
Забил на них давно ! Не звонят , Не пишут ..Тишина уже 6 месяцев . Платить не буду !

Останнє редагування:
У меня сегодня тишина. Наверное завтра атаковать будут. Только кредиткасса смс утром и вечером.

Светик, Молодчинка!!!Підтримую!!!
Спасибо вот ток шо наглая баба щвонила дите угрожала ей говорю ты со своей шарами звонил звони дальше бросила трубку, а потом мужик позвонил говорю ещё один звонок и вызываю наряд и пишу Заяву так они мне мы будем сутками вам звонить, удачи....

Забил на них давно. Не звонят Не пишут.Тишина уже 6 мес. Платить не буду.
Да я тоже по глупости ответилао а так игнорировать полный, козлы там одни и алкаш походу сидят)))

А мне уже и газ отрезали,и в розыск подавли,и на трассу отправляли и в ломбард.А сегодня сказали что детей в школу не примут,а им в следующем году в 1 класс.Одно не учли дети у меня уже в 8 учатся. :-) :-) :-)

Брала в Кредит Касі 1500,пролангацій зробила вже на 3000...більше нема чим давати,а вони ще хочуть,щоб я закрила кредит заплативши 4000.Просрочка 60 днів.Тільки що звонили, намагалася домовитись,у відповідь почула,що я шахрайка,і щоб я чекала на позов до суду за ст.190.Можуть вони щось зробити?

Брала в Кредит Касі 1500,пролангацій зробила вже на 3000...більше нема чим давати,а вони ще хочуть,щоб я закрила кредит заплативши 4000.Просрочка 60 днів.Тільки що звонили, намагалася домовитись,у відповідь почула,що я шахрайка,і щоб я чекала на позов до суду за ст.190.Можуть вони щось зробити?

Нет!

Дзвонки,письма пока всё.

мне сегодня на почту прислали уpoды
В результаті Вашого небажання сплатити борг за кредитним договором 29.10.2018 р. та ігнорування наших неодноразових письмових вимог, ми будемо вимушені звернутися в державні органи за захистом порушених прав кредитора (ст.16 ЦК України). На цій стадії роботи, ТОВ «УКР КРЕДИТ ФІНАНС» підготував позовну заяву до суду.

Передача заяви до суду буде вимагати від Вас:

• обов'язкової присутності на засіданнях суду, в іншому випадку ухвала суду буде винесена заочно;
  • звернення до різних організацій і інстанцій для отримання різних документів і довідок для надання їх на розгляд суду.
Винесення ухвали суду про примусове стягнення заборгованості спричинить:

• оплату судових витрат (розрахунок можливих витрат нижче у листі)*;
  • накладення арешту на майно і рахунки у банках;
  • вилучення, передача на зберігання і реалізація арештованого майна.
Для уникнення судового розгляду – сплатіть борг
13 500 грн

Для сплати виберіть суму та натисніть кнопку нижче

Сплатити платіж
Подовжити строк
Дізнатися як ще можна сплатити, натисніть тут

Отримати детальну інформацію щодо заборгованості Ви можете за номером телефону:

+38 044 333 51 43

Розрахунок можливих витрат у разі судового розгляду по Вашій справі:

Борг на 16.01.2019 р.

13 500 грн.

Державне мито за подачу позовної заяви і витрати на IТЗ (інформаційно-технічне забезпечення) судового засідання

750 грн

Витрати на правову допомогу (адвоката)

5 890 грн.

Витрати на оплату послуг представників позивача

150 грн.

Витрати на оцінку майна боржника

1 000 грн.

Висновок: Прогноз 7 790.00 грн дод. витрат

Отже, сплативши борг до судового розгляду, Ви уникаєте додаткових витрат у розмірі 7 790 грн**

* За рішенням суду, відповідно до ст. 81, ст. 84, ст. 88 ЦПК України позичальник буде зобов'язаний сплатити не лише накопичену суму боргу і відсотки, але і усі витрати, пов'язані із стягненням боргу,а також судові витрати. Суму заборгованості можуть віднімати з його зарплати або можуть накласти арешт на майно боржника з метою подальшого його продажу і перерахуванням виручених коштів в рахунок погашення боргу.

** Ці розрахунки є приблизними, точні суми будуть розраховані в ході судочинства. Після прийняття судом рішення і його виконання Виконавчою службою, з Боржника будуть стягнуті в примусовому порядку усі витрати пов'язані із стягненням заборгованості.

Это у них сегодня рассылка по плану у меня тоже такое пришло

Кредит + атакует, по вайберу некий Максимка пишет: когда оплатиш? Сообщу родстевикам. И к сестре звонили, шо типа подают заявление в полицию.

Достали...

У Вас просрочка большая?просто у меня дней 20, сегодня первое пришло, просто интересно как часто они на работу будут присылать

Я просто не пойму какая у них логика насчет писем, ну принесли письмо, я его не читая в мусор,как рекламму и все

Aleks71, также поступаю,на роботе никак немогут понять зачем они присылают эти письма,получатель я,а адрес предприятия,они просто отдают письма мне и всё.

А вчера сказал, разберитесь со своей лицензией, так она обиделась покричала что фиксирует отказ и тд. пропали. Только смс теперь

romahka, я вообще не понимаю их логике везде гадят дома робота соц.сети. А потом хотят чтоб за их оскорбление угрозы люди что то отдавали

Назад
Угорі