dnytro_lol
Читач
- Дописи
- 7
- Реакції
- 0
- Бали
- 1
dnytro_lol не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Очікуйте на смс в телеграмі ( вайбері ) з погрозами паспортом в руках і мінімальной акції . Більше за все що можут зателефонувати комусь максимум до 3 людей , і то якщо хто підніме трубку . Якщо близьке оточення попередеш , то будет набагато простіше . Намагатися домовитися з ними , або ж пропонувати свої умови , або якось взагалі вести з ними діалог призводить до ще більшого терору . Спокійно проігнорували , видалили , заблокували , те саме скажіть і близьким
У мене просрочка майже пів року , вони давно забили на мене , не пишуть і звонять . Від мене був максимальний ігнор , від оточення так сам
Очікуйте на смс в телеграмі ( вайбері ) з погрозами паспортом в руках і мінімальной акції . Більше за все що можут зателефонувати комусь максимум до 3 людей , і то якщо хто підніме трубку . Якщо близьке оточення попередеш , то будет набагато простіше . Намагатися домовитися з ними , або ж пропонувати свої умови , або якось взагалі вести з ними діалог призводить до ще більшого терору . Спокійно проігнорували , видалили , заблокували , те саме скажіть і близьким
У мене просрочка майже пів року , вони давно забили на мене , не пишуть і звонять . Від мене був максимальний ігнор , від оточення так само
Це в них обов'язкова процедура саме на 50 день ?На 50 день колажі. До і після тільки повідомлення. На 100 день продзвонили з пугалками декільком контактам і знов замовчали.
А і ще. До колажів намагалися взламати інст та фейсбук. Бо певно не могли знайти ніяких фото, окрім того що там на аватарці. Після колажів намагання припинилися.
Декілька днів тому, як раз на 100+- день намагалися потрапити в мій тг. Ну і все напевно.