Приватний чи державний виконавець

• Автор теми Автор теми Lerka28
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 25
  • Перегляди Перегляди 721
До мене все-одно іноді дозвонюються. Трубку не беру, як бачу пропущені і невизначений номер у Трукалл потім перевіряю самостійно і блокую. В боргах з просрочками 3 роки
Можна я задам ще дурне питання
А як виконавча служба дізнається про місце роботи
Я працюю не офіційно
На ринку
Вони до адміністрації ринку можуть якийсь запит відправити

Можна я задам ще дурне питання
А як виконавча служба дізнається про місце роботи
Я працюю не офіційно
На ринку
Вони до адміністрації ринку можуть якийсь запит відправити
Якщо не офіційно - не підкажу. Я неофіційно працювала за все життя може пару місяців.
Якщо і відправлять запит до адміністрації ринку, думаю від виконавця просто "відморозяться" і все.
Неофіційним працевлаштуванням взагалі займається і штрафує не слабо - Держпраці. У моїй області, з мого досвіду робіт від початку війни - це Держпраці з 22 р "спить міцним сном"

Якщо не офіційно - не підкажу. Я неофіційно працювала за все життя може пару місяців.
Якщо і відправлять запит до адміністрації ринку, думаю від виконавця просто "відморозяться" і все.
Неофіційним працевлаштуванням взагалі займається і штрафує не слабо - Держпраці. У моїй області, з мого досвіду робіт від початку війни - це Держпраці з 22 р "спить міцним сном"
Я зрозуміла
Дякую
Просто в швидко гроші наче писала просто, ринок місце роботи а контакти не давала
Думала вони якось через пенсійний дізнаються чи податкову

Я зрозуміла
Дякую
Просто в швидко гроші наче писала просто, ринок місце роботи а контакти не давала
Думала вони якось через пенсійний дізнаються чи податкову
Якщо офіційне працевлаштування то так, у Пенсійному є всі дані про Вас. Якщо неофіційно - на мою думку, Вам більше загрожує фін.моніторинг при оплаті тої ж комуналки через термінал, навіть готівкою, тим більше після арешту рахунків.

Приват один час творив дурню, не могла оплачувати через їх термінали з фін номера телефону, а з іншого ліміт 5 тис. Бо мала у них ВП. І з терміналами Сіті 24 була така ж проблема!!! По ходу вони партнери🤔
Через пару місяців до Привату повернувся здоровий глузд

Якщо офіційне працевлаштування то так, у Пенсійному є всі дані про Вас. Якщо неофіційно - на мою думку, Вам більше загрожує фін.моніторинг при оплаті тої ж комуналки через термінал, навіть готівкою, тим більше після арешту рахунків.

Приват один час творив дурню, не могла оплачувати через їх термінали з фін номера телефону, а з іншого ліміт 5 тис. Бо мала у них ВП. І з терміналами Сіті 24 була така ж проблема!!! По ходу вони партнери🤔
Ого я ще і терміналом не зможу користуватися?
Я без картки переживу якось
Просто термінал дійсно інтернет сплатити и тд

Все ж таки дають запит зразу у пенсійний,а потім далі шукають
Якщо немає данних в пенсійному вряд чи будуть на ринок присилати шось

Ого я ще і терміналом не зможу користуватися?
Я без картки переживу якось
Просто термінал дійсно інтернет сплатити и тд
Наразі все ок, хоча по ВП Привату ще лишилось небагато. Але я офіц.працюю. Чому така ж проблема була з терміналами Сіті 24 і не було з іншими - можу лише гадати 🤷 Це було рік назад.

Назад
Угорі