Прийміть і мене в сім'ю

• Автор теми Автор теми Тарасівна
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 111
  • Перегляди Перегляди 4K
Я коли реєструвалася, розуміла що тут і підтримають, і порадять, і п..дюлей дадуть, і за кала приймуть. Так що готова до всього списку
Можете схлопотать и ремнем, если бесовское желание вернуть деньги возымеет над Вами власть. Придется изгонять.)))

:ahaha: :ahaha: :ahaha: :ahaha: :ahaha: ?
Псёё !!! ПаЦталоммм ))) Спасибо!
Вот,как мне не доверять???В меня поверили все шараги!!! :ahaha:
У Вас тоже весело. Я лиш в одному не можу розібратися, чи десь писати чи ліпше не трогати цих какашок. Бо всі по різному. Незнаю як краще?
Ми,з початку пробували писати на запрос договору,але писали,так,щоб не визнати,що ми їм,щось винні,потім зрозуміли,що це марна трата часу і просто забили

У Вас тоже весело. Я лиш в одному не можу розібратися, чи десь писати чи ліпше не трогати цих какашок. Бо всі по різному. Незнаю як краще?
Краще - це як ви для себе особисто і в відповідності саме до вашої ситуації вирішите поступати.
Хтось домовляється, хтось судиться, хтось вичікує коли конюшні самі запропонують оплатити лишень тіло, а тим часом збирають кошти.
Але є такі як я - забив болт і не парюсь абсолютно. Правда на самому початку все ж таки консультувався з адвокатом про "ризики"...
Хоча почитавши деякий час форум я і так знав що буду робити... адвокат був потрібен в більшості для заспокоєння психоемоційного стану
ну і звісно підкорегував мою "поведінку" щодо цих "правовідносин"...
Все що я запланував і адвокат підказав - працює на 300%.
Купа шараг з відчутними тілами, протермінування 14-15міс по всім.
Ні одної телефонної розмови за весь час, смс - чисто посміятись, листи на прописку - перші читав, потім не відкриваючи в смітник.
Живу своїм розміреним і спланованим життям, на яке це ***** абсолютно ніяк не впливає...

То це так називається?
Думаю,да
Краще - це як ви для себе особисто і в відповідності саме до вашої ситуації вирішите поступати.
Хтось домовляється, хтось судиться, хтось вичікує коли конюшні самі запропонують оплатити лишень тіло, а тим часом збирають кошти.
Але є такі як я - забив болт і не парюсь абсолютно. Правда на самому початку все ж таки консультувався з адвокатом про "ризики"...
Хоча почитавши деякий час форум я і так знав що буду робити... адвокат був потрібен в більшості для заспокоєння психоемоційного стану
ну і звісно підкорегував мою "поведінку" щодо цих "правовідносин"...
Все що я запланував і адвокат підказав - працює на 300%.
Купа шараг з відчутними тілами, протермінування 14-15міс по всім.
Ні одної телефонної розмови за весь час, смс - чисто посміятись, листи на прописку - перші читав, потім не відкриваючи в смітник.
Живу своїм розміреним і спланованим життям, на яке це ***** абсолютно ніяк не впливає...
Ну,похвастайся вже й ти,скільки в тебе їх там???

Майже цілими сутками. До сварок доходило, але форум допоміг взяти себе в руки. За що велике спасибі
Ви,ще в бесідку заходьте частіше і згодом зрозумієте,що життя чудове,не дивлячись на чмошників.Та й друзів багато знайдете.

Приветствуем нового бойца в наших рядах! Меня Наталья зовут (многие думают изначально, что я мужского пола)
1 год просрочек. Полет нормальный

Ви,ще в бесідку заходьте частіше і згодом зрозумієте,що життя чудове,не дивлячись на чмошників.Та й друзів багато знайдете.
А на них треба ще й дивитись ? Мені й плюнути в їхній бік ліньки :dirol:

А на них треба ще й дивитись ? Мені й плюнути в їхній бік ліньки :dirol:
Я,ще й під настрій люблю з них познущатися.
Приветствуем нового бойца в наших рядах! Меня Наталья зовут (многие думают изначально, что я мужского пола)
1 год просрочек. Полет нормальный
Я,тоже думала,что Вы мужчина

Доброго вечора і гарного настрою!!! За останній місяць ви дійсно стали для мене близькими і самі незнаючи просто врятували. Описувати як залізла в це болото дуже довго . Хотіла допомогти дочці та й сама залізла. Спасатель з мене ще той. Головне що знайшла Вас,зрозуміла свої помилки і не поїхала мозгами. В прострочках трохи більше двох місяців. Спочатку спілкувалася тепер ❄, так дійсно легше. Були смс з погрозами, колаж, але була вже готова до цього. Що дальше буду робити ще незнаю. Грошей і так нема.
А зараз дуже хочу подякувати всім форумчанам і адміну за цей рятівний сайт. І ще адміну за ютуб канал. Артур Зубков, Сержик і Наталя Володимирівна мої антидепресанти.
Здравствуйте. Лучше поздно здесь оказаться, чем выносить последние деньги. Сама 4 месяца сижу в этом д..... Спасибо форуму что не наделала глупостей, поддержали ребята, вправили вовремя мозги. Держитесь. Мы с вами.

ОМГ... :rolleyes: опять нужно транслЭйт делать ... перевожу поговорку : нах напрягаться пестплатно ... тоесть в нашем варианте - зачем тратить время бесполезно разговаривая с планктоном.

ОМГ... :rolleyes: опять нужно транслЭйт делать ... перевожу поговорку : нах напрягаться пестплатно ... тоесть в нашем варианте - зачем тратить время бесполезно разговаривая с планктоном.
Я,когда только злая включаю старую симку
Ко мне можно на ты

Назад
Угорі