Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Я лично призналась сразу. Меня поняли и мы мило пообщалисьВчора написала на електронну в кіберполіцію,сьогодні дзвонить до мене наш місцевий слідчий з поліції,каже завтра прийти писати заяву. Чи вказувати їм що да брала кредит?юрист каже писати нічого ні з ким не заключала,дзв дзвон невідомі, погрожують.
и что то помогли вам? написали заевление?Я лично призналась сразу. Меня поняли и мы мило пообщались
ООО!!! Они полиции боятся как огня. Только на своём стоят нужно!! Я кстати из Нико. Просто пришла и сказала что не уйду пока договор переуступки Грин Фактору не отдадут. Фоткала все доки, какие у них в офисе нашла. Они сами полицию вызвали. Заяву на них накатала. Закрыли кредит и даже домой справку привезли, перепуганные и конченыеда это очередная фантазия ту*лодырых звонарей с грин фактора ( она же ваша готивочка )
вы в следущий раз спросите у них - а давно их полиция не шторбила ))) их уже трусили разок в городе Н и довольно неплохо![]()
Какой чудесный перл!! С Вашего позволения, буду использовать))шляки трафляють.
Народ така ситуація, прийшла тільки що сусідка і каже , тут до тебе приходили з поліції стукали , (мене не було вдома )до тебе , і прийшли залишили мені номер , на передзвони ... Я кажу їй, а що казали . Казали що ти писала заяву в інтернеті, але я не допитувала нічого, каже. Але це справді з поліції бо вона їх знає. Я дзвоню на цей номер але ніхто не піднімає , я так зрозуміла що це робочий якиїсь номер , багато разів дзвонила..... Я в шоці! Так от питання , чи може це бути повязано з тим що я писала місяць назад в кіберполіцію, на рахунок соціальних мереж?????Чи це щось інше може бути , Боже пишу руки так трусяться .... Що думати????
Але кіберполіція мала на електронку відповісти
Що робити що думати , я в паніці
Скажіть щось , бо здурію[/QUOTтам із кіберполіції мали дзвонити якщо ви на дзвінки не відповідали то вони подали заяву в райвідділ вашої прописки і слідчий мав до вас прийти
Можно образец письма и сайт кибеполиции?ещё нет но вот теперь волнуюсь чогось(((( Оставляла неделю назад. а вы когда писали в кибер полицию?
У меня на работе сказали : мы не имеем права разглашать всю личную информацию о сотрудника, делайте официальный запрос.До роботи Кредіт+ добрався
Да, может быть такое, могут прийти взять типа с ваших слов пояснения и тд, чтоб аля работу работать, типа вот мы приходили и тдНарод така ситуація, прийшла тільки що сусідка і каже , тут до тебе приходили з поліції стукали , (мене не було вдома )до тебе , і прийшли залишили мені номер , на передзвони ... Я кажу їй, а що казали . Казали що ти писала заяву в інтернеті, але я не допитувала нічого, каже. Але це справді з поліції бо вона їх знає. Я дзвоню на цей номер але ніхто не піднімає , я так зрозуміла що це робочий якиїсь номер , багато разів дзвонила..... Я в шоці! Так от питання , чи може це бути повязано з тим що я писала місяць назад в кіберполіцію, на рахунок соціальних мереж?????Чи це щось інше може бути , Боже пишу руки так трусяться .... Що думати????
Але кіберполіція мала на електронку відповісти
Що робити що думати , я в паніці
Скажіть щось , бо здурію