Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Не нужноСправа в тому що я шукаю як перекрити МФО з банками
Не лезьте в это дело. Мало того что еще больше себя закопаете, так в итоге наживете дополнительную головную боль.Справа в тому що я шукаю як перекрити МФО з банками
Много долгов?Які варіанти?
Які варіанти?
Ви, як завжди, з іронієюБез образ:
![]()

Им это не нужно. Но кто-то из них может и подаватьА частные кредиторы в суд подают?
Ну, как сказать...А частные кредиторы в суд подают?
А может ли биткапитал такими методами действовать из за каких то 100 баксов?Ну, как сказать...
![]()
Им из Лондона ехать долго.А может ли биткапитал такими методами действовать из за каких то 100 баксов?
День самоуверенных людейУ випадку співпраці з приватним кредитором, ви власноруч налаєте важилі впливу на вас які одразу ж будуть використані.
Ви не справляєтеся з МФО, з банками. Ви справиться з приватним кредитором?
Ви, як завжди, з іронією![]()
Візьму до прикладу себе. В мене було і МФО і в банках кредитів на загальну суму 1 525 000. Ні, я не помилився з зайвою цифрою, так-так заборгованість в мене було трішечки більше ніж півтора мільйона. Думаєте я не шукав так званих приватних кредиторів? Думаєте я не шукав де би взяти кредит, щоб закрити все і платити тільки в одне? Так, шукав, к щастю обійшов всіх великою дорогою. Майже все закрив за тіло та тіло +1000-2000. Так, пережив 2 суди але на апеляції було на мою користь. Пережив ВП які ліпили без суду. І що? А нічого, все добре і живу і дихаю в повні груди. Даю людям поради та консультую тих хто потрапляє в ту ситуацію в якої я був колись.Справа в тому що я шукаю як перекрити МФО з банками
не треба собі яму копати, протерміновані кредити в мфо чи банках то зовсім не страшноХто мав справу з приватним позичальником Ситнік Ігор Євгенович? Дає позики під розписку і страхування в кредитного брокера. На скільки йому можна довіряти?