Приватний кредитор Ситнік Ігор Євгенович

• Автор теми Автор теми MaxMar123
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 65
  • Перегляди Перегляди 5K

MaxMar123

Читач
Дописи
3
Реакції
1
Бали
3
MaxMar123 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Хто мав справу з приватним позичальником Ситнік Ігор Євгенович? Дає позики під розписку і страхування в кредитного брокера. На скільки йому можна довіряти?

Тема частных кредиторов (не заёмщиков, а именно кредиторов) ранее активно оговаривалась и, насколько я помню, не было ни разу, чтобы кто-то из клиентов таких крешитров не получил огромное множество проблем.

Хотите лишиться имущества - можете, конечно, обращаться. В противном случае нужно обойти стороной не только частных кредиторов, но и МФО с банками.

Справа в тому що я шукаю як перекрити МФО з банками
Не нужно
Есть другие варианты, которые помогут избавиться от проблем с кредитами и от самих кредитов. Перекредитование - путь в огромнейшую задницу, а у частного кредитора - ещё и в глубочайшую.

Почитайте дневники наших пользователей.

Не лезьте в это дело. Мало того что еще больше себя закопаете, так в итоге наживете дополнительную головную боль.

Много долгов?

У випадку співпраці з приватним кредитором, ви власноруч налаєте важилі впливу на вас які одразу ж будуть використані.
Ви не справляєтеся з МФО, з банками. Ви справиться з приватним кредитором?

Без образ:

1749138755942.webp

У випадку співпраці з приватним кредитором, ви власноруч налаєте важилі впливу на вас які одразу ж будуть використані.
Ви не справляєтеся з МФО, з банками. Ви справиться з приватним кредитором?
День самоуверенных людей

С частными кредиторами лучше не связывайтесь. А то проблемы с ними могут быть серьёзней чем с банками и МФО.
Пропустите платеж ему - накрутит огромные проценты и будете должны всю жизнь.
Такие персонажи могут работать с нелегальными коллекторами, а те просто звонить не будут, а могут и в гости приехать.

1dcb52569c47a04468fc0770e7f7bb26-removebg-preview.webp

Да и вообще, перекредитование это полная попа.

Візьму до прикладу себе. В мене було і МФО і в банках кредитів на загальну суму 1 525 000. Ні, я не помилився з зайвою цифрою, так-так заборгованість в мене було трішечки більше ніж півтора мільйона. Думаєте я не шукав так званих приватних кредиторів? Думаєте я не шукав де би взяти кредит, щоб закрити все і платити тільки в одне? Так, шукав, к щастю обійшов всіх великою дорогою. Майже все закрив за тіло та тіло +1000-2000. Так, пережив 2 суди але на апеляції було на мою користь. Пережив ВП які ліпили без суду. І що? А нічого, все добре і живу і дихаю в повні груди. Даю людям поради та консультую тих хто потрапляє в ту ситуацію в якої я був колись.

Хто мав справу з приватним позичальником Ситнік Ігор Євгенович? Дає позики під розписку і страхування в кредитного брокера. На скільки йому можна довіряти?
не треба собі яму копати, протерміновані кредити в мфо чи банках то зовсім не страшно

Назад
Угорі