Приватний нотаріус Бригіда В.О. (св. 8404)

• Автор теми Автор теми Мальва
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 84
  • Перегляди Перегляди 6K
Поняття не маю. Сьогодні почала знайомство . Для мене це щось новеньке.

Звісно ,що він все знає і розуміє. Але моя справа сказати йому ,що і я дещо розумію.

Накидала йому сьогодні інфи на нотаріуса , а також попередила ,що якщо буду позиваться до суду то на нотаріуса і на нього також.
Щоб позватися до суду на виконавця, спочатку відішліть йому вимогу закрити провадження та повернути виконавчий напис стягувачу... Обов'язково укпоштою рекомендованим з описом вкладення

Поняття не маю. Сьогодні почала знайомство . Для мене це щось новеньке.

Звісно ,що він все знає і розуміє. Але моя справа сказати йому ,що і я дещо розумію.

Накидала йому сьогодні інфи на нотаріуса , а також попередила ,що якщо буду позиваться до суду то на нотаріуса і на нього також.
Щодо нотаріуса Бригіда О.В., раніше був адекватним, нормаотним нотаріусом, наразі жодного доброго слова відносно нього не знайду , маю суди з ним
Щоб позватися до суду на виконавця, спочатку відішліть йому вимогу закрити провадження та повернути виконавчий напис стягувачу... Обов'язково укпоштою рекомендованим з описом вкладення
підтримую !

Це перед поданням в суд потрібно зробити?
У вимозі на що саме посилатися?
Не судіть строго...хочу все таки хоч одиного напис дивом позбутися,але вже щось з цим Бригідою заплуталась.

Не судіть строго...хочу все таки хоч одиного напис дивом позбутися,але вже щось з цим Бригідою заплуталась.
просто подайте лист з проханням закрити провадження, оскількти подаєте оскарження виконавчого напису, якщо не закриє, то буде підставою для нього стати співвідповідачем

Так перед позовом... Може так статись, що виконавець закриє вп... Посилатись на норми закону та на відомі Вам факти

За чем?))
И на каком основании он должен вернуть инн взыскателю?
просто подайте лист з проханням закрити провадження, оскількти подаєте оскарження виконавчого напису, якщо не закриє, то буде підставою для нього стати співвідповідачем
Соответчиком? При подаче иска о признании инн такой, что не подлежит исполнению?))

За чем?))

Соответчиком? При подаче иска о признании инн такой, что не подлежит исполнению?))
То варто чи не варто витрачати час?
Хоч якась надія на диво є чи ні?

На, что?
На то, что исполнитель закроет открытое ип, просто потому, что вы ему напишите, что бригида не хороший человек и по вашему мнению совершил незаконную надпись?)))

Сьогодні прилетів ВН . Він працює по Бізнес позиці.

Чорний нотаріус . Багато кого залишив без майна в Києві.
Прочитала сьогодні відгуки .

Але що цікаво . В січні 2020 року було анульовано доступ до держреєстру.

14Приватний нотаріус Бригіда В.О. (св. 8404)Бригіда Володимир ОлександровичНаказ МЮУ29.01.2020321/5ЄДР

Можливо є по ньому свіжа інформація і він вже працює.

Зв язалась з виконавцем , попросив щоб я скинуда йому дану інфу . Переслала .

А ще сказала ,що буду звертатись до суду.

