Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
За такое точно надо в киберполицию, горячие урядовые линии и везде трезвонить. мpaзu они, заскринили хоть?Доброго вечора! Сьогодні почали йти колажі про збір коштів племінниці на лікування, сестра в шоці інші родичі просто пересилали знаки ????.Я у незнаю, що робити (
Так, сестра скріни зробила, інша родичка за кордоном так її чоловіку прислали.Ми навіть по вайберу встигли посвариться(За такое точно надо в киберполицию, горячие урядовые линии и везде трезвонить. мpaзu они, заскринили хоть?
Кредит ап колажі роблять??Доброго вечора! Сьогодні почали йти колажі про збір коштів племінниці на лікування, сестра в шоці інші родичі просто пересилали знаки ????.Я у незнаю, що робити (
Так, сестра скріни зробила, інша родичка за кордоном так її чоловіку прислали.Ми навіть по вайберу встигли посваритьНапис був , що ми з сестрою відродим.Я просто не знаю, що робити , руки опускаються.Соромно
не понимаю, из-за чего ссорится? к Вам какие претензии?Так, сестра скріни зробила, інша родичка за кордоном так її чоловіку прислали.Ми навіть по вайберу встигли посвариться(
тоже удивлён. может, что-то перепутали...Кредит ап колажі роблять??
Так, звонять з одного номеру, а з іншого кидають колажКредит ап колажі роблять??
А как вы поняли что это они?Так, звонять з одного номеру, а з іншого кидають колаж
Вперше за них чую.Але все може бути.Пишіть скарги,куди тільки можна.Так, звонять з одного номеру, а з іншого кидають колаж
А ничего делать сможете, или слабо...))Доброго вечора! Сьогодні почали йти колажі про збір коштів племінниці на лікування, сестра в шоці інші родичі просто пересилали знаки ????.Я у незнаю, що робити (
Щось нове. Вони в мене майже 2 роки, але такого поки не булоКредит ап колажі роблять??
Они что представились ?Спочатку пишуть у вайбері з одного номера, а коли не відповідаєш через хвилину іде колаж
Номер не відповідає, зателефонувала на номер з вайбері, запитала хто і кому я винна , відповіли що про свої борги потрібно знати(хорошо бы и разговор с угрозами записать
В тому то і справа , що ні.Пише з номеру кредит ап , потім видаляє і розсилку з лівого номеруОни что представились ?
Це буквально секундиНомер не відповідає, зателефонувала на номер з вайбері, запитала хто і кому я винна , відповіли що про свої борги потрібно знати(
В тому то і справа , що ні.Пише з номеру кредит ап , потім видаляє і розсилку з лівого номеру
Це буквально секундиНомер не відповідає, зателефонувала на номер з вайбері, запитала хто і кому я винна , відповіли що про свої борги потрібно знати(
В тому то і справа , що ні.Пише з номеру кредит ап , потім видаляє і розсилку з лівого номеру
Дуже важка розмова з родичами вийшла, ніхто не розуміє1.делать скриншоты
2. жаловаться на них везде.
3. объяснить родственникам, что какие то ид*оты развлекаться, вы уже обратились по этому поводу в соответствующие органы. если они хотят - тоже могут обратиться.
заскринили содержимое того, что пишут, вместе с номером кредит ап? какой номер?В тому то і справа , що ні.Пише з номеру кредит ап , потім видаляє і розсилку з лівого номеру
Зачем... Ну а Вы хотели что то другое услышать...))Номер не відповідає, зателефонувала на номер з вайбері, запитала хто і кому я винна , відповіли що про свої борги потрібно знати(