Приватний нотаріус Бригіда В.О. (св. 8404)

• Автор теми Автор теми Мальва
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 84
  • Перегляди Перегляди 6K

Мальва

✩ Premium ✩
Дописи
749
Реакції
1016
Бали
2810
Мальва не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Сьогодні прилетів ВН . Він працює по Бізнес позиці.

Чорний нотаріус . Багато кого залишив без майна в Києві.
Прочитала сьогодні відгуки .

Але що цікаво . В січні 2020 року було анульовано доступ до держреєстру.

14Приватний нотаріус Бригіда В.О. (св. 8404)Бригіда Володимир ОлександровичНаказ МЮУ29.01.2020321/5ЄДР

Можливо є по ньому свіжа інформація і він вже працює.

Зв язалась з виконавцем , попросив щоб я скинуда йому дану інфу . Переслала .

А ще сказала ,що буду звертатись до суду.

Міллер, юридична компанія

15 февраля ·

Нотаріус Бригіда та рейдерство: який зв’язок?
Обвинувальний акт щодо приватного нотаріуса Володимира Бригіди, який незаконно перереєстровував майно нашого клієнта, направлено до суду.
Ми вже писали про кейс, в якому захищаємо інтереси словацьких інвесторів. Наш клієнт, двічі ставав жертвою рейдерського захоплення майна. Об’єкт інвестицій вартістю понад 89 мільйонів гривень привласнила фінансова компанія ТОВ “ФК “Інвестохіллс Веста”.
Востаннє це зроблено руками приватного нотаріуса Бригіди Володимира Олександровича.
Що відомо про цю особу?
29 січня 2020 року Міністерство юстиції анулювало нотаріусу Бригіді доступ до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань.
16 березня 2020 року за фактом вчинення Бригідою кримінальних правопорушень – пособництво у вчиненні шахрайства в особливо великих розмірах та зловживання повноваженнями, яке спричинило тяжкі наслідки – поліція відкрила кримінальне провадження.
27 березня Бригіді повідомлено про підозру, а згодом – його оголошено в офіційний розшук. А вже 25 вересня 2020 року його таки знайшли.
І все мало би бути добре і зло, наче, покаране. Але…
Цього року, 23 січня, послугами нотаріуса скористалась ТОВ “ФК “Інвестохіллс Веста”. Гарно, так?
За останньою інформацією, 11 лютого цього року справу щодо нього скеровано до Печерського районного суду міста Києва.
Цікаво, чи буде знову ТОВ “ФК” Інвестохіллс Веста” апелювати до довіри суспільства, аби виправдати шкоду, яка наноситься іноземному інвестору і репутації України?

Останнє редагування:
с 8 ноября по сегодня - в отпуске
по состоянию на 26 октября
свідоцтво про право на зайняття нотаріальною діяльністю, видане на ім’я Бригіди В.О. є чинне, подання про анулювання свідоцтва про право на зайняття нотаріальною діяльністю, виданого на ім’я Бригіди В.О., на розгляд до Вищої кваліфікаційної комісії нотаріату не надходило, а також рішення щодо анулювання вищевказаного свідоцтва не приймалось.

Останнє редагування:
/п
Прізвище, ім'я, по батькові
Номер свідоцтва
Регіон
Контактні дані
Примітки
Всі
1​
Бригіда Володимир Олександрович​
8404​
Приватний нотаріус​
м.Київ​
02068, м.Київ, пр-т Григоренка, 15, прим. 3, тел.: 570-07-57​
тимчасово не діє​
Ця особа майже 2 роки не має доступу до реєстру і вчиняє якимось чином напис.

Тільки що розмовляла з виконавцем .
Каже що вже і сам буде розбиратись . Бо тут попахує кримінальним провадженням . І мені вже можна звертатись до суду.

Сказав ,що буде сам зв язуватись з Бізнеспозикою , тому що в нього від Бригіди лежить багато договорів.

