Рада временно отменила санкции за просроченные потребительские кредиты

• Автор теми Автор теми Bobchik
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 224
  • Перегляди Перегляди 10K
Тобто виходить ,що якщо мікро це неспоживчий кредит,а позика Позикодавцем то частина 2 ,ст 3 Закону України говорить про позику(згідно договору який вони нам надають!)
Тобто виходить ,що якщо мікро це неспоживчий кредит,а позика Позикодавцем то частина 2 ,ст 3 Закону України говорить про позику(згідно договору який вони нам надають!)
Значить Виходить що згідно Закону то цей закон діє на них!!!

Вкладення

• Screenshot_2020-03-17-20-13-55-622_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2020-03-17-20-13-55-622_com.android.chrome.webp
    138.5 Кб · Перегляди: 64
"Кроме того, в рамках мер по сдерживанию коронавируса в стране с 18 марта прекращаются все внутренние пассажирские перевозки. Речь идет об автобусных, железнодорожных и авиаперевозках."
?? Продукты все? Новая почта и прочие посылки тоже?
Ой, блин, пассажирские.. Извините.
А на машинах?
Не знаю я на Бумере целый день сегодня рассекал.Всё норм

Значить Виходить що згідно Закону то цей закон діє на них!!!
Уже обсуждали - они попадают. Только вот начали извиваться, как уж на сковородке.

7. У Законі України «Про споживче кредитування» (Відомості Верховної Ради (ВВР), 2017, № 1, ст.2):

1) Розділ IV «Прикінцеві та перехідні положення» доповнити новим пунктом такого змісту:

«6. В разі прострочення споживачем у період з 01 березня 2020 року по 30 квітня 2020 року виконання зобов’язань за договором про споживчий кредит (в тому числі, але не виключно, прострочення споживачем у період з 01 березня 2020 року по 30 квітня 2020 року виконання зобов’язань зі сплати платежів) споживач звільняється від відповідальності перед кредитодавцем за таке прострочення. В тому числі, але не виключно, споживач в разі допущення такого прострочення звільняється від обов’язків сплачувати кредитодавцю неустойку (штраф, пеню) та інші платежі, сплата яких передбачена договором про споживчий кредит за прострочення виконання (невиконання, часткове виконання) споживачем зобов’язання за таким договором. Забороняється збільшення процентів за користування кредитом з причин, інших ніж передбачені частиною четвертою статті 1056-1 Цивільного кодексу України у період з 01 березня 2020 року по 31 травня 2020 року зобов’язань за договором про споживчий кредит (в тому числі, але не виключно, прострочення споживачем у період з 01 березня 2020 року по 31 травня 2020 року виконання зобов’язань зі сплати платежів). Норми цього пункту поширюються у тому числі на кредити, визначені частиною другою статі 3 цього Закону».
Я так понимаю, если у меня просрочки с марта, я теоретически попадаю в этот закон? Хотя я понимаю что этим мфо закон не писан!

Я так понимаю, если у меня просрочки с марта, я теоретически попадаю в этот закон? Хотя я понимаю что этим мфо закон не писан!
Даже если у Вас просрочка с 27 февраля, но с 1марта не начисляются проценты по просрочки. Но, скорее всего, % как за обычный займ, будут дальше начисляться.

А если скоро оплата по кредиту в банке,его можно не платить пока?

Так я писала ,що це для тих у кого наближається дата платежу ,а так як у мене вона вже більша ,то мабуть і не має цей закон ніякої сили в моєму випадку .
Скажіть це напевне тому мені сьогодні в 21:00 приват прислав що вмене на кредитці від тепер ліміт 0 і загнав мінус 3 тис. щей написали зміниться коли заплачу кредити в інших банках(Доречі кредитів в банках немає тілько МФО) і в приват платила справно. Це ми так лояльність до народу проявляєм.

Да этим п*дар*сам поx*й!! На то что Рада сделала блок и т.д. Как звонили так и звонят. Вы там звонилки да к вам обращаюсь вы читаете что мы тут пишем, так что надеюсь вы все там заразитесь и заразите свои семьи и по выдыхаете в месте чтоб не размножались такие животные.!!

Я им на имейл написал, мод хочу видеть свои оплаты. Так как в кабинете данной функции нет. Спустя месяц прислали. Правда когда как-то взяла трубку чтоб попытаться договорится, меня прям чуть ли не допрашивали,а зачем мне это.
боялись что в нац.фин за переплаты напишите

Назад
Угорі