ПУМБ подал в "виконавчу службу"!!!!!

• Автор теми Автор теми Жекуля
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 65
  • Перегляди Перегляди 3K
У
У мене теж просрочка по двом кредитам 3-4 місяця, то думаю,що рано. Гроші будуть через місяць, вони постійно дзвонять, але боюся відповідати. Треба якось з ними домовлятися, але грошей зараз немає.
Я им не отвечала, и они мне не ставили условия по оплате Сегодня ответила.. вот и думаю, а если бы не ответила, может спокойно оплатила бы после 15-ого и все:)

Я им не отвечала, и они мне не ставили условия по оплате Сегодня ответила.. вот и думаю, а если бы не ответила, может спокойно оплатила бы после 15-ого и все:)
Я так вже не можу, бо у нас в супермаркеті сидить консультант, яка оформлювала мені кредити і яка є моєю хорошою знайомою, вона мені писала, щоб я підійшла до неї, щоб подивитися, чи є мені пропозиція реструктуризації. Говорила, що вона доступна з першого числа тим, хто хоч 1000 вносив. Я обіцяла підійти в четвер, не прийшла. Мені вже не зручно перед нею, хоч і писала їй, що у мене чоловік зараз хворіє, тому живемо лише на мою зарплату. Вона рекомендувала подзвонити на їх лінію і розказати про цю ситуацію, щоб вони надали якісь поблажки. Я так і не наважилася. Її напрягають, вона трохи мене. Що зробиш, як голови на плечах не було.

у меня по пумбу исполнительная надпись есть. счета мне не арестовывали, исполнитель на основании данных налоговой прислал постановление на работу, удерживают 20% с зп. пенсию по потере кормильца не трогают. но смс от пумба регулярно приходит.

у меня по пумбу исполнительная надпись есть. счета мне не арестовывали, исполнитель на основании данных налоговой прислал постановление на работу, удерживают 20% с зп. пенсию по потере кормильца не трогают. но смс от пумба регулярно приходит.
А через сколько просрочки влепили ИН?

ПУМБ обычно и делает исполнительную надпист
Вы ознакомилисть с исполнительным производством?
какая сумма долга у Вас?
Да, майже 10000тис.((
А через сколько просрочки влепили ИН?
А якщо я в декреті,майна в мене ніякого не має(оформленого офіційно), як вони можуть поступити,можуть приїхати на опис????
Да, майже 10000тис.((

А якщо я в декреті,майна в мене ніякого не має(оформленого офіційно), як вони можуть поступити,можуть приїхати на опис????
Десь через рік

Останнє редагування:
Назад
Угорі