Рада временно отменила санкции за просроченные потребительские кредиты

• Автор теми Автор теми Bobchik
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 224
  • Перегляди Перегляди 10K
И тут же прилетело ?

Вкладення

• Screenshot_20200317-115208_Messages.webp
    Screenshot_20200317-115208_Messages.webp
    21.5 Кб · Перегляди: 538
С какого числа не начисляется проценты?

Звідки інформація?
️Рада підтримала законопрект #3220, що хоч трохи допоможе бізнесу, якому зараз дуже важко, пережити карантин.

На щастя, усі зрозуміли якщо просто ввести жорстокий карантин і не розробити чіткий план дій для підтримки бізнесу, то ймовірно в Україні за місяць стане вдвічі більше безробітних...

❗️Прийнятий законопроект створює низку механізмів для захисту підприємців в період пандемії. Що ним передбачається?

?Щодо ЄСВ
З 1 березня по 30 квітня:

▪️ Звільняються від сплати за себе ЄСВ ФОПи, фермерські господарства та особи, які проводять незалежну професійну діяльність.
▪️Скасовуються штрафні санкції за несвоєчасну сплату (несвоєчасне перерахування) ЄСВ та несвоєчасне подання звітності.
▪️Платникам ЄСВ не нараховується пеня, а нарахована пеня за ці періоди підлягає списанню.

З 18 березня по 18 травня:

▪️ Установлюється мораторій на проведення документальних перевірок правильності нарахування, обчислення та сплати ЄСВ.

?Щодо податків

З 1 березня по 31 травня:

▪️ Звільнення платників податків від штрафних санкцій за порушення податкового законодавства.

▪️Платникам податків не нараховується пеня, а нарахована, але не сплачена за цей період пеня підлягає списанню.

▪️З 18 березня по 31 травня установлюється мораторій на проведення документальних та фактичних перевірок.

▪️Також з 1 березня по 30 квітня скасовується податок на землю та комерційну нерухомість.

?Щодо РРО

Законом, на жаль, не відміняють норми законів 128,129 щодо тотальної, а лише відтерміновують на 3 місяці обов’язкове введення РРО для ФОП 2-4 групи. Але я знаю позицію малих підприємців, і ми будемо працювати над тим, щоб ці норми відмінили.

Законом, на жаль, не відміняють норми законів 128,129 щодо тотальної, а лише відтерміновують. Але я знаю позицію малих підприємців, і ми будемо працювати над тим, щоб ці норми відмінили.

?Додаткові пільги:

▪️ запроваджується фінансова допомога для тих, хто захворів на короновірус чи має знаходиться на самоізоляції.

▪️ У період з 1 березня по 30 квітня споживач звільняється від відповідальності перед кредитодавцем за прострочення споживчого кредиту .
А где. какой то закон или чего то там
▪ У період з 1 березня по 30 квітня споживач звільняється від відповідальності перед кредитодавцем за прострочення споживчого кредиту .

С какого числа не начисляется проценты?
▪ У період з 1 березня по 30 квітня споживач звільняється від відповідальності перед кредитодавцем за прострочення споживчого кредиту .

На нас это распространяется, мфо?

То есть, то что они мне насчитали с 1 марта, это не действительно?

Пид*расы хитро*опые???
Мені вже від ранку і смс літають ,і дзвінки гуляють ,ще й пропонують на період карантину підробіток підшукати собі ,щоб без роботи не сидіти .Нічого не зупиняє тих контрацептивів.

Тем не менее звонят. Хотя за сегодня только 3 звонка)

Назад
Угорі