Питання до жінок, які недавно народжували?

• Автор теми Автор теми Feja
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 9
  • Перегляди Перегляди 732

Feja

Only read
Дописи
91
Реакції
51
Бали
33
Feja не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Питанннячко до Вас жінки дівчатка, хто недавно народжував, яким був список в пологовий будинок, бо читаючи даний список у мене волосся на голові сивіє, до пологів ще треба скупитися тисяч на 10, що ж тоді далі буде?

Питанннячко до Вас жінки дівчатка, хто недавно народжував, яким був список в пологовий будинок, бо читаючи даний список у мене волосся на голові сивіє, до пологів ще треба скупитися тисяч на 10, що ж тоді далі буде?
А что в Вашем списке такого дорогого?

Как бы планирование детей включает и материальную составляющую, если, конечно, не действовать по принципу "Дал бог зайку, даст и на лужайку"

irinaka3001, Я родила недавно, але багато писати. Напишіть номер телефону я розкажу.
Ой телефон глюче не тому відравив смс
Feja, Я родила недавно, але багато писати. Напишіть номер телефону я розкажу.

Привет ,я сейчас уже собираю сумочки в роддом, да сумма немаленькая напиши номер тел если есть вабер,пообщаемся,что собрано и что нужно

Как бы планирование детей включает и материальную составляющую, если, конечно, не действовать по принципу "Дал бог зайку, даст и на лужайку"
Це ясно і понятно, просто чула від деяких дівчат, що взагалі нічого не брали, тобто все безкоштовно, от і думаю, чи всі в пологовий скупляють все по тому списку чи ні?

Народжувала два місяці тому,в списку були лише речі для мами,речі для дитини і одноразові пелюшки.Купляла все по мінімуму.
Все інше безкоштовно.

Народжувала два місяці тому,в списку були лише речі для мами,речі для дитини і одноразові пелюшки.Купляла все по мінімуму.
Все інше безкоштовно.
Дякую, а такого як пів літра стериліума, 6 рулонів полотенець 15 масок не було?

Назад
Угорі