Привет, Горай!

Зараз вп зносити не актуально:nonon:
Зносьте відразу внн,там територіальність значення не має.
Спасибо, адвокат местная посоветовала не сносить, а написать заявку, о том, что Горая лицензии лешили, а он сделал надпись

Спасибо большое за совет, думаю, что и сделаю.Только что пообщалась с юристом, она почему-то не очень хочет браться за снесение, говорит что это сложно все и т.д.У нас город не большой, она говорит что юристы не показываются у нас, поэтому даже в результате успешного решения по иску мне никто денег за правовую помощь юриста не вернёт , а сумма долга 9 тысяч, а она за свою работу возьмёт не меньше 3500, и подумываю может к юристу с форума обратиться
Прошу, завжди готовий допомогти в міру своїх сил. Стосовно юристів - відшкодувати правову допомогу можуть тільки адвокату, тут є на форумі адвокатські фірми, сам я їх послугами не користувався, радити не можу конкретно, але звісно можете перевірити.
Є ще один варіант, я ним користуюся і в мене ще не було жодного ВНН, хоча погрози були! Напишіть в шарагу листа (емейл, або паперового рекомендованого), в якому викладіть тему, що Ви маєте обгрунтовану підозру, що шарага займається приховуванням коштів від оподаткування і порушує ЗУ "Про бух.облік"! І якщо шарага не відкличе ВНН, то всі документи виконавчого провадження Ви направите в своєму зверненню в державну фіскальну службу з проханням перевірки данної шараги!!! Дабавте, що в матеріалах ВП відсутній первинний документ, який доводить факт переказу коштів з рахунку шараги на Ваш банківський рахунок. З мого досвіду це працює! Успіху Вам!

Прошу, завжди готовий допомогти в міру своїх сил. Стосовно юристів - відшкодувати правову допомогу можуть тільки адвокату, тут є на форумі адвокатські фірми, сам я їх послугами не користувався, радити не можу конкретно, але звісно можете перевірити.
Є ще один варіант, я ним користуюся і в мене ще не було жодного ВНН, хоча погрози були! Напишіть в шарагу листа (емейл, або паперового рекомендованого), в якому викладіть тему, що Ви маєте обгрунтовану підозру, що шарага займається приховуванням коштів від оподаткування і порушує ЗУ "Про бух.облік"! І якщо шарага не відкличе ВНН, то всі документи виконавчого провадження Ви направите в своєму зверненню в державну фіскальну службу з проханням перевірки данної шараги!!! Дабавте, що в матеріалах ВП відсутній первинний документ, який доводить факт переказу коштів з рахунку шараги на Ваш банківський рахунок. З мого досвіду це працює! Успіху Вам!
Хм...А у вас есть опыт со сносом ИНН?..)))..))

Ні, немає! Маю підозру, що саме завдяки вищеназваній причині!
панимаю)))) очередные теории)))

У меня тоже инн от Горай, исполнитель Гречин. А где вы видите когда сделага инн? Я только на асвп вижу когда производство открыто. И ещё интересно почему этого моего производства не видно в приложении Дия? Предыдущее от Дорошкевич есть, а этого нет.

Ні, немає! Маю підозру, що саме завдяки вищеназваній причині!
Боюсь Вас разочаровать, у меня тоже нет ИНН уже как 2 года ;). И я ничего не делала, из изложенного Вами. ( 29 мфо)

Боюсь Вас разочаровать, у меня тоже нет ИНН уже как 2 года ;). И я ничего не делала, из изложенного Вами. ( 29 мфо)
смею предположить, что это из-за того, что ты модератор, а не потому, что "руки не дошли")))
должна же быть какая то теория ну

Теорія воно звісно теорія! Але і практика - вєлікоє дєло!!!
тогда хотелось бы, хоть в теории увидеть, где написано, что в материалах ИП, должны быть первичные учетные документы по выдаче кредита))))
если не тяжело офк

Боюся запитати, але у Вас є офіційне джерело доходу? А рекомендовані листи з офіційною вимогою сплати Вам надходили? А у мене все це є! І результат я повідомив!

Боюся запитати, але у Вас є офіційне джерело доходу? А рекомендовані листи з офіційною вимогою сплати Вам надходили? А у мене все це є! І результат я повідомив!
И какой результат..Я так.. Уточню.

Назад
Угорі