Alting
Форумчанин
- Дописи
- 766
- Реакції
- 1604
- Бали
- 648
Alting не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Коронавірусна.У тебя ава какая до этого была?!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Коронавірусна.У тебя ава какая до этого была?!
Точно??Коронавірусна.
Помогло?!)))Коронавірусна.
Вроде таже была!Точно??
Запасний балон навіть маю.)))Точно??
В жизни всё нужно и важно!!!))Запасний балон навіть маю.)))
Прикінь. Мозок навіть на другий вектор направило.)))Помогло?!)))
Даже так???)Прикінь. Мозок навіть на другий вектор направило.)))
То є так. Життя своє трохи підрихтував. Завдяки короні.)))Даже так???)
Не только ты! Также карантин пошел на пользу!!!Минус 19 мфо !))То є так. Життя своє трохи підрихтував. Завдяки короні.)))
????Знакомая ситуация, я тоже один раз нажралась и с каллами начала общаться и сама их задалбывать пол вечера и о чудо помогло. Уже 2 недели ни одного звонка от них! Только смс что ИН влепятТак моя сусідка каже : "А поговорить"))). До речі, ії кали щодо мене знайшли, але вони самоліквідувались після того, як з нею поспілкувались.)))
Смени аву...Прикінь. Мозок навіть на другий вектор направило.)))
Да! Вроде,как и не были знакомы!Но это уже не беда!Познакомились!Смени аву...
Спасибо за лайки в теме "ни о чем") И за поддержку! Это значииииит.... что вы меня не знаете..... и знаете, очень хорошо Я люблю вас всех! И каждого персонально! ? ? ?
Попиваючи бэхэр чи Сем, то ці калам такого можна навалити, що з ранку можна себе бетменом почувати.????Знакомая ситуация, я тоже один раз нажралась и с каллами начала общаться и сама их задалбывать пол вечера и о чудо помогло. Уже 2 недели ни одного звонка от них! Только смс что ИН влепят
Полезнее выиграть хоть один суд.Попиваючи бэхэр чи Сем, то ці калам такого можна навалити, що з ранку можна себе бетменом почувати.
Не хватает пункта с размерами)Да! Вроде,как и не были знакомы!Но это уже не беда!Познакомились!
Нормально!
Классно!
Познавательно!
Интересно!
Если , честно...
Рада знакомству!
Я Ника!19 мфо и банки!
Три месяца прострочки,
полёт нормальный!!!!!
агенство анонімних алкоголіків.в нашому випадку боржників.Привет! Меня зовут Софья и я "должник")
я тоже так подумала, но это смело и весело. я вот говорю коллекторам, что бедность это не порок.?агенство анонімних алкоголіків.в нашому випадку боржників.
Я вигравав суди, але все такі корисно з бодуна йогурт вживати.Полезнее выиграть хоть один суд.
Я алкоголік та боржник. На пляху я ні у кого не прошу.агенство анонімних алкоголіків.в нашому випадку боржників.