Щоденник Потребую екстреної допомоги. Борг — майже 300 тисяч гривень

• Автор теми Автор теми absolutelybroke
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 26
  • Перегляди Перегляди 940
Закрийте касу в 1 чергу, кредит сім, кредит плюс та слон кредит через місяця 3 запропонують тіла, а якщо ще місяць поморозити, то і за пів тіла закриєте.
Сумно, що в мене в касі найбільше тіло..вірніше не так. Тіло було 21 000 вони нарахували 7000 комісій, за те що дали 21 000.. .навіть Є гроші 7000 беруть за 30 тис. Я їм вже оплатила 10.000. А вони кажуть тепер у вас тіло 18 000

Сумно, що в мене в касі найбільше тіло..вірніше не так. Тіло було 21 000 вони нарахували 7000 комісій, за те що дали 21 000.. .навіть Є гроші 7000 беруть за 30 тис. Я їм вже оплатила 10.000. А вони кажуть тепер у вас тіло 18 000
Викинули 10000 в нікуди, ще і підтвердили заключення договору, для суду вообще песня

Викинули 10000 в нікуди, ще і підтвердили заключення договору, для суду вообще песня
Я навіть не зрозуміла спочатку. Оплачувала частинами. Потім частинами добирала. Спочатку взяла 13 потім вже двумя платежами взяла ще два. На кожен нарахували комісію.
Я захожу в кабінет, а там якась дурня
А вони мені кажуть, так то 7000 комісія. І 3 пішло на тіло ще й відсоток кожен день рахують.
Я так зрозуміла по форуму, що вони одні з самих проблемних?

Гетконтакт ще видаліть і буде вам спокій ) мене одну поки задрочують вже третій місяць пішов кредит 7 закрила за тіло були спочатку не згодні навіть лист до дому прислали лякали а потім за тіло закрили хоча знаю що деякі їх довше мурижать і за півтіла закривають .Кредит плюс взагалі не пише забув за мене …більше з ваших в мене немає ніяких але є інші 😂 Теж пройшла і сльози і нерви а зараз живу спокійно є гроші пишу всім хто хоче за тіло закрила і забула і диву далі чекаю коли гроші будуть і так по черзі
А як гетконтакт впливає? Вони зливають щось? Він у мене вже давно стоїть

Останнє редагування:
А як гетконтакт впливає? Вони зливають щось? Він у мене вже давно стоїть
Ви добровільно зливаєте в мережу всі свої номера телефонів, хто як підписаний, всі ці бази продаються колекторам, вони методом виключення підшукують потрібні номери телефонів. Ну видаляти як би немає сенсу, бо вже ваша тел книга злита😌

Отже, я вперше пішов у розстрочки.
Вчора дзвінків було вже достатньо, сьогодні продовжують. Вбудована глушилка невідомих номерів на айфоні рятує від безкінечних дзвінків, але все одно набридливо, бо сповіщення про пропущені все одно є.

КредітПлюс не маючи можливості знайти мене в телеграмі (бо я в налаштуваннях ще дуже давно заборонив додавати і знаходити мене за номером телефону), пропонує вже отаке:

Що взагалі скажете, чи варто з ними (з усіма, не тільки з КредітПлюс) зараз виходити на контакт (платити буквально нічим і поки не бачу можливості)? Чи аж вже коли зʼявиться хоча б якась можливість хоча б якийсь кредит закрити? Маю на увазі, що можливо я оцим тотальним ігнором роблю ще гірше? А вони ще й дратуються напевно через те, що не можуть знайти мене в жодному мессенджері. Можливо варто вийти на контакт, пояснити ситуацію і знову ігнорувати?

Адміністрація, а ви можете відписати в особисті (якщо це можливо)?
Є питання / прохання щодо сайту.

Вкладення

• IMG_5851.webp
    IMG_5851.webp
    19 Кб · Перегляди: 35
Останнє редагування:
Отже, я вперше пішов у розстрочки.
Вчора дзвінків було вже достатньо, сьогодні продовжують. Вбудована глушилка невідомих номерів на айфоні рятує від безкінечних дзвінків, але все одно набридливо, бо сповіщення про пропущені все одно є.

КредітПлюс не маючи можливості знайти мене в телеграмі (бо я в налаштуваннях ще дуже давно заборонив додавати і знаходити мене за номером телефону), пропонує вже отаке:

Що взагалі скажете, чи варто з ними (з усіма, не тільки з КредітПлюс) зараз виходити на контакт (платити буквально нічим і поки не бачу можливості)? Чи аж вже коли зʼявиться хоча б якась можливість хоча б якийсь кредит закрити? Маю на увазі, що можливо я оцим тотальним ігнором роблю ще гірше? А вони ще й дратуються напевно через те, що не можуть знайти мене в жодному мессенджері. Можливо варто вийти на контакт, пояснити ситуацію і знову ігнорувати?

Адміністрація, а ви можете відписати в особисті (якщо це можливо)?
Є питання / прохання щодо сайту.
В мене кредит плюс перші дні задовбував тепер взагалі зникли місяць не чути

Назад
Угорі