Приватний виконавець Пиць А.А.подав заяву на опис майна і обмеження його у використанні

Arina87, Можливо Вас хтось замовив.

Комусь сподобався участок.
У Вас є можливість поїхати до виконавця в офіс?
Думаю в цьому не буде потреби, закинула гроші на карту сьогодні то тепер буду чекати коли їх спишуть і закриється цей дурдом. Нарешті додзвонилася до них то ви сказала все що про них думаю, нерви вже не витримали. То вже і так буде з понеділка, десь до середи мали б все закрити

Ви повинні були через iban перерахувати кошти на рахунок виконавця, бо банк, якщо це ощад, то ті су.... тримають кошти ваші і крутять їх і одразу не переводять по платіжній інструкції від виконавця
Кинула на ПриватБанк і написала їм заяву що кошти вже на рахунку, скинула виписку і тепер тільки чекати.

Гарантійний лист сказали що дають тільки на повну оплату а не частинами

Головне щоб у вас не було земельної ділянки, бо як я зрозуміла її можуть продати не залежно від суми боргу

Дорого

Там ще й будинок збудований але не встигла його зареєструвати, по документах ще в процесі

Можливо я не була б в такому шоці з цієї ситуації якби це ВП вже певний час було відкрите, а то відкрили його 27лютого, два тижні вимагала від банку довідку про актуальний стан заборгованості бо частина була вже сплачена, а вони вказали більшу ніж залишалося. 11 березня лише написав виконавець яка сума до оплати так як отримали довідку з банку, а вже 18 березня отримала документ про опис, оцінку і відчуження земельної ділянки. Я жодних документів від виконавця навіть не отримала, всі його постанови приходили в електронний суд, навіть у дії не було жодних сповіщень. Я толком навіть не мала часу на оплату. Я думала приватні виконавці лояльніші ніж державні але дуже в цьому помилялася

Думаю в цьому не буде потреби, закинула гроші на карту сьогодні то тепер буду чекати коли їх спишуть і закриється цей дурдом. Нарешті додзвонилася до них то ви сказала все що про них думаю, нерви вже не витримали. То вже і так буде з понеділка, десь до середи мали б все закрити

Кинула на ПриватБанк і написала їм заяву що кошти вже на рахунку, скинула виписку і тепер тільки чекати.
Ну приват повинен вже в понеділок надіслати виконавцю

Прийти? :)))) Могут, почему нет. А вот пустить в жильё без ордера нет. Будьте наглее, идинахуйотсюда еще никого и никогда не подводил))
Описать и реализовать землю за 3 копейки он может. Надо держать на связи юриста и внимательно следить. Так же и автомобиль. Ограничение в 160к действует только на единственное жилье

Arina87, скажіть, будь ласка,як там ситуація з ділянкою??
Вже все добре бо є гроші на рахунку, а так виконавець готував документи для її реалізації.

Описать и реализовать землю за 3 копейки он может. Надо держать на связи юриста и внимательно следить. Так же и автомобиль. Ограничение в 160к действует только на единственное жилье
Я вже це зрозуміла. Але часу на оплату я можна сказати і немала. Дуже швидко він взявся за землю. Вище описала як все було. І цей виконавець навіть нічого мені не повідомляв.

Вже все добре бо є гроші на рахунку, а так виконавець готував документи для її реалізації.

Я вже це зрозуміла. Але часу на оплату я можна сказати і немала. Дуже швидко він взявся за землю. Вище описала як все було. І цей виконавець навіть нічого мені не повідомляв.
А ділянка повністю у ваші власності???

Добре буде тоді, коли в вас буде закрите впровадження. А до того часу раджу все тримати під контролем.
Ну і надалі швидше оформлюйте будинок.

