Приватбанк в судах по кредитным картам

• Автор теми Автор теми Admin
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 134
  • Перегляди Перегляди 15K
  • Теґи Теґи
    канал ютуб
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Підкажіть, будь ласка правильне рішення. Є картка банку, просрочка до двох місяців по проплаті відсотків (тобто, вони знімають 50 % надходження на картку, але невистачає щоб перекрити відсоток нарахованний на місяць). Телефонують усім кого знаходять і не ідуть на уступки. Я пропонувала, щоб провели реструктуризацію, але мені відмовили і поставили термін оплати до 22.07.2019 - 5000 тис. В мене їх наразі немає. Карта була оформлена ще у 2006 році з лімітом 1000 грн, зараз ліміт 46000. Як мені з ними домовитись. Дякую
Якщо з 2-3 місяці нічого їм не платити й не спілкуватися з ними взагалі,то зазвичай самі пропонують реструктуризацію й знімають штрафи,пеню... Перевірено особисто )))

Якщо з 2-3 місяці нічого їм не платити й не спілкуватися з ними взагалі,то зазвичай самі пропонують реструктуризацію й знімають штрафи,пеню... Перевірено особисто )))
Я вже 7 місяців морожусь. Зрідка виходжу на зв'язок. Дзвонять також тим, кому знаходять, але результату це не дає. Обіцяли вже подати до суду. Чекаю.

Я старалась не спілкуватись, вони всеоодно нічого толкового не пропонують. Але почали дзвонити до подруг, родичів і мало знайомих людей.
Я старалась не спілкуватись, вони всеоодно нічого толкового не пропонують. Але почали дзвонити до подруг, родичів і мало знайомих людей.
А ще, вони автоматично знімають половину моєї зарплати, кажуть у договорі прописано. А в якому договорі і де його взяти.

А ще, вони автоматично знімають половину моєї зарплати, кажуть у договорі прописано. А в якому договорі і де його взяти.
Ну ось й підіть до відділення й вимагайте той договір...

Ваша відповідь мені подобається і хотілось би, щоб і мені запропонували реструктуризацію))Але от лише відійшла від МФО, а тут Приват, який ну ніяк не хоче йти на уступки(((Майже пів року не платила, передзвонили тих же родичів,що і деякі мфо!!! Батьки спокійно віднеслись до боргів в Інтернет-шарагах, а от з банком піднявся кіпіш((((( Пробую пояснити, що теж розводять... та все ж переживаю((Що вони чудять?!?

Ваша відповідь мені подобається і хотілось би, щоб і мені запропонували реструктуризацію))Але от лише відійшла від МФО, а тут Приват, який ну ніяк не хоче йти на уступки(((Майже пів року не платила, передзвонили тих же родичів,що і деякі мфо!!! Батьки спокійно віднеслись до боргів в Інтернет-шарагах, а от з банком піднявся кіпіш((((( Пробую пояснити, що теж розводять... та все ж переживаю((Що вони чудять?!?
Не знаю що Приват банк зараз може чудити... Влада помінялася,Беня знов вийшов в дамки... Але не думаю,що гірше шкодять,ніж МФО..

Приват чудит "без баяна"!)
Использовал лимит 8 тыс. За 10 месяцев насчитали 27 750 грн.
Попросил реструктуризацию. Отказали (вернее согласились на реструктуризацию одним платежом) БРЕД!!!
Сами подали на меня в суд (чем остановили начисление процентов и штрафов)...
Проиграли. Суд решил, что 12 500 грн им будет достаточно.
Теперь получают 12 500 грн по 800 грн в месяц (20% официальной зп)
А я когда-то был готов платить этим дeбuлaм 27 750 по 2-3тыс в месяц... А теперь :bye:
Но они не успокаиваются... Все считают и считают дальше проценты и штрафы, с утроенной силой и скоростью...)))
Не умные мальчики и девочки)))

Добрый вечер, ко мне сегодня приват приходил. Я была дома но не выходила т.к. собака гавкал, но никто не стучал в ворота я и не придала значения, сунули бумажку, и налепили наклейку. Типа дают 3 дня погасить долг или выйти на связь. Завтра наверное позвоню им. Просрочка около полу года, полную сумму обязательного платежа не платила, по тысяче, полторы закидывала каждый месяц. Чую наверное стоит готовится к суду.

Добрый вечер, ко мне сегодня приват приходил. Я была дома но не выходила т.к. собака гавкал, но никто не стучал в ворота я и не придала значения, сунули бумажку, и налепили наклейку. Типа дают 3 дня погасить долг или выйти на связь. Завтра наверное позвоню им. Просрочка около полу года, полную сумму обязательного платежа не платила, по тысяче, полторы закидывала каждый месяц. Чую наверное стоит готовится к суду.
К моему брату раньше приходили...он гарантом к одному дятлу пошел...

Приват чудит "без баяна"!)
Использовал лимит 8 тыс. За 10 месяцев насчитали 27 750 грн.
Попросил реструктуризацию. Отказали (вернее согласились на реструктуризацию одним платежом) БРЕД!!!
Сами подали на меня в суд (чем остановили начисление процентов и штрафов)...
Проиграли. Суд решил, что 12 500 грн им будет достаточно.
Теперь получают 12 500 грн по 800 грн в месяц (20% официальной зп)
А я когда-то был готов платить этим дeбuлaм 27 750 по 2-3тыс в месяц... А теперь :bye:
Но они не успокаиваются... Все считают и считают дальше проценты и штрафы, с утроенной силой и скоростью...)))
Не умные мальчики и девочки)))
С...ки!!!Вибачте(( Надіюсь, що з ними справлюсь)))
Не знаю що Приват банк зараз може чудити... Влада помінялася,Беня знов вийшов в дамки... Але не думаю,що гірше шкодять,ніж МФО..
Ну те, що видзвонюють до всіх, кого можна - точно скажу))На уступки не йдуть, а погрожують як і мфо, що все опишуть і заберуть(( Батьки лише тепер дістають(((((На мфо не реагували!!! І мене лякає ця ситуація(( Та в кінці кінців, що їм з мене взяти!?!

Останнє редагування:
С...ки!!!Вибачте(( Надіюсь, що з ними справлюсь)))

Ну те, що видзвонюють до всіх, кого можна - точно скажу))На уступки не йдуть, а погрожують як і мфо, що все опишуть і заберуть(( Батьки лише тепер дістають(((((На мфо не реагували!!! І мене лякає ця ситуація(( Та в кінці кінців, що їм з мене взяти!?!
Та якщо нема на собі майна,то нічого ))) не так просто все описати й забрати... Та й суми мають бути значніші...

Підкажіть, будь ласка правильне рішення. Є картка банку, просрочка до двох місяців по проплаті відсотків (тобто, вони знімають 50 % надходження на картку, але невистачає щоб перекрити відсоток нарахованний на місяць). Телефонують усім кого знаходять і не ідуть на уступки. Я пропонувала, щоб провели реструктуризацію, але мені відмовили і поставили термін оплати до 22.07.2019 - 5000 тис. В мене їх наразі немає. Карта була оформлена ще у 2006 році з лімітом 1000 грн, зараз ліміт 46000. Як мені з ними домовитись. Дякую
Перевести обслуговування в інший банк.
З Приватом реально щось вирішити тільки в суді.
Домовлятись про щось з Приватом практично нереально.

Внимательно проверьте сроки исковой давности.
Помните, что по картам Привата есть решения судов высшей инстанции о том, что анкета (заява-прєднання) которые обычно Приватбанк считает договором - таковым не являются!
Извините, можно Вам на почту написать? Поскольку новичок в ЛС не могу....нужен совет по кредитке Приват

Кто нибудь знает,быстро ли приват снимает поступившие деньги с карты на погашение долга?

moo, всего 3 минуты? Так мало:cray:

С
Кто нибудь знает,быстро ли приват снимает поступившие деньги с карты на погашение долга?
СРазу и автоматом.если есть долга то поступлення с приват убрать и в другому банк и срочньо.снимают все и до копейки
Post automatically merged:

А есть ли
GOV, ну як. Вивчив документи, підготував відзив, заяви, клопотання. Довели, що ніякого договору немає і ніхто нічого не брав.
Треба вивчати Ваші матеріали.
где посмотреть єти заяви клопотання а то ато на адвоката денег нет а просрочка идет.хочу подготовится

У жени била карточка з лимитом на 1к ще в 2014 году насчитали 62500 звонили угрожали ,в итоге договорились на 2500 завтра закриваем

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі