Приватний виконавець Пиць А.А.подав заяву на опис майна і обмеження його у використанні

це стандартна процедура, виконавець виносить постанову про арешт незалежно від того є майно чи ні, ну а от раптом з'явиться, таким чином він ніби перестраховується

ще раз вам напишу, доки у вас немає ніякого майна, що оформлено безпосередньо на вас, або офіціного доходу (фоп, чи трудовий договір, можливо депозити чи якісь збереження на рахунках банків) з вас нічого взяти, тому поки хвилюватися немає про що
Які там депозити чи збереження 😄😄😄
Якби іронічно не звучало але немає нічого 😉
Одні борги 😭

А скажіть,якщо будуть вп ,то і придбати нічого я не зможу?? Чи воно автоматично буде під арештом,продати нічого вже не матиму можливості,а купити можу ??

Які там депозити чи збереження 😄😄😄
Якби іронічно не звучало але немає нічого 😉
Одні борги 😭

А скажіть,якщо будуть вп ,то і придбати нічого я не зможу?? Чи воно автоматично буде під арештом,продати нічого вже не матиму можливості,а купити можу ??
Тю. У меня тоже кроме анализов нифига нету. Но есть квартира. Благо не интересная в плане реализации, я надеюсь.

це стандартна процедура, виконавець виносить постанову про арешт незалежно від того є майно чи ні, ну а от раптом з'явиться, таким чином він ніби перестраховується

ще раз вам напишу, доки у вас немає ніякого майна, що оформлено безпосередньо на вас, або офіціного доходу (фоп, чи трудовий договір, можливо депозити чи якісь збереження на рахунках банків) з вас нічого взяти, тому поки хвилюватися немає про що

якщо не впевнені в тому що пишуть форумчани, на форумі є теми де відповідають юристи, або особисто напишіть комусь з них і проконсультуйтесь
Дякую!
А скажіть чи купити при вп можна нерухомість???

Arina87, як у вас справи з цим поцомПицєм?
все закрили, списали були всі кошти які були на рахунку, то ще чекала щоб повернули різницю

Arina87, скажіть, будь ласка,як там ситуація з ділянкою??
вп закрили і відповідно зняли арешт з земельної ділянки

Вот я тоже написала Сергею. Ел Ен групп от старфина подали в суд. Хочу с ним поработать,тоже слышала,что он чёткий. Но я впервые иду в суд и страшно в любом случае
Скажите с ним можно договориться про рассрочку, и он работает по договору? Оплата на адвокатский счет или на карту?

Скажите с ним можно договориться про рассрочку, и он работает по договору? Оплата на адвокатский счет или на карту?
Все адвокаты и юристы на нашем Форуме работают по договору

в нас досить лояльні юристи, можна домовитись і про оплату частинами

Назад
Угорі