Наталія1993
Форумчанин
- Дописи
- 92
- Реакції
- 22
- Бали
- 5065
Наталія1993 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Да они и делают это без судаДоброго вечора! Сьогодні зайшла на сайт боржників, і побачила ось таке. Чи можливо це зробити без суду??
Так в чому і є фішка, шо приватний виконавець це робить без суду!)Доброго вечора! Сьогодні зайшла на сайт боржників, і побачила ось таке. Чи можливо це зробити без суду??
І чого можна від них очікувати?Так в чому і є фішка, шо приватний виконавець це робить без суду!)
В суд потрібно подати на відміну цього провадження? А вони їздять по прописці?Это видать новый тандем, кроме Дорошкевич.
Кстати, этот чмошник Барщатский сам еще в ноябре 2019 года числился в должниках за членство перед нотариатом. Сумма была около 11 тыс., присутствовал в списке с повторным предупреждением.
Так что его надписи - закономерность.
Козлина таким образом решила свои финансовые проблемы.
В сети есть информация об отмене надписей, скляпанных этим горе - нотариусом. При чем совсем недавно.
Так что этот черт бамбуковый каяться не собирается. Только суд и жалобы после.
Потрібно шукати юриста, відміняти НПІ чого можна від них очікувати?
В суд потрібно подати на відміну цього провадження? А вони їздять по прописці?
Я вообще с них фигею!!!! Как так!!!!!Доброго вечора! Сьогодні зайшла на сайт боржників, і побачила ось таке. Чи можливо це зробити без суду??
Аналогічне сьогодні і я знайшлаДоброго вечора! Сьогодні зайшла на сайт боржників, і побачила ось таке. Чи можливо це зробити без суду??
Мені уже і на роботу прислали, щоб знімати 20% від зарплати. Сьогодні викликали в бухгалтерію.Аналогічне сьогодні і я знайшла
А від якої мфо у вас напис?Мені уже і на роботу прислали, щоб знімати 20% від зарплати. Сьогодні викликали в бухгалтерію.
Ні. В суд і оскаржувати.Доброго вечора! Сьогодні зайшла на сайт боржників, і побачила ось таке. Чи можливо це зробити без суду??
Какой МФО?Ні. В суд і оскаржувати.
МонеткаНі. В суд і оскаржувати.
Какой МФО?
МонеткаА від якої мфо у вас напис?
мені ще нічого не казали, але ми на карантині, тому якщо й прийде лист, то його ніхто не отримаєМені уже і на роботу прислали, щоб знімати 20% від зарплати. Сьогодні викликали в бухгалтерію.
Самі чи з юристом?мені теж монетка зробила, вже подала до суду, чекаю повістку.
з юристомСамі чи з юристом?
Можете сказать источник данной информации?Это видать новый тандем, кроме Дорошкевич.
Кстати, этот чмошник Барщатский сам еще в ноябре 2019 года числился в должниках за членство перед нотариатом. Сумма была около 11 тыс., присутствовал в списке с повторным предупреждением.
Так что его надписи - закономерность.
Козлина таким образом решила свои финансовые проблемы.
В сети есть информация об отмене надписей, скляпанных этим горе - нотариусом. При чем совсем недавно.
Так что этот черт бамбуковый каяться не собирается. Только суд и жалобы после.
Банально сеть интернет)))Можете сказать источник данной информации?
Одразу на роботу прислали, до дому нічого не буломені ще нічого не казали, але ми на карантині, тому якщо й прийде лист, то його ніхто не отримає
А додому лист був якийсь чи одразу на роботу?