Arina87, В мого друга житло єдина квартира і борг більше 160 000 грн., так ось виконавча продала його квартиру прописаний він там один і в нього це єдине житло. Районний суд визнав торги недійсними, апеляційний суд визнав дійсними, зараз справа в касації, за його кас. скаргою, до неї повернмся. Крім того паралельно йшла справа про його виселення за позовом покупця квартири з торгів, а тут саме цікаве: 1. районний суд виселив, апеляція виселення скасувала, Верховний суд за кас. скаргою покупця квартири з електронних торгів, ріш. районного суду залишив в силі, тобто визнав виселення неможливим. На ріш. Верх. Суду він зіслався додатково в кас. ск. про нед. електронних торгів, Рішення з липня 2024 в Верх. Суді ще не прийнятте, чекає він його з нетерпінням і звичайно надіється, що в його двузначній ситуації, суд визнає торги недійсними. У нього дуже зубатий юрист.

Нічого у виконавця не вийде, у Вас три козиря: сума боргу 40 000, тобто меньше 160 000, 2)будинок з земельною ділянкою, 3)прописані неповнолітні діти, в судовий процес можна залучити орган опіки і піклування, який займе сторону дітей. Виконавець дарма це затіяв, нічого в нього не вийде. Про це написано в древній книзі "Не відають вони, що творять😂"
А мораторій на продаж єдиного майна не діє під час військового стану?

Тепер треьа шоб він списав гроші та закрив провадження. Краще було йому по реквізитам сплачувати. Щоб не почалось щось типу баба не чула

А мораторій на продаж єдиного майна не діє під час військового стану?
То про іпотеки. У нас інша історія

Добре буде тоді, коли в вас буде закрите впровадження. А до того часу раджу все тримати під контролем.
Ну і надалі швидше оформлюйте будинок.
Треба закрити одне питання. Швидкість оформлення будинку ніяк не вплине.

Тепер треьа шоб він списав гроші та закрив провадження. Краще було йому по реквізитам сплачувати. Щоб не почалось щось типу баба не чула

То про іпотеки. У нас інша історія
Я коли в електронному суді побачила ці документи то надалі робила все на автоматі, вчора написала їм заяву що на рахунку є кошти щоб звернули стягнення на них , а не готували землю на продаж. То отримала вже вхідний номер під яким вони її зареєстрували. Тому маю надію що все так і буде. Думаю до середи все закриється і отримаю відповідні документи.

Треба закрити одне питання. Швидкість оформлення будинку ніяк не вплине.
Так, цю ситуацію треба вирішити якнайшвидше. Я про те, що, якщо у авторки теми є ще якісь кредити/суди, то ситуація може повторитися.

Так, цю ситуацію треба вирішити якнайшвидше. Я про те, що, якщо у авторки теми є ще якісь кредити/суди, то ситуація може повторитися.
До цього навіть після суду вдавалося домовитися про оплату без виконавця. Було ВП але у державного, то домовилися що за чотири місяці все оплачу і домовилися якого числа буду платити то навіть автомобіль у розшук не подавав, користувалася спокійно. А тут навіть не за місяць з моменту відкриття хотів землю на продаж виставляти.Я надіюся така ситуація не повториться більше. Уже знаю на що здатні приватні виконавці. Як мені порекомендували переписати усе на дітей)))

До цього навіть після суду вдавалося домовитися про оплату без виконавця. Було ВП але у державного, то домовилися що за чотири місяці все оплачу і домовилися якого числа буду платити то навіть автомобіль у розшук не подавав, користувалася спокійно. А тут навіть не за місяць з моменту відкриття хотів землю на продаж виставляти.Я надіюся така ситуація не повториться більше. Уже знаю на що здатні приватні виконавці. Як мені порекомендували переписати усе на дітей)))
Державному ліньки. Приватний працює. А може привабливою земля їм здалась

Державному ліньки. Приватний працює. А може привабливою земля їм здалась
До речі, з мого досвіду, і з досвіду всіх моїх знайомих державні виконавці працюють "з під палки". Тільки постійно звонити треба туди, або письмові вимоги писати, щоб вони почали робити свою роботу.

До речі, з мого досвіду, і з досвіду всіх моїх знайомих державні виконавці працюють "з під палки". Тільки постійно звонити треба туди, або письмові вимоги писати, щоб вони почали робити свою роботу.
Здебільшого звертаются до приватних

Назад
Угорі