Crypsee Протермінування в Crypsee 2026

Ну коротше що. Вчора оператор Євгеній обдзвонив батька і мати та написав їм у вайбері що я боржник і прикріпив фото паспорта. Сьогодні зателефонував мені, спілкувався адекватно. Я сказав що не маю змоги зараз платити. Каже дайте контакт людей, які вам можуть допомогти, я з ними поспілкуюся. Я відповів що ніхто мені крім мене самого не допоможе. Він сказав «дуже прикро. Платіть хочаб скільки є, а потім як будете мати більші активи - будемо спілкуватися». Я сказав добре. Він кинув слухавку. Звичайно нічого платити я не буду зараз. Буду чекати пропозиції тіло + максимум 50% тіла. Такі справи. Мати моя звичайно прийняла це все близько до серця. Але як міг максимально заспокоїв та сказав все блокувати.

🔥 Тільки сьогодні — вигідна знижка -40% на нарахування! 🔥 Закрий позику всього за 184090 грн в еквіваленті та зеконом суттєво 💰 ⏰ Пропозиція діє до 16:00 — не проґав свій шанс! ⚡ 📞 0800 300 916 📲 Viber: +380986459210

Як вигідно)))))

Znizhka do 90% + dodatkovij chas! Dlya Vas dostupni individual'ni umovi na zakrittya! Propoziciya do 18:00. Vb 0671100137 https://lne.one/ch4qwOfz
Не кидайте ці посилання по форумам, та нікому. Не відкривайте їх. Вони індивідуальні, на кожну розсилку окрема, та відслідковують активність та зацікавленість. Відкрили ви чи хтось - пішов сигнал, що тут можна продовжувати. Особливо не кидайте в месенджери комусь, просто навіть запитати. Бо деякі месенджери можуть намагатись зробити прев'ю, та одразу активують лінк. Як малі діти.

Останнє редагування:
🔥 Тільки сьогодні — вигідна знижка -40% на нарахування! 🔥 Закрий позику всього за 184090 грн в еквіваленті та зеконом суттєво 💰 ⏰ Пропозиція діє до 16:00 — не проґав свій шанс! ⚡ 📞 0800 300 916 📲 Viber: +380986459210

Як вигідно)))))
Це яке у вас тіло?

Если кто-то в здравом уме и трезвой памяти хочет с этими коммуницировать, что не очень, вот вам заготовочка:

Сушите вёсла, сэр.
На кой Вам чёрт богатства?
Жизнь коротка, и сколько бы не съел,
Наесться впрок не стоит зря стараться,
Сушите вёсла, сэр.
Сушите вёсла, сэр! 😁

Останнє редагування:
Останнє редагування:
Ну вот история продолжается)
Уже нашли мою бабушку и сегодня ей звонили и моей сестре тоже)
Были посланы на три буквы)

А який у вас день і чи знаходили когось до цього ?
Та 23-й по-моему)
Да находили но на первый раз (13 день проссрочки) находили мою Тёщу и Жену. И скидывали сообщение с фотом моего паспорта замазанного что увага увага!
Сегодня уже нашли мою Бабушку, Маму и младшую сестру а так же моей жене начали названивать и скинули фото такого же характера)
Бабушка долго с ними не церемонилась и послала их нхй)

Я уже написал заявку в киберполицию на удивление со мной быстро связались

Останнє редагування:
Та 23-й по-моему)
Да находили но на первый раз (13 день проссрочки) находили мою Тёщу и Жену. И скидывали сообщение с фотом моего паспорта замазанного что увага увага!
Сегодня уже нашли мою Бабушку, Маму и младшую сестру а так же моей жене начали названивать и скинули фото такого же характера)
Бабушка долго с ними не церемонилась и послала их нхй)

Я уже написал заявку в киберполицию на удивление со мной быстро связались
Ви їм сподобались

Кріпсі

Хоча мені слідак казав після допиту як тиснув руку "був радий вас бачити"
Думаю що ти дурне мелеш
Та наверное, я не по мужикам или по животным уж сорян)

Самое главное что у тебя доказательная база на руках и ответ от нбу а всё остальное это белый шум

Та наверное, я не по мужикам или по животным уж сорян)

Самое главное что у тебя доказательная база на руках и ответ от нбу а всё остальное это белый шум
В мене на руках з НБУ відповіді, витяг з ЄРДР і про визнання потерпілим

Назад
Угорі