Психологічної допомоги не потребую!

• Автор теми Автор теми Alting
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 77
  • Перегляди Перегляди 2K
алкоголь в помірних дозах краще ніж оті всілякі пігулки
100%)))
_20200623_102219.webp

От до речі. Питання до Volk13d. "Чому в багатьох радянських та пострадянських фільмах показують, що найкраще снодійне та заспокійливе це 50-100 грам алкоголю (горілка, коньяк, вино тощо)? А не валерьянка, корвалол чи барбовал? Чи ви гадаєте, то скрита реклама Спиртопрому?

От до речі. Питання до Volk13d. "Чому в багатьох радянських та пострадянських фільмах показують, що найкраще снодійне та заспокійливе це 50-100 грам алкоголю (горілка, коньяк, вино тощо)? А не валерьянка, корвалол чи барбовал? Чи ви гадаєте, то скрита реклама Спиртопрому?
Ща нарвешься на продолжение увлекательной лекции про трезвость и бодрость :попкорн::попкорн::попкорн:

И что?) я должна была на это обидеться?) или из всех любителей Бехеровки , Вы решили ответить только мне, зная что слабый « цветок» сдачи не даст?) ;)
Прежде чем выдать свои « экспертные» заключения Изучите информацию, хотя бы о чем высказываетесь) ну и в гугле бы посмотрели правильное название ;) не вводите людей в заблуждение.
и Да, я пью исключительно качественные напитки, чего и Вам от души желаю)
Берегите себя ;) Милый Волк)
Кстати вспомнила!) выпить и напиться ! Это разные вещи, но.. « каждый судит по себе»

Я Ни В Коем Случаи не собирался Вас обидеть Милая Мадам

Прояснил что Алкоголь Это Плохо, только в чуть вульгарной форме

Женщина - цветок, цветок нужно любить опылять и ухаживать за ним )

Но не травить, вот что я хотел донести

Выпивать и пить разные вещи Согласен Вы Права, Но грань на самом деле между ними очень тонкая

Целью была и есть просвещать людей, что С алкоголем нужно не увлекаться

Я не противник алкоголя, но для этого нужны моменты которые подходят для его употребления

желательно радостные моменты, там без алкоголя никак, я ЗА когда это весело и нужно и хорошо )

Ні це культура народу, тому й показують.

А Алкоголь сам по собі -- це один із видів самого великого шахрайства в історіїї людства.

Є культура вживання спиртних напоїв і в кожного народу вона різна.

В нас її НЕМАЄ )

Пишу цю тему заради того, що може хтось сяде на стілець, та поміркує про своє життя. Всі ми різні, та натрапили на цей форум по-різному. Хтось шукає захист, допомогу в боротьбі з МФО. Але я знайшов цей форум, бо запідозрив одну контору АО "Захист" у відвертому балабольстві.))) Дзвонилкі та кали мене не бентежать. Я з ними спілкуюсь кожного дня))). Сьогодні відверто їх потролив та відправив їх за відомою адресою. Мені може легше, чим вам. Бо мені в армії поставили СО 7Б, тобто "...банашка". До чого це я. Хлопці та дівчата живіть своїм життям. А на всілякі погрози включайте СО 7Б. І в жодному разі не падайте духом.
ну ты гонишь))

Ні це культура народу, тому й показують.

А Алкоголь сам по собі -- це один із видів самого великого шахрайства в історіїї людства.

Є культура вживання спиртних напоїв і в кожного народу вона різна.

В нас її НЕМАЄ )
Щодо культури вживання у різних народів, то я згоден. Але самим великим шахрайством я вважаю релігію.
Ща нарвешься на продолжение увлекательной лекции про трезвость и бодрость :попкорн::попкорн::попкорн:
Вже нарвався. Зараз буде урок з географії. Як, який та в якій кількості алкоголь вживають різні народи світу.

