Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ничего. ИгнорироватьМені з монивео прислали смс що передають справу колекторам, що робити
Обязательно учтуAdmin, Уважаемый , да сделайте уже наконец страничку для калов и им сочувствующих ,а то они уже замучились всяко - разно сюда пробираться !!!
О БожеМені з монивео прислали смс що передають справу колекторам, що робити

ну если это вброс - хотя бы ясно будет чей)))Толку с записи-то?
Разве проблема сделать запись для вброса?ну если это вброс - хотя бы ясно будет чей)))
"Поцалуй его в лоб, да и мать его в...б"!!!!!!!!!!Мені з монивео прислали смс що передають справу колекторам, що робити
порвем на части, будет тот еще зашквар)))Admin, первые японцы придумали в 70-х годах поролоновый кирпич для снятия стресса , в телевизор бросали , на крышу машины соседа и так далее ! Представляете как наши Форумчане будут снимать стресс на такой странице !!!!

Разве проблема сделать запись для вброса?
Вот ето уже серьезно)Мені з монивео прислали смс що передають справу колекторам, що робити
А двері в квартирі кислотою, а потім гім...ом не облили часом?)))) Шо ж тільки сусіди, да сусіди))Ага, до мене також приїзджали, але помилилися квартирою і повернули до сусідів. Вони з них вибивали гроші, потім прив'язали їх і спалили квартиру разом з ними. В поліції кажуть що борг, то святе і коллектор вище закону. Так що я побіг продавати квартиру і віддавати всі гроші колекторам![]()
какая страшная и пичальная история. можно я порыдаюАга, до мене також приїзджали, але помилилися квартирою і повернули до сусідів. Вони з них вибивали гроші, потім прив'язали їх і спалили квартиру разом з ними. В поліції кажуть що борг, то святе і коллектор вище закону. Так що я побіг продавати квартиру і віддавати всі гроші колекторам![]()

ждать 2 кг говнаМені з монивео прислали смс що передають справу колекторам, що робити
Это уже старье, надо что-то новенькоеА двері в квартирі кислотою, а потім гім...ом не облили часом?)))) Шо ж тільки сусіди, да сусіди))