Останнє редагування:
/п
Прізвище, ім'я, по батькові
Номер свідоцтва
Регіон
Контактні дані
Примітки
Всі
1​
Бригіда Володимир Олександрович​
8404​
Приватний нотаріус​
м.Київ​
02068, м.Київ, пр-т Григоренка, 15, прим. 3, тел.: 570-07-57​
тимчасово не діє​
Ця особа майже 2 роки не має доступу до реєстру і вчиняє якимось чином напис.

Тільки що розмовляла з виконавцем .
Каже що вже і сам буде розбиратись . Бо тут попахує кримінальним провадженням . І мені вже можна звертатись до суду.

Сказав ,що буде сам зв язуватись з Бізнеспозикою , тому що в нього від Бригіди лежить багато договорів.
Цікаво,теж є напис від Бригіди...відпишете,як розвиватимуться події.
Мальва, а хто у Вас виконавець?

Останнє редагування:
Цікаво,теж є напис від Бригіди...відпишете,як розвиватимуться події.
Мальва, а хто у Вас виконавець?
Клименко Олексій Олександрович
В едином реестре нотариусов про Бригиду стоит примечание, что временно не действует.
Так , в січні буде вже 2 роки
Написала тільки що скаргу в Мінюст на цю особу.

Ну ,звісно , буду зносити напис . Але можливо і не тільки це.

Сьогодні прилетів ВН . Він працює по Бізнес позиці.

Чорний нотаріус . Багато кого залишив без майна в Києві.
Прочитала сьогодні відгуки .

14Приватний нотаріус Бригіда В.О. (св. 8404)Бригіда Володимир ОлександровичНаказ МЮУ29.01.2020321/5ЄДР

Зв язалась з виконавцем , попросив щоб я скинуда йому дану інфу . Переслала .

А ще сказала ,що буду звертатись до суду.

Міллер, юридична компанія

15 февраля ·

Нотаріус Бригіда та рейдерство: який зв’язок?
Обвинувальний акт щодо приватного нотаріуса Володимира Бригіди, який незаконно перереєстровував майно нашого клієнта, направлено до суду.
Ми вже писали про кейс, в якому захищаємо інтереси словацьких інвесторів. Наш клієнт, двічі ставав жертвою рейдерського захоплення майна. Об’єкт інвестицій вартістю понад 89 мільйонів гривень привласнила фінансова компанія ТОВ “ФК “Інвестохіллс Веста”.
Востаннє це зроблено руками приватного нотаріуса Бригіди Володимира Олександровича.
Що відомо про цю особу?
29 січня 2020 року Міністерство юстиції анулювало нотаріусу Бригіді доступ до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань.
16 березня 2020 року за фактом вчинення Бригідою кримінальних правопорушень – пособництво у вчиненні шахрайства в особливо великих розмірах та зловживання повноваженнями, яке спричинило тяжкі наслідки – поліція відкрила кримінальне провадження.
27 березня Бригіді повідомлено про підозру, а згодом – його оголошено в офіційний розшук. А вже 25 вересня 2020 року його таки знайшли.
І все мало би бути добре і зло, наче, покаране. Але…
Цього року, 23 січня, послугами нотаріуса скористалась ТОВ “ФК “Інвестохіллс Веста”. Гарно, так?
За останньою інформацією, 11 лютого цього року справу щодо нього скеровано до Печерського районного суду міста Києва.
Цікаво, чи буде знову ТОВ “ФК” Інвестохіллс Веста” апелювати до довіри суспільства, аби виправдати шкоду, яка наноситься іноземному інвестору і репутації України?

А где вы увидели такую информацию??? Интересно, он в сентябре наклепал ИН по Динеро, а в июне-июле по Кредит кассе

А где вы увидели такую информацию??? Интересно, он в сентябре наклепал ИН по Динеро, а в июне-июле по Кредит кассе

может судится с Мин.юстом.

эта половая болезнь Бригида (типа сифилиса, трипера)

В едином реестре нотариусов про Бригиду стоит примечание, что временно не действует.
отпуск
может судится с Мин.юстом.
проиграл.