Щодо культури вживання у різних народів, то я згоден. Але самим великим шахрайством я вважаю релігію.

Вже нарвався. Зараз буде урок з географії. Як, який та в якій кількості алкоголь вживають різні народи світу.
Какая там на хрен география ???тяни что есть,закусь я приготовила.

Вкладення

• IMG_20200623_124943_1.webp
    IMG_20200623_124943_1.webp
    527.8 Кб · Перегляди: 25
Останнє редагування:

Культура вживання спиртних напоів тема дуже обширна
В інтренеті почитайте якщо дійсно цікаво.

А так якщо проще то просто подумайте і проаналізуйте
в яких країнах як і скільки пють, скільки вмирає від алкоголю в яких країнах.

А від мене ось єлементране

Тварини алкоголь не пють, бо вони знають що це яд.

В автомобиль заливати будем масло, бензин ті що найкращі і авто буде від того їхати мчати дуже классно
так само і людина, те що ми в себе вливаєм і їмо то і є наша енергія.

Якби наприклад ми заливали замість хорошого бензину в авто грязу солярку - то довго і далеко
заїдемо, станемо почнемо ригати або будемо мучитися.
А коли вливаємо щось гарне добре то мчимо чітко і безперешкодно до своїх цілей )

Місцями сіроманець десь правий, але манера висловлюватись мене пригнючує, а іноді й обурює :crazy: :sarcastic:

Volk13d, Як це тварини не п'ють? Ви що в тому ж самому інтернеті не бачили "відосіки" як тварини вживають? От в мене Бімба раніше пивасик пив. Правда зараз у зав'язці. Але у моїх товаришів собаки холодне пиво люблять. Ну а щодо якості алкоголю, то тут так само як і з бензином. Але ціна не завжди відповідає якості та смаку. Мене нещодавно товариш пригостив датським пивом. Банка 0,75 коштувала більше 60-ти грн. Я зробив пару ковтків, і зрозумів що воно ніякє. А за ці гроші можна було купити 3 бутилки по 0,5 Опілля "Жигулівське" чи "Корифей"
Місцями сіроманець десь правий, але манера висловлюватись мене пригнючує, а іноді й обурює :crazy: :sarcastic:
Так я ж і не кажу, що він усюди не правий. Я просто хочу, щоб він тяпнув соточку, та нарешті розплутав клубок своїх думок.)))

Из личных наблюдений)))Греция научила утолять жажду в знойный вечер разбавленным сухим вином, Франция - вкусу настоящего Шампанского и Коньяка, Бельгия-наслаждаться пивом, а Италия-сиесте))) и пьют они каждый вечер по не много но с удовольствием! И ничего так живут-долго))) и наслаждаются жизнью! Чего и нам всем желаю!)

Из личных наблюдений)))Греция научила утолять жажду в знойный вечер разбавленным сухим вином, Франция - вкусу настоящего Шампанского и Коньяка, Бельгия-наслаждаться пивом, а Италия-сиесте))) и пьют они каждый вечер по не много но с удовольствием! И ничего так живут-долго))) и наслаждаются жизнью! Чего и нам всем желаю!)

Вот------- пьют они каждый вечер по не много но с удовольствием!

Это и есть культура

Аминь! ))

Я з вами згоден, але через велику кількість генделиків багато людей не можуть так насолоджуватись, як в їнших країнах. До речі, якби на те моя воля, я би їх позакривав.

Вот------- пьют они каждый вечер по не много но с удовольствием!

Это и есть культура
Вот) Поверьте мне на слово , Бехеровку тоже можно пить по чуть чуть и в удовольствие)) закусывая апельсинами с корицей ;)
Я з вами згоден, але через велику кількість генделиків багато людей не можуть так насолоджуватись, як в їнших країнах. До речі, якби на те моя воля, я би їх позакривав.
Тут согласна, качество и состав того что в них разливают , удручает(

Назад
Угорі