Приватний виконавець Пиць А.А.подав заяву на опис майна і обмеження його у використанні

Доброго времени суток.
Прочитал всю переписку и решил вставить свои "пять копеек". У нас на форуме есть прекрасные адвокаты, которые разруливают дела уверенно и очень качественно. Отзывы о юристах форума Прочтите отзывы о юристах и выберите себе такого, с которым вам комфортно будет сотрудничать. У них сотни выигранных дел. Например мне помог Сергей Калинин. Все три дела были выиграны и мне возмещены банком деньги за услуги адвоката и судебные сборы. Сергей сейчас за пределами Украины, но это не мешает ему вести дела. На данный момент он ведёт ещё одно моё дело. Вам надо только выбрать подходящие вам условия, предлагаемые адвокатами на форуме. Просто напишите им и уточните, что и как и какова перспектива по вашему делу.
Желаю успехов.
Вот я тоже написала Сергею. Ел Ен групп от старфина подали в суд. Хочу с ним поработать,тоже слышала,что он чёткий. Но я впервые иду в суд и страшно в любом случае

Вот я тоже написала Сергею. Ел Ен групп от старфина подали в суд. Хочу с ним поработать,тоже слышала,что он чёткий. Но я впервые иду в суд и страшно в любом случае
Я не с Калининым работаю, но тоже из форума. Вам нужно, чтобы адвокат ознакомился с материалами дела и там уже обшаться по факту. Бояться нечего.

А якщо є три ВП на суму більше 160 тис у різних виконавців, з майном щось можуть зробити? Я просто сподівалась платити трохи пізніше поступово, та ця тема лякає)

Дякую! Вибачте, не уважна з темою була з переляку😄
Як мінімум повинно бути 1 провадження на суму більше 160к. Вони не плюсуються. 3 мадолітні дитини. Там геморою стільки, що навіть не подивиться в сторону житла

Як мінімум повинно бути 1 провадження на суму більше 160к. Вони не плюсуються. 3 мадолітні дитини. Там геморою стільки, що навіть не подивиться в сторону житла
Стоп, якщо в мене в різних банках і мфо потроху, то тоді вони не можуть зробити опис майна? Найбільший борг в А Банк 101 000, з відсотками десь 110 000. Ну і інші там менше. В Моно 41 000 з відсотками, і в приват 37 000. Все останнє набагато менше.
Тобто борги з різних контор не плюсуються, щоб вони всі разом подали якійсь обмеження з приводу майна?

Так але їм так не підходить.

Вчора весь день спілкувалася з його помічником, то вона мені сказала що виїзду за моєю адресою не було опис і арешт був проведений лише по документах, протягом 10днів якщо кошти не надійдуть на їх рахунок то поїде експерт робити оцінку майна і мені потрібно буде платити ще за виїзд експерта. Я думала що приватні виконавці якісь більш лояльніші до людей але нажаль то ще ті скоти. Мала уже ВП по приватбанку то платила собі спокійно частинами ніхто навіть автомобіль в розшук не подавав, користувалася ним без проблем, а тут чудить так що просто жах
Якраз це державним аби нічого не робити))) а от приватні, мабуть, долю мають

Останнє редагування:
Стоп, якщо в мене в різних банках і мфо потроху, то тоді вони не можуть зробити опис майна? Найбільший борг в А Банк 101 000, з відсотками десь 110 000. Ну і інші там менше. В Моно 41 000 з відсотками, і в приват 37 000. Все останнє набагато менше.
Тобто борги з різних контор не плюсуються, щоб вони всі разом подали якійсь обмеження з приводу майна?
У вас житло не єдине.

Якраз це державним аби нічого не робити))) а от приватні, мабуть, долю мають
Щоб приїжджали описували майно в квартирі. Такого не має

Щоб приїжджали описували майно в квартирі. Такого не має
Ну коли в мого знайомого колектори забрали будинок, який він закладав під заставу, то вони приїжджали пару раз..причому на той момент він був за кордоном. У них було зочне рішення суду, і вони фотографували через забор все. А потім за рішенням суду відкрили ворота, і почали описувати майно. І просили сусідів підписатись як понятих. Тато попросив в них дати можливість забрати велосипед сина боржника, якому було 10 років - вони не дозволили (син був приписаний у дідуся і бабусі в миколаївський області). Потім вони все ж таки його забрали і продали той дім іншим людям.

