Прийміть і мене в сім'ю

• Автор теми Автор теми Тарасівна
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 111
  • Перегляди Перегляди 4K
Місяць читала все. І не особисто ваші ,а по своїй області пробіглася. Не думала що так багато людей попало у цю воронку.
Нажаль так воно і є - дуже багато. І в нашому регіоні в тому числі.
І дуже добре, що ви читали довго форум перед тим як зареєструватись - маєте розуміння що до чого.
Бо деякі відразу зареєструються і таку "дічь" починають писати, дублюють одне і те саме в багатьох темах
тим самим засмічуючи форум вцілому.

А,если не землячка,то ты злюка,да???
Я вобще не понимаю с чего вы взяли, что я злой. Наоборот даже - просто юмор мой не всем доступен.
А моё хамство - ответ на хамство в мою сторону или откровенное в сторону форумчан от какого то быдла.
Первым я никогда не начну. А если не доходит - умею и на "Эсперанзо" изъяснить хто хде наsрал :spiteful: :spiteful: :spiteful:

Я вобще не понимаю с чего вы взяли, что я злой. Наоборот даже - просто юмор мой не всем доступен.
А моё хамство - ответ на хамство в мою сторону или откровенное в сторону форумчан от какого то быдла.
Первым я никогда не начну. А если не доходит - умею и на "Эсперанзо" изъяснить хто хде наsрал :spiteful: :spiteful: :spiteful:
Я,немножко позже поняла,что юмор ? :drinks:

Тарасівна, добрый день. Конечно же принимаем! Я Люся))). Просрочки больше года. Приятно познакомиться
Дуже приємно. Мені ще до вас далеко. У мене 4, а у дочки 5 мфо. Поки дістають лиш нас і контактного. Думаю ще все попереду. Від вас відчепилися чи вже легше?

Дуже приємно. Мені ще до вас далеко. У мене 4, а у дочки 5 мфо. Поки дістають лиш нас і контактного. Думаю ще все попереду. Від вас відчепилися чи вже легше?
Боюсь написати свою кількість ,бо люди можуть подумати,що я хвастаюся ?

Некоторых закрыла за тело, большую часть продали, достают, но не так, режим снежинка

Люди как узнают что ты миллионерша,у них комплексы начнутся .???
Точно. Попробуй пояснити що куча боргів, а
Боюсь написати свою кількість ,бо люди можуть подумати,що я хвастаюся ?
Якщо ще порахувати приват , ідею , альфа банк і борги знайомим, то страшно і хвастатися. Такого накомбінували

Точно. Попробуй пояснити що куча боргів, а

Якщо ще порахувати приват , ідею , альфа банк і борги знайомим, то страшно і хвастатися. Такого накомбінували
В мене 37+ Ідея,Альфа(наличка и дві кредитки),Пумб,Приват,Моно.

Все добре )) Основне не сприймайте все прямолінійно чи з образою, ми тут деколи жартуємо.
Заради скидання емоційної напруженності у новачків ... та й в самих себе.
Пишіть, звертайтесь - чим зможем...
Я коли реєструвалася, розуміла що тут і підтримають, і порадять, і п..дюлей дадуть, і за кала приймуть. Так що готова до всього списку

Я коли реєструвалася, розуміла що тут і підтримають, і порадять, і п..дюлей дадуть, і за кала приймуть. Так що готова до всього списку
За третім в писку - сміло до мене можно звертатись ... оформлю в ліпших традиціях ( тим більше у вас блат ) :sarcastic:
Нас миллионы. Мы - Золотая Орда :sarcastic:
Чингисхан в гробу перевернулся )))

В мене 37+ Ідея,Альфа(наличка и дві кредитки),Пумб,Приват,Моно.
У Вас тоже весело. Я лиш в одному не можу розібратися, чи десь писати чи ліпше не трогати цих какашок. Бо всі по різному. Незнаю як краще?

Назад
Угорі