Справа №640/8471/20

до Окружного адміністративного суду міста Києва звернувся приватний нотаріус Київського нотаріального округу ОСОБА_1 (свідоцтво про право на заняття нотаріальною діяльністю НОМЕР_1) з позовом до Міністерства юстиції України в якому просив: визнати протиправним та скасувати наказ відповідача від 29.01.2020 №321/5 в частині, якою анульовано доступ позивачу до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань.
Рішенням Окружного адміністративного суду міста Києва від 07.12.2020 адміністративний позов задоволено: визнано протиправним та скасовано наказ Міністерства юстиції України від 29.01.2020 №321/5 в частині, якою анульовано доступ Приватному нотаріусу ОСОБА_1
Не погоджуючись з рішенням суду першої інстанції, відповідач подав апеляційну скаргу, в якій зазначає, що при прийнятті оскаржуваного рішення судом першої інстанції порушено норми матеріального та процесуального права, що призвело до його незаконності та наявності підстав для скасування.
Керуючись ст.ст. 308, 310, 315, 317, 321, 322, 328, 329 КАС України, суд, -

П О С Т А Н О В И В:

Апеляційну скаргу Міністерства юстиції України задовольнити.

Останнє редагування:
В мене від нього два написи.Один від 5 .11.2021,а інший в жовтні.Він клепає ще й онлайн фінанс, дінеро,пумб.Ті,що знаю.І всі - цієї осені
Клименко Олексій Олександрович

Так , в січні буде вже 2 роки
Написала тільки що скаргу в Мінюст на цю особу.

Ну ,звісно , буду зносити напис . Але можливо і не тільки це.
А що ви в скарзі писали? Треба по якомусь шаблону? В мене від нього теж два написи

Я також маю напис від цього нотаріуса , в вересні зроблено (пумб). Напишіть будь ласка як писати скаргу на нього.

Я також маю напис від цього нотаріуса , в вересні зроблено (пумб). Напишіть будь ласка як писати скаргу на нього.

Я писала в довільній формі.

" такий -то такий -то(номер свідоцтва) , не маючи права вчиняти нот.дії з ..такого числа і по даний час. робить написи на договорі , якого не існує. " Ну десь так .

І щось від себе добавте :) ( коли це все закінчиться і що робити ?)

Останнє редагування модератором:

Я писала в довільній формі.

" такий -то такий -то(номер свідоцтва) , не маючи права вчиняти нот.дії з ..такого числа і по даний час. робить написи на договорі , якого не існує. " Ну десь так .

І щось від себе добавте :) ( коли це все закінчиться і що робити ?)
Дякую.Теж напишу.

Что это даст конкретно каждому?
Конкретно мне может уже и ничего .

Но сегодня я пообщалась хорошо с исполнителем.

Сказал , что у него лежит 50 договоров от этого негодяя . И теперь он будет связываться с бизнес позыкой и выяснять как так вышло .

А вообще если их заваливать такими письмами должны в конце -концов реагировать .

Один негодяй назвал негодяем другоо негодяя))))))))) Прошу прощения за каламбур, но......:ahaha:

Конкретно мне может уже и ничего .

Но сегодня я пообщалась хорошо с исполнителем.

Сказал , что у него лежит 50 договоров от этого негодяя . И теперь он будет связываться с бизнес позыкой и выяснять как так вышло .

А вообще если их заваливать такими письмами должны в конце -концов реагировать .
А як так вийшло? Ваш виконавець перший день на роботі? Написи на звичайних договорах від будь-якого нотаріуса є незаконними.
Теж в неті читала що такі як Бригіда людей без майна лишили

А як так вийшло? Ваш виконавець перший день на роботі? Написи на звичайних договорах від будь-якого нотаріуса є незаконними.
Теж в неті читала що такі як Бригіда людей без майна лишили
Але ж виконавцю потрібно щось говорити...я,наприклад,мало вірю,що він буде телефонувати в шарагу і щось виясняти...відкриватиме далі вп...більшість плате...копійка капає...

Назад
Угорі