- Дописи
- 1734
- Реакції
- 1977
- Бали
- 698
ПАЗЛ не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Это с олх? Помоему он, я повёлся ещё в начале своих просрочек в панике, предлагает по телефону оформить займ до 100.000 , но для этого нужно за убки 800грн заплатить " брокеру " который отвечает только в вайбер (наверное он этот брокер и есть), после этого долго пудрит мозги и просит ещё 3000грн вперёд из-за какого-то глюка в бухгалтерии, на этом моменте я его послал на 3 буквы, написал в поддержку моно, и хз как вышло но мне вернули на карту 800грн... если такой сценарий, блокируйте сразу, но вроде это он
Сколько лет отдавали полтора ляма ? И как приходили в себя, когда небыло ни копейки на них месяцами?Візьму до прикладу себе. В мене було і МФО і в банках кредитів на загальну суму 1 525 000. Ні, я не помилився з зайвою цифрою, так-так заборгованість в мене було трішечки більше ніж півтора мільйона. Думаєте я не шукав так званих приватних кредиторів? Думаєте я не шукав де би взяти кредит, щоб закрити все і платити тільки в одне? Так, шукав, к щастю обійшов всіх великою дорогою. Майже все закрив за тіло та тіло +1000-2000. Так, пережив 2 суди але на апеляції було на мою користь. Пережив ВП які ліпили без суду. І що? А нічого, все добре і живу і дихаю в повні груди. Даю людям поради та консультую тих хто потрапляє в ту ситуацію в якої я був колись.

то вам там на 10 років це розбили чи що?))