Crypsee Протермінування в Crypsee 2026

Я не дуже хочу рідним казати що так дійсно там брала кошти. Можна буде сказати що це шахраї якісь. Якщо звісно повірять.
Так по суті це і є шахраї
Відсутність ліцензії, реєстрації, офіційних представництв, онлайн шантаж і вимагання, незаконний збір і розповсюдження персональних даних...

Відсутність ліцензії, реєстрації, офіційних представництв, онлайн шантаж і вимагання, незаконний збір і розповсюдження персональних даних...
А,Ви не знаєте чому в кабінеті ніде не збереглося фото документів? Їх там немає.

Як вони находять номера телефонів знайомих та родичів?

Останнє редагування:
Як вони находять номера телефонів знайомих та родродичів
це вже заїзжена тема. Не бачу нічого дивного в тому, що в 21 столітті, у час технологій, фінансові компанії мають доступ до вашого кола знайомих, чи друзів.
Ви даєте свої паспортні дані, місце проживання, чи роботи. Є бази даних, банків і т.д.які давно вже є у мфо. І т.д. і т.п

А,Ви не знаєте чому в кабінеті ніде не збереглося фото документів? Їх там не має
Це Ви не бачите, все у них є

Я не дуже хочу рідним казати що так дійсно там брала кошти. Можна буде сказати що це шахраї якісь. Якщо звісно повірять.
Звичайно, багато хто так і каже.
Але в моєму випадку було що кидали так звані договора рідним, переписки мої (був час коли я вступав в контакт з ними) тому не завжди це проконає

це вже заїзжена тема. Не бачу нічого дивного в тому, що в 21 столітті, у час технологій, фінансові компанії мають доступ до вашого кола знайомих, чи друзів.
Ви даєте свої паспортні дані, місце проживання, чи роботи. Є бази даних, банків і т.д.які давно вже є у мфо. І т.д. і т.п

Але в моєму випадку було що кидали так звані договора рідним, переписки мої (був час коли я вступав в контакт з ними) тому не завжди це проконає
Ви закрили їх?

Договір можна у ворді такий самий зробити без проблем 🤷🤷 це не доказ

Переписки...можу свій другий номер назвати вашим ім'ям і зробити переписку...тому теж не сильний доказ

Як мінімум такі два варіанти легко довести що шахрайство і підробка

Важче вже якщо записи розмов будуть кидати

Переписки...можу свій другий номер назвати вашим ім'ям і зробити переписку...тому теж не сильний доказ

Записи розмов? Вони і таке розсилають?
Добре що я повністю ігнорую їх

Я це все прекрасно розумію. Але це можливо, якщо є можливість говорити, а коли тебе й слухати не хочуть, бо для них це беззаперечним доказ, а ще їм погрожують всяко, то на жаль...

Записи розмов? Вони і таке розсилають?
Добре що я повністю ігнорую їх
Думаю варіант можливий

Если бы звонили 1-2 раза то да, шахраи
Но им будут звонить чаще чем вам, назовут как ваши так и их данные
Могут и на работу к ним звонить
Так что отмазка про шахраив не долго будет жить, знаю по опыту своему

YouTube, Скажіть будьласка у Вас скільки прострочка та які вже були методи чи до всіх звонили та робили розсилки на вайбер чи телеграм?

Если бы звонили 1-2 раза то да, шахраи
Но им будут звонить чаще чем вам, назовут как ваши так и их данные
Могут и на работу к ним звонить
Так что отмазка про шахраив не долго будет жить, знаю по опыту своему
А тепер подумайте чи законна контора яка має ліцензію і тд буде відкрито себе називати і при тому розкривати третім особам що володіє всіма їх персональними даними?
Власне ні...тому нормальні люди будуть сприймати це як шахрайство і шантаж і просто пошлють а далі ігнор

Я це все прекрасно розумію. Але це можливо, якщо є можливість говорити, а коли тебе й слухати не хочуть, бо для них це беззаперечним доказ, а ще їм погрожують всяко, то на жаль...

Думаю варіант можливий
Такі що відмовляються вірити і просто звинувачують...ну сорі
Таким хай довіку ті біти і тд дзвонять

Люди повинні розуміти що в наш час безліч схем шахрайства, шантажу і тд...і що в будь який момент вони можуть помінятись місцями з вами

Назад
Угорі