Прийміть і мене в сім'ю

• Автор теми Автор теми Тарасівна
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 111
  • Перегляди Перегляди 4K

Вкладення

• 664.webp
    664.webp
    7.3 Кб · Перегляди: 27
Краще - це як ви для себе особисто і в відповідності саме до вашої ситуації вирішите поступати.
Хтось домовляється, хтось судиться, хтось вичікує коли конюшні самі запропонують оплатити лишень тіло, а тим часом збирають кошти.
Але є такі як я - забив болт і не парюсь абсолютно. Правда на самому початку все ж таки консультувався з адвокатом про "ризики"...
Хоча почитавши деякий час форум я і так знав що буду робити... адвокат був потрібен в більшості для заспокоєння психоемоційного стану
ну і звісно підкорегував мою "поведінку" щодо цих "правовідносин"...
Все що я запланував і адвокат підказав - працює на 300%.
Купа шараг з відчутними тілами, протермінування 14-15міс по всім.
Ні одної телефонної розмови за весь час, смс - чисто посміятись, листи на прописку - перші читав, потім не відкриваючи в смітник.
Живу своїм розміреним і спланованим життям, на яке це ***** абсолютно ніяк не впливає...
Вчера после всех акция что присылали решила в финфорс позвонить, написали что скидка очередная. С 15000 хотят 37000, так достала мальчика бедный просил чтоб больше ему не звонить. :ahaha: Так говорю куда оплатить 37 штук, а он в ответ мне от вас ничего не надо, не звоните больше, вы нам ничего не должны.:ahaha:

З
Я коли реєструвалася, розуміла що тут і підтримають, і порадять, і п..дюлей дадуть, і за кала приймуть. Так що готова до всього списку
Зато этот волшебный пендаль очень помог всем нам в дальнейшем. Хоть деньги начали появляться в семье.

Оффтоп
Не обзЫвайся! :beee:
Сорри,я нечаяно ? :beee:
З

Зато этот волшебный пендаль очень помог всем нам в дальнейшем. Хоть деньги начали появляться в семье.
Иногда подзатыльник больше поможет,чем сюсюканье.Но многие обижаются и говорят,что мы злые

Иногда подзатыльник больше поможет,чем сюсюканье.Но многие обижаются и говорят,что мы злые
Ну обижаться за правду не стоит. А подзатыльник реально помогает. Мозги в правильном русле начинают работать.

Скажіть ,будь ласка, а з дзвонилками з smartyway можна домовитись про рострочку ? Чи ці голуби дуже злі ) ?

Як кажуть, без п..дюлин як без пряника
Скажіть ,будь ласка, а з дзвонилками з smartyway можна домовитись про рострочку ? Чи ці голуби дуже злі ) ?
У мене їх нема
Дуже приємно. Я Іра

Доброго вечора і гарного настрою!!! За останній місяць ви дійсно стали для мене близькими і самі незнаючи просто врятували. Описувати як залізла в це болото дуже довго . Хотіла допомогти дочці та й сама залізла. Спасатель з мене ще той. Головне що знайшла Вас,зрозуміла свої помилки і не поїхала мозгами. В прострочках трохи більше двох місяців. Спочатку спілкувалася тепер ❄, так дійсно легше. Були смс з погрозами, колаж, але була вже готова до цього. Що дальше буду робити ще незнаю. Грошей і так нема.
А зараз дуже хочу подякувати всім форумчанам і адміну за цей рятівний сайт. І ще адміну за ютуб канал. Артур Зубков, Сержик і Наталя Володимирівна мої антидепресанти.
здрастуйте! ви головне зрозумійте що всі проблеми частіше в голові! самі себе накручуємо а вони і раді там. якщо зважено та холодно дивитись на ситуацію стає зрозуміло що все вже й не так погано! просто потрібно реально дивитись на речі і розрізняти реальну небезпеку від просто залякування.бажаю Вам всього найкращого!

здрастуйте! ви головне зрозумійте що всі проблеми частіше в голові! самі себе накручуємо а вони і раді там. якщо зважено та холодно дивитись на ситуацію стає зрозуміло що все вже й не так погано! просто потрібно реально дивитись на речі і розрізняти реальну небезпеку від просто залякування.бажаю Вам всього найкращого!
Тепер я це все розумію,а до форуму боялася на вулицю виходити, від дзвінків дьоргалась, їсти, спати не могла. Все що нас не вбиває робить сильнішими. Дякую і і бажаю Вам всього хорошого

Назад
Угорі