Ну коли в мого знайомого колектори забрали будинок, який він закладав під заставу, то вони приїжджали пару раз..причому на той момент він був за кордоном. У них було зочне рішення суду, і вони фотографували через забор все. А потім за рішенням суду відкрили ворота, і почали описувати майно. І просили сусідів підписатись як понятих. Тато попросив в них дати можливість забрати велосипед сина боржника, якому було 10 років - вони не дозволили (син був приписаний у дідуся і бабусі в миколаївський області). Потім вони все ж таки його забрали і продали той дім іншим людям.
Яке відношення застава має до опису труханів, що є в хаті. То різні справи

Останнє редагування:
Яке відношення застава має до опису труханів, що є в хаті. То різні справи
Я про те що він не виплатив їм кредит, був заочний суд. В нього забрали це житло. Але коли опис, то робили опис навіть дитячого велосипеда

Я про те що він не виплатив їм кредит, був заочний суд. В нього забрали це житло. Але коли опис, то робили опис навіть дитячого велосипеда
Застава+Положений х€р на суди. Це не про цей форум і дрібні кредити в мфо та банках без застави

Застава+Положений х€р на суди. Це не про цей форум і дрібні кредити в мфо та банках без застави
Так я того і питаю, бо мене батьки лякають постійно, що от заберуть майно і всі будемо на вулиці

`Meow, її
Так я того і питаю, бо мене батьки лякають постійно, що от заберуть майно і всі будемо на вулиці

Як це заберуть майно батьків ,хіба таке можливо,якщо боржник не власник майна ?
Якщо в мене а батьків лише прописка а все ц власності батьків,то вони хіба матимуть відношення до моїх виконавчих проваджень по МФО ?????

Якщо відноситися легковажно, може бути що завгодно. Треба пояснювати, розмовляти.
Що саме пояснювати,що майно родичів немає відношення до моїх боргів ?чи я щось не так зрозуміла,хіба арешт накладуть на майно батьків,якщо там лише прописка ???

`Meow, її

Якщо в мене а батьків лише прописка а все ц власності батьків,то вони хіба матимуть відношення до моїх виконавчих проваджень по МФО ?????

Що саме пояснювати,що майно родичів немає відношення до моїх боргів ?чи я щось не так зрозуміла,хіба арешт накладуть на майно батьків,якщо там лише прописка ???
Та я за своє почала розмовляти з Meow і описувати свою ситуацію. То ми за моє говорили. Не панікуйте))))

`Meow, її

То в людини є майно у власності СВОЄ ,НЕ БАТЬКІВ,от вона і хвилюється і батьки її хвилюються за ЇЇ майно)

То в людини є майно у власності СВОЄ ,НЕ БАТЬКІВ,от вона і хвилюється і батьки її хвилюються
То в людини є майно у власності СВОЄ ,НЕ БАТЬКІВ,от вона і хвилюється і батьки її хвилюються за ЇЇ майно)
Я вже почала переживати,думаю ,що я чогось не зрозуміла

якщо майна не має у власності то це неможливо ніяк
Я розумію,просто не вірно мабуть зрозуміла діалог ...
Є виконавче провадження в дії постанова про арешт майна боржника,хоча його в мене немає взагалі офіційно,я думала ,що це вони може арешт вже на місце прописки наложили ((((

постанова про арешт майна боржника
це стандартна процедура, виконавець виносить постанову про арешт незалежно від того є майно чи ні, ну а от раптом з'явиться, таким чином він ніби перестраховується

ще раз вам напишу, доки у вас немає ніякого майна, що оформлено безпосередньо на вас, або офіціного доходу (фоп, чи трудовий договір, можливо депозити чи якісь збереження на рахунках банків) з вас нічого взяти, тому поки хвилюватися немає про що

якщо не впевнені в тому що пишуть форумчани, на форумі є теми де відповідають юристи, або особисто напишіть комусь з них і проконсультуйтесь

Останнє редагування:
Назад
Угорі