Міллер, юридична компанія

15 февраля ·

Нотаріус Бригіда та рейдерство: який зв’язок?
Обвинувальний акт щодо приватного нотаріуса Володимира Бригіди, який незаконно перереєстровував майно нашого клієнта, направлено до суду.
Ми вже писали про кейс, в якому захищаємо інтереси словацьких інвесторів. Наш клієнт, двічі ставав жертвою рейдерського захоплення майна. Об’єкт інвестицій вартістю понад 89 мільйонів гривень привласнила фінансова компанія ТОВ “ФК “Інвестохіллс Веста”.
Востаннє це зроблено руками приватного нотаріуса Бригіди Володимира Олександровича.
Що відомо про цю особу?
29 січня 2020 року Міністерство юстиції анулювало нотаріусу Бригіді доступ до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань.
16 березня 2020 року за фактом вчинення Бригідою кримінальних правопорушень – пособництво у вчиненні шахрайства в особливо великих розмірах та зловживання повноваженнями, яке спричинило тяжкі наслідки – поліція відкрила кримінальне провадження.
27 березня Бригіді повідомлено про підозру, а згодом – його оголошено в офіційний розшук. А вже 25 вересня 2020 року його таки знайшли.
І все мало би бути добре і зло, наче, покаране. Але…
Цього року, 23 січня, послугами нотаріуса скористалась ТОВ “ФК “Інвестохіллс Веста”. Гарно, так?
За останньою інформацією, 11 лютого цього року справу щодо нього скеровано до Печерського районного суду міста Києва.
Цікаво, чи буде знову ТОВ “ФК” Інвестохіллс Веста” апелювати до довіри суспільства, аби виправдати шкоду, яка наноситься іноземному інвестору і репутації України?
Тю, так он мне в октябре шлепнул ИНН по Альфа банку. Суд ему по ...уй похоже.

На, что?
На то, что исполнитель закроет открытое ип, просто потому, что вы ему напишите, что бригида не хороший человек и по вашему мнению совершил незаконную надпись?)))
Оффтоп
Ех?

За чем?))

За чем или зачем?)))... Она вроде собралась судиться с опг нотаріус- исполнитель) ... Основание для возврата- отсутствие права на нотаріальні дії
Варто, ще в Мін'юст телегу також до позову, щоб відповідь була на руках

Суд ему по ...уй похоже.
предметом суда-то было не аннулирование свидетельства о праве на занятие нотариальной деятельностью, а
"наказ Міністерства юстиції України від 29.01.2020 року №321/5 в частині, якою анульовано доступ Приватному нотаріусу ОСОБА_1 до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань.

Она вроде собралась судиться с опг нотаріус- исполнитель) ...
Якраз я судитися й не хочу...тому й зацікавилась чи скарга матиме значення,щоб вп завершили через незаконність напису?
Чи не варто сподіватися на диво і топати в суд відразу?

За чем или зачем?)))... Она вроде собралась судиться с опг нотаріус- исполнитель) ... Основание для возврата- отсутствие права на нотаріальні дії

Варто, ще в Мін'юст телегу також до позову, щоб відповідь була на руках
точно, отсутствие права на совершение нотариальных действий?))) или его просто отключили от реестра юр лиц/фопов?)) в январе 2020))))

Добре . Тоді питання . Чи можливо знести напис (звичайно з юристом) ,якщо я вже вносила плату за данним договором . А якщо точніше , то майже всю суму сплачено . З 24 000 внесла 21 000 . Отримала ВН ,просять ще 24 000

Якраз я судитися й не хочу...тому й зацікавилась чи скарга матиме значення,щоб вп завершили через незаконність напису?
Чи не варто сподіватися на диво і топати в суд відразу?
Я, конечно, не знаток, но что-то мне подсказывает, что все эти скарги - лишняя трата времени. Скарга не имеет никакой юридической силы. Надо сносить.

Добре . Тоді питання . Чи можливо знести напис (звичайно з юристом) ,якщо я вже вносила плату за данним договором . А якщо точніше , то майже всю суму сплачено . З 24 000 внесла 21 000 . Отримала ВН ,просять ще 24 000
виключно через суд !

alexdebet, тут же, в теме, уже кидали ответ минюста по бригиде))) где черным по белому было написано,ч то никто его не лишал права на занятие нот деятельностью)))
да и тс не озвучила, когда была совершена ИНН)))
вы же сами это процитировали))) в вашей табличке прям написано от какого реестра его отключили)))

Назад
Угорі