Притихли...

• Автор теми Автор теми Shikum
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 12
  • Перегляди Перегляди 710
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Shikum

Форумчанин
Дописи
153
Реакції
117
Бали
5125
Shikum не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
12+ МФО. По 100-200 звонков а день в спам и тонны смс. Сегодня 4 звонка и ни одной смс... Что-то случилось, может, у них?
У всех затишье?

У моїх навпаки загострення. Кінець місяця ж. Зарплату хочуть. ..)))

У мене рекорд сьогодні - 65 штук) але щось цей труколер глючить...у кого є ця програма? Що там потрібно налаштувати? Бо я вчора тільки скачала. І всіх спамерів блокую. І посатвила недозвон з усіх номерів які не в телефонній книзі.
А так, то тепер, мабуть у них обід, не наярюють...

У мене рекорд сьогодні - 65 штук) але щось цей труколер глючить...у кого є ця програма? Що там потрібно налаштувати? Бо я вчора тільки скачала. І всіх спамерів блокую. І посатвила недозвон з усіх номерів які не в телефонній книзі.
А так, то тепер, мабуть у них обід, не наярюють...
Да вечерком начнут

12+ МФО. По 100-200 звонков а день в спам и тонны смс. Сегодня 4 звонка и ни одной смс... Что-то случилось, может, у них?
У всех затишье?
застрелились от безысходности. Хотели урвать миллион. )))) Пошевелите их там угрозами в письмах, они вообще будут долго в обмороке.

А у меня наоборот...вчера тихо,только немного вечером названивали, а сегодня утром прям со всех дыр...!)))за час с 8ми до 9ти утра ,прям рвали телефон)Особенно Кешбери в этом плане активные...)

У меня кстати тоже все замолкли
Один только кредитАп звонит в 23:00, 3:00 и 7:56.
Дятлы

У всех затишье?
Сейчас октябрь.Затишье возможно.Будут трезвонить ближе к нг тк будут квартальные и годовые бонусы.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі