Хочу вам сповідатись, може легше стане...
Брала перший раз чесно бо повелась на рекламу. От чесно. Не так прям скрутно було, як додаткові кошти в сім'ї не лишні, та ще й під 0%.
Моя сім'я від початку знала, нічого проти не мала ,що я користуюсь такими послугами, але тоді ні я не вона, та й ніхто по суті, не знали що це таке...
Потім декілька разів зі сльозами просила в мами кошти на закриття, бо залишилось день-два, страшно було, а суми не завжди хватало.
Ще й брала дурна на маленький термін... І знову брала, бо жити за щось треба. Старалась не пролонгувати, а крити, тому на закриття одного брала в трьох. Або оформляли на чоловіка. Мамі було складно пояснити, як можна взяти на місяць 5к а віддати 10к.
Я дуже дякую їй ,що вона мене прийняла і пробачила тоді! Було дуже соромно, трясло... Клялася, що більше не буду, вона сказала, що з хати вижене, але то жарт, я знаю, що вона мене любить і завжди пробачить...
Але потім пішла просрочка в манівео, взяла 8, віддати мала 12, за два дні стало 17...отримала декретні і все туди ще й докладала...
Я дуже злюсь на себе. Та потім все пішло знов по кругу. Раз в місяць сідала і позика-перепозика.. як в тумані, та зараз вирішила ,що треба зупинитись. Це ж може тривати безкінечно! Ці шахраї такого страху наводять, і ці незрозумілі % з чиєїсь хворої фантазії... І що? За тиждень до моїх прострочок , коли я прийняла рішення ,що я в це більше не граюсь, мама запитує, чи точно я ніде нічого не брала знову, хоча вже часу пройшло достатньо. Материнська чуйка)) кажу їй ні, бо не хочу, щоб вона хвилювалась. Та й хвилюватись нічого, бо як я вже зрозуміла, дякуючи форуму, що то все фігня і життя триває! От тільки безсоння напало, бо тут стільки корисної інформації, це так чудово, що ми можемо один одного підтримати, поділитись досвідом, дати пораду.
Ось думаю маму сюди направити, може зрозуміє...але ще не наважуюсь, бо дійсно, людина, яка не знає що це, складно сприймає суть МФО, і я хочу її обмежити тим, що це просто шахраї.
Дякую за увагу! Опів на п'яту ранку, душу вилила частково, легше стало.
Усім бажаю морального благополуччя, психологічного та фізичного здоров'я.
По собі можу сказати, що
перший раз признатися не страшно, коли ти винен 10-15к, страшно коли ти не дотримався свого слова і вдруге маєш близько 100-150к....