Приватний нотаріус Бригіда В.О. (св. 8404)

• Автор теми Автор теми Мальва
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 84
  • Перегляди Перегляди 6K
Ваш виконавець перший день на роботі?
Поняття не маю. Сьогодні почала знайомство . Для мене це щось новеньке.

Звісно ,що він все знає і розуміє. Але моя справа сказати йому ,що і я дещо розумію.

Накидала йому сьогодні інфи на нотаріуса , а також попередила ,що якщо буду позиваться до суду то на нотаріуса і на нього також.

Але ж виконавцю потрібно щось говорити...я,наприклад,мало вірю,що він буде телефонувати в шарагу і щось виясняти...відкриватиме далі вп...більшість плате...копійка капає...
Так, буде далі вп відкривати і чим більше збагачуватися...
Я тоже не вірю таким як він.
В мене мій виконавець після того як я йому ухвалу про забезпечення занесла ще посмів возмущатися, питався чи я кредит в прімоколект брала...
Поняття не маю. Сьогодні почала знайомство . Для мене це щось новеньке.

Звісно ,що він все знає і розуміє. Але моя справа сказати йому ,що і я дещо розумію.

Накидала йому сьогодні інфи на нотаріуса , а також попередила ,що якщо буду позиваться до суду то на нотаріуса і на нього також.
Я щось спочатку думала що чорні нотаріуси тільки з кредитами пов'язані. А тут нарила інфо про незаконні операції з майном...
Добре що хоч ми на форумі написи зносимо, бандитам в кишеню нічого не платимо

Я так и не понял,перечитав тему,Adios пишет,что бригида работает,и он в отпуске,лицензия есть.Другие пишут,что отстранён с 2020 года и делает ИНН вопреки этому.Так что из этого правильная информация?И что можно скинуть исполнителю,в качестве подтверждения отстранения этого *******,что б попытаться закрыть ИП?

Напишите в правоохранительные органы

Как минимум опросят его, для того чтоб опросить нужно найти.

Занесут в АРМОР----- тоже пятно.

Будут искать чтоб опросить.

Тоже головняк этой болезне половой бригиде (типа сифилис, трипер).

Я так и не понял,перечитав тему,@Adios пишет,что бригида работает,и он в отпуске,лицензия есть.Другие пишут,что отстранён с 2020 года и делает ИНН вопреки этому.Так что из этого правильная информация?И что можно скинуть исполнителю,в качестве подтверждения отстранения этого *******,что б попытаться закрыть ИП?
Давайте я поделюсь ответом (не мне) от Мин Юста, а там уже сами будете смотреть, чему верить.

Вкладення

• бригида 1.webp
    бригида 1.webp
    72.4 Кб · Перегляди: 83
  • бригида 2.webp
    бригида 2.webp
    9.2 Кб · Перегляди: 85
А вот что в реестре нотариусов

Вкладення

• Screenshot_20211208_183112_com.huawei.browser.webp
    Screenshot_20211208_183112_com.huawei.browser.webp
    23.5 Кб · Перегляди: 79
Не понятно . Сегодняшним числом информация ,что не работает
имеете в виду статус "тимчасово не діє" ?
возможно, это связано с последним днём отпуска
как вариант - отправить свежий запрос либо дождаться завтра, должен статус поменяться

Он же проиграл аппеляцию ,как он может работать ? Или никто не указ? Кручу-верчу заработать (украсть ) хочу.

имеете в виду статус "тимчасово не діє" ?
возможно, это связано с последним днём отпуска
как вариант - отправить свежий запрос либо дождаться завтра, должен статус поменяться
На сайте минюста он находится в черном списке. Никто его не удалял.

14Приватний нотаріус Бригіда В.О. (св. 8404)Бригіда Володимир ОлександровичНаказ МЮУ29.01.2020321/5ЄДР

На сайте минюста он находится в черном списке. Никто его не удалял.

14Приватний нотаріус Бригіда В.О. (св. 8404)Бригіда Володимир ОлександровичНаказ МЮУ29.01.2020321/5ЄДР
по реестрам и запросу информация свежее)
эти черные списки кто-то правит?

Чим більше читаю,тим більше не розумію:чекати на диво чи всетаки потрібно зносити напис?

В мене їх багато,ще три "висяка"...не можу визначитись з якого "висяка" зносити далі...і хочеться хоч трішки дива,щоб хоч щось зникло...
В мене 4, 2 вже знесла.Але працюю тільки я в сім'ї, тому чекати не може.Все несу в суд?
В мене 4, 2 вже знесла.Але працюю тільки я в сім'ї, тому чекати не може.Все несу в суд?
2 від бригіди

Назад
Угорі