Приват и кредит плюс- очевидное невероятное

• Автор теми Автор теми orakul197901
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 62
  • Перегляди Перегляди 3K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Тоже самое вчера! И сумма 12 тыс с гаком. Счет закрыт уже неделю
К слову, обычно от 6 до 10 попыток в день снять разные суммы, а вчера только две. Вторая сумма динеро, т.к сумма пролонгации на месчц. Первая или кредит+ или маники

А хтось може скрін взяти де вони все ж таки списали з перевипущеної картки? Бо це просто нотифікації що вони пробували списати але нічого не вийшло....
Узнавала в привате, перевыпуск карты или установка лимитов в ноль не поможет от списаний мфо. Нормально объяснить не смогли, якобы мы даем на это согласие, когда вводим все данные карты. Выход один - прощаться с приватом

Нічого подібного.

Останнє редагування:
DON, да прописано было как дебетный перевод с старой (заблокированной) карты... А долг перевелся на новую перевыпущенною с новыми реквизитами. Хз как это понимать. Другие шараги пытаются списать, ничего у них не получается, а кредит+ спсал и именно того числа когда якобы был сбой у ПриватБанка. Обещали вернуть в течении 11 дней, но пришёл ответ что не возможен возврат, а дело о том что списание не законно от 45-120 дне будет длится. П***ры одним словом
У мене така сама історія

К слову, обычно от 6 до 10 попыток в день снять разные суммы, а вчера только две. Вторая сумма динеро, т.к сумма пролонгации на месчц. Первая или кредит+ или маники
Це буде тривати до 2місяців .

У меня пока динеро пытается на пооонгацию списать деньги... Кредит плюс только смс шлют

А хтось може скрін взяти де вони все ж таки списали з перевипущеної картки? Бо це просто нотифікації що вони пробували списати але нічого не вийшло....

Нічого подібного.
Мова про те, що з закритих рахунків намагаються списувати. Це не перевипушені картки, а саме закриті рахунки повністю, з довідкою про закриття від банку
Нехай. ))

Рахунок закрито повністю і довідка є про закриття.

Мова про те, що з закритих рахунків намагаються списувати. Це не перевипушені картки, а саме закриті рахунки повністю, з довідкою про закриття від банку
Нехай. ))

Рахунок закрито повністю і довідка є про закриття.
Вот именно!

Evgesha, банківські рахунки не закриваються миттєво. На це потрібен певний час, наскіли я пам'ятаю то до 60 днів. Незнаю, з чим це пов'язано, але саме так і є. Те, що Вам дали довідку, означає, що ви попросили закрити рахунок і банк погодився. Тобто, рахунком вже користуватись геможна, але фактично він ще існує. Оскільки Ви були власницею рахунку, Ви можете бачити дії, які з ним відбуваються. Не турбуйтесь, ніхто з Вашого нового рахунку нічого не спише.

Я Вас обрадую, якщо ви оформите карту в любому іншому банку, з часом теж будуть пробувати списати, діло не в картах а в Iндитифікаційному коді. Будуть пробувати списати навіть гроші що за дітей дають, за паї.Любий офіційний прибуток. В знайомого по рішенню суду заблокували навіть депозит(правда по аліментах)

Evgesha, банківські рахунки не закриваються миттєво. На це потрібен певний час, наскіли я пам'ятаю то до 60 днів. Незнаю, з чим це пов'язано, але саме так і є. Те, що Вам дали довідку, означає, що ви попросили закрити рахунок і банк погодився. Тобто, рахунком вже користуватись геможна, але фактично він ще існує. Оскільки Ви були власницею рахунку, Ви можете бачити дії, які з ним відбуваються. Не турбуйтесь, ніхто з Вашого нового рахунку нічого не спише.
Саме я і не турбуюсь. Так, звіти я бачу звичайно, що хтось намагається списувати. То нехай намагаються. Закривають рахунок повністю до 45 діб, так сказали і на гар.лінії і у самому банку. На закритий рахунок не можна зробити овердрафт. Тому загнати у мінуса неможливо. Просто тут новачки хвилюються, а дехто плутає перевипущені картки зі збереженним картрахунком і закриті рахунки.

У меня тоже подобная фuгня была. Я сделал просто - когда карта уже была перевыпущена, у меня еще примерно месяц приходил шквал смс про попытки снять бабло с карты. Так вот, все решил один звонок на горячую линию. Попросил отключить информирование по заблокированной карте и все.

Я Вас обрадую, якщо ви оформите карту в любому іншому банку, з часом теж будуть пробувати списати, діло не в картах а в Iндитифікаційному коді. Будуть пробувати списати навіть гроші що за дітей дають, за паї.Любий офіційний прибуток. В знайомого по рішенню суду заблокували навіть депозит(правда по аліментах)

аліменти і мікрозайми це як порівняти сніг та пінопласт.
Ні один банк крім привата розуміється не видасть інфо про ваш депозит без рішення суда.

Узнавала в привате, перевыпуск карты или установка лимитов в ноль не поможет от списаний мфо. Нормально объяснить не смогли, якобы мы даем на это согласие, когда вводим все данные карты. Выход один - прощаться с приватом
Перевипуск поможет. А лимит 0 точно нет. Мне оператор сказала. И кстати приват никаким боком к мфо. Вона мне сказала перевипустить и не будет попиток снятия.

И кстати приват никаким боком к мфо.
:lol::lol::lol: Ви про що ?!
Почитайте договори свої по мікрозаймам. 85-90% мфо обслуговуються (отримують кредитну лінію) саме в ПБ.
Це сама гнила помийка в банківській системі України.

аліменти і мікрозайми це як порівняти сніг та пінопласт.
Ні один банк крім привата розуміється не видасть інфо про ваш депозит без рішення суда.
Ето у вас Личная неприязнь к приват. Он ничем не отличаются от остальних уж поверьте. И никто никакую инфу не сливает, калли сами находят через соцсети справочники соседей.

Ето у вас Личная неприязнь к приват. Он ничем не отличаются от остальних уж поверьте. И никто никакую инфу не сливает, калли сами находят через соцсети справочники соседей.

Це жарт? Вам потрібно час перевести - 1 Квітня давно минуло.

Таке враження, що Ви працівник ПБ.
В мене до прикладу є інша інформація якраз від людини яка працює біля 10ти років в ПБ і займає досить не посередню посаду і відповідно цьому має доступ до багатьох реєстрів і баз персональних даних.Так там є своя внутрішня служба безпеки і не багато хто може запросто зазирнути у "святая святих", тим більше скопіювати якись дані, бо любі зміни і втручання в ці дистрибутиви фіксуються.Проте нічого так не присипляє совість і професійну етику, як купка мертвих американських президентів))

:lol::lol::lol: Ви про що ?!
Почитайте договори свої по мікрозаймам. 85-90% мфо обслуговуються (отримують кредитну лінію) саме в ПБ.
Це сама гнила помийка в банківській системі України.
Ну не знаю..Я сказала оператору о попитках снятия с карти не мной и уточнила может МФО и мне посоветовали пепевипустить карту. Мне кажется главное чтоби платили их кредит,а Мфо ето ж отдельная частная організація, просто счет у них может открит в приват..И что. .У них и в Авале есть. Просто я думаю что банк ни при чем к шарагам. У каждого свои интереси. Может я и ни права..
Таке враження, що Ви працівник ПБ.
В мене до прикладу є інша інформація якраз від людини яка працює біля 10ти років в ПБ і займає досить не посередню посаду і відповідно цьому має доступ до багатьох реєстрів і баз персональних даних.Так там є своя внутрішня служба безпеки і не багато хто може запросто зазирнути у "святая святих", тим більше скопіювати якись дані, бо любі зміни і втручання в ці дистрибутиви фіксуються.Проте нічого так не присипляє совість і професійну етику, як купка мертвих американських президентів))
Та я его не защищаю)) просто говорю правду. У меня и у мами и у сестри и у отчима там кредити в приват ,Но с моими 15 мфо почти 20 дней просрочки,родних не найшли и не Звонили. А тут пишут жесть что всем подряд звонят.. наверно все индивидуально.. Извините,если чем то обидела.

Останнє редагування:
уж не поверим!
в каких мля справочниках можно найти мобильные номера соседей?!
но оно конечно вам виднее, кто что кому сливает ))
Ну не знаю..Я сказала оператору о попитках снятия с карти не мной и уточнила может МФО и мне посоветовали пепевипустить карту. Мне кажется главное чтоби платили их кредит,а Мфо ето ж отдельная частная організація, просто счет у них может открит в приват..И что. .У них и в Авале есть. Просто я думаю что банк ни при чем к шарагам. У каждого свои интереси. Может я и ни права..

Та я его не защищаю)) просто говорю правду. У меня и у мами и у сестри и у отчима там кредити в приват ,Но с моими 15 мфо почти 20 дней просрочки,родних не найшли и не Звонили. А тут пишут жесть что всем подряд звонят.. наверно все индивидуально.. Извините,если чем то обидела.
особенно манивео "не при чём" к привату, являясь его детищем..

20 дней? ))) ещё не вечер

у меня списали с заблокированой карты для выплат(не кредитной)
около 15 к в овердрафте. подал заявку на мошенничество, параллельно сделали заявку на возврат (120 дней)
думаю,что по результатам претензионной работы будет отказ
кредит+ вряд ли вернет

на самом деле, они могут пытаться списывать и с закрытых карт. данные у них есть, и попытки списания происходят автоматически системой, насколько я понимаю
у меня та же история, только с закрытой уже два месяца назад картой альфа
каждый день на почту приходит письмо от WayForPay, «уведомление о неуспешном платеже»
так что это норма

Вкладення

• E5135FCC-8857-4D33-9FBF-12F68EFA0847.webp
    E5135FCC-8857-4D33-9FBF-12F68EFA0847.webp
    76.4 Кб · Перегляди: 23
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі