Питання про колекторів: коли починають дзвонити?

Ну тепер головне,щоб ви ще раз їм подарунок не зробили.
Ні, я пообіцяла хресному, який закриє великі кредити, що на цьому все...
Мені дуже соромно перед ними... Думала сама справлюся, а вийшло ще гірше (((
Мама зразу відмовилася розмовляти зі мною, зараз ніби трішки заспокоїлася

Ні, я пообіцяла хресному, який закриє великі кредити, що на цьому все...
Мені дуже соромно перед ними... Думала сама справлюся, а вийшло ще гірше (((
Мама зразу відмовилася розмовляти зі мною, зараз ніби трішки заспокоїлася
Ви собі пообіцяйте.Удачі вам.

Так, знайшла в собі сили признался рідним сьогодні, взавтра закриють кредит касу і кредит +
В середу Мілоан і майкредіт
Сьогодні брат закриє мілкі займы Алекс і егроші
Надеюсь урок пойдет на пользу! Знал бы я раньше что так попаду и под дулом автомата не связался бы с шарагами

Как правило большинство дают три дня, потом начинают прозвон. Сначала вам, потом кого найдут. Мне уже редко звонят, чаще акции предлагают. А так за 6-7 месяцев просрочки никого не нашли

Дя

Дякую за підтримку!
Я сьогодні наважилася рідним розповісти, стільки наслухалася.... Що температура до 38 піднялася з нервів, у мене вже 4 день не падає, швидше за все вірус...
Когда я своим призналась, они поддержали. За 6.5 месяцев ни на один звонок не ответили. А вот родные МЧ такие нервы делают, потому что отвечают на звонки, что ужас. Предупредите своих родных, чтобы игнорировали попытки звонилок надавить на вас (звонки, смс).

Дякую! Собі в першу чергу, навіть думати про це не хочу більше, це урок на все життя
Я по всіх кредитах які закрила,дзвонила і вимагала щоб видаляли мої дані або вносили до чорного списку і вимагала листа що мої вимоги виконані...це так щоб соблазну не було більше

Я по всіх кредитах які закрила,дзвонила і вимагала щоб видаляли мої дані або вносили до чорного списку і вимагала листа що мої вимоги виконані...це так щоб соблазну не було більше

И что удалили данные и письма присылали?

И что удалили данные и письма присылали?
Алекс,Манівео,Дінерл і Укрпозика додали в чорний список...я тепер і в кабінет не можу зайти,заблокований,а інші спочатку мовчали,а оце приїхала з-за кордону то шлють нові пропозиції...придурки...але я не хочу знову те пекло проходити

Алекс,Манівео,Дінерл і Укрпозика додали в чорний список...я тепер і в кабінет не можу зайти,заблокований,а інші спочатку мовчали,а оце приїхала з-за кордону то шлють нові пропозиції...придурки...але я не хочу знову те пекло проходити

???? Правильно!

Добрий вечір!
Коли колектори починають звонити, на який день просрочення?
У мене кредит + сьогодні 4 день, та кредит каса 1, всереду буде мілоан 1 день просрочки і на носі майкредіт
Я уверен что разницы от звонка попрошайки из шараги или попрошайки "коллектора" вы не почувствуете!)))

Надеюсь урок пойдет на пользу! Знал бы я раньше что так попаду и под дулом автомата не связался бы с шарагами
100% згодна з вами
Якби їх взагалі не було, не було б такого
Ви на електронну адресу писали, вийшло видалити данні?!

100% згодна з вами
Якби їх взагалі не було, не було б такого

Ви на електронну адресу писали, вийшло видалити данні?!
Після закриття дзвонила до них і записувала розмову з своїми вимогами,дані вони не видалили але повторюсь в чорний список внесли і тепер не можу зайти в кабінети, і тішусь цим

Після закриття дзвонила до них і записувала розмову з своїми вимогами,дані вони не видалили але повторюсь в чорний список внесли і тепер не можу зайти в кабінети, і тішусь цим
Але тут на форумі є заяви про видалення персональних данних...хочу ще написати по всіх екс шарагах своїх щоб видалили

А толку? Постоянно новые появляются, это раз и как говорят свинья всегда лужу найдет)))) это два

А толку? Постоянно новые появляются, это раз и как говорят свинья всегда лужу найдет)))) это два
На той момент був дуже великий соблазн взяти новий кредит,бо ж всі гроші віддала щоб їх закрити а жити за щось треба було...тому й зробила так,краще недоїм і недосплю,але не влізу більше

Назад
Угорі