Распоряжение НацКом по Credit Kasa (Укр Кредит Финанс)

• Автор теми Автор теми Артем
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 676
  • Перегляди Перегляди 65K
Мар'яна, у мене такий стан був два місяці тому і що пережив живу і радію життю подумаеш винен пару десятків тисяч.а хто не винен?країна бідна більша половина населення в боргах.це не саме головне в житті.а ось коли покладуть діагноз якоїсь дуже важкої хвороби ось то вже страшно.

Юлия, Перед друзями і рідними Дуже соромно а ще чоловік нічого не знає.
Все через это прошли...мне тоже было стыдно и перед родными,и друзьями,и на работе....да,лучше признайтесь - они,надеюсь,поддержат Вас!!!

Дуже важко коли ніхто не підтримує.Тільки мама...Яка далеко від мене....І так шкода своїх дітей!!!!!

Юлия, Дякую Юлічка за добрі слова підтримки.

Admin, У мене стан наближений до самогубства. .....троє дітей
Из-за чего или из-за кого? Из-за долбо..бов, которым нехер делать, как только наяривать?
Это пройдет, если внимательно почитаете темы на форуме!
И тем более у вас трое детей. Вот и живите ними и ради них!

Цікаво чи комусь зійшло з рук, я вже платити не хочу їм чесно, і вже навіть дзвінків рідним не боюся, і соц мереж

[QUOTE = "Діма, post: 28267, member: 237"] [USER = 906] Мар'яна [/ USER], у мене такий стан БУВ два місяці тому и что переживши живу и радію життю подумаеш винен пару десятків тісяч.а хто НЕ винен? країна бідна більша половина населення в боргах.це НЕ сортаменту головне в жітті.а вісь коли покладуть діагноз якоїсь дуже важкої хвороби вісь то Вже страшно. [/ QUOTE]

Во во класно сказано,, так і роблю,,завдяки форуму вже не боюся ну подзвонять рідним ну на пиз###ь і що хай докажуть щось, а нічого, хай розмістять фото і що, головне не боятися і боротися зними їхніми же методами

Скажите, а реально работает если с ними не общаться то меньше звонить будут? И на каком сроке просрочки они наиболее активны и всех обзванивают?

Скажите, а реально работает если с ними не общаться то меньше звонить будут? И на каком сроке просрочки они наиболее активны и всех обзванивают?
Если ссними не общатсяо начнут звонить друзьям....

Admin, а если я сейчас в декрете а заявки оформляла как работаю хотя официально устроена:sarcastic:даже доход писала это будет тянуть на уголовку за непровдивые данные:mosking:

Натали79, То нехай би провіряли інформацію ,перед тим як видавати кредит.Чи Ви думаєте ,що вони не знали,що Ви давали неправдиву інформацію ?Мені мало в це віриться .Якщо на другий день прострочок у них є досьє на всіх родичів .А якби Ви їм написали, що Ви депутат ВР ,вони ж Вам повірили ?

Admin, так позвонють на работу а я не работаю и все тюрьма:beee:
они сами мошеники.Тюрьма по ним плачет...

Snegyrka, ко мне обещала кредит касса приехать 31.12.2018 так и недождалась:yahoo::tease:
комне 29.12.тоже жду

Dusha, от КФ звонил на работу а потом мне перезванивал и говорит вы ж в декрете ая яй:nonon:и всеравно дали 1000 Капец

Назад